Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka1986

psychika

Polecane posty

JA SIE WRZOTKIEM Z LEKKA NA REKE OPARZYLAM SIE KUZWA ALE ON DZIS TAKI SPOKOJNY JAK NIGDY W TYKM MOIM BRZUSZKU A MOZE ON CIERPI MBO JA SIE OPARZYLAM ZA RAZ Z FIKSUJE

Gość wiolka1986
dziewczyno ale nie oparzyłaś się w bbrzuszek to jest ok, dobrze ci radzę zjedz coś słodkiego chociaż kilka kostek czekolady (położna mi tak radziła jak bobas się nie ruszał) uwierz i nie stresuj się, bo nerwy ci nic nie pomogą, mam 2 pociech i służę pomocą.

Gość wiolka1986
a mozesz mi powiedziec jak to zrobic zeby dodac ten topik do ulubionych bo ja jestem nowa w tym wszystkim daj znac czy sie zaczal bobasek ruszac

dziewczyny na stronie glownej, tam gdzie znajduja sie wszystkie tematy, przy kazdym temacie znajduje sie plusik:) Wystarczy go nacisnac;) Czarna nie martw sie:) Dziecko jest jeszcze male, i czasami uklada sie tak ze nie dotyka powlok brzusznych, wtedy nie odczuwa sie kopniakow;)

Gość wiolka1986
tak dodałam do ulubionych w końcu do tego doszłąm jestem póki mały mi lula

Gość wiolka1986
Dziewczyny a co sadzicie o tabletkach anty, bierze któras? Albo plastry, bo potrzebny mi skuteczny środek anty, ale jestem pełna obaw

ja biore yasminelle ale dopiero pierwszy cykl wiec narazie nie wiem czy skuteczne :P :D:D:D

Gość wiolka1986
nie nie jestem z krakowa z okolic ale pewnie i tak nie bedziesz iwedziala skad mieszkam między olkuszem a krzeszowicami :-)

Gość wiolka1986
a jeśli o anty chidzi to zapytam swojego lekarza ale boje sie m.in przybrania na wadze i powiekszenia sie piersi-i tak juz sa wielkie :-( mam problem z kupnem głupiej bluzki

hmm okolice olkusza znam ale tam dalej to pewnie rzeczywiscie nie bedę kojarzyla :) ja jestem z krakowa - wlasnie te strony blizej olkusza :) i też mam tyle lat co ty i niezapominajka i też mam 2 dzieciaczków :)

hehe ja na szczescie narazie chudne :d mi gin powiedzial ze po anty się tyje tylko wtedy jak się dużo je :) i w sumie ma racje, a powiem ci ze u mnie te tabletki naprawde duzo dobvrego zrobily, jakas taka mniej nerwowa jestem i cera ladniejsza no i wlosy tez :) tylko mam nadzieje ze plamienia mi miną bo inaczej trzeba bedzie zmienic a te mi sie naprawde podobają :D

Gość wiolka1986
no a ja mam kolezanke ktora po anty w ciagu 3 mcy 11kg przytyła ale mze miała źle dobrane? musze pomyśleć o tabletkach bo nie chce wiecznie w stresie żyć, to jak maluszki mają na imię i w jakim wieku są? No ja mieszkam blisko czernej

Marysia ma 18 miesięcy a Kornelek wczoraj skończyl 2 miesiące. a twoje pociechy?

Gość wiolka1986
Kamilka skończy 3 latka 01.01.2009, a Filip skończył 3 m-ce 30.10, jakoś sobie radzę, ja siedzę z dzieciakami, a mąż pracuje, a jak u was?

tak samo. maz pracuje a ja z maluchami a w weekendy szkoła :)

Gość wiolka1986
widzisz a ja chce isc do szkoły ale finanse nam na razie nie pozwalają:-(, ale jestem dobrej mySLI, a tY do jakiejSZKOLZ CHODZISZ_

szkolą pracowników służb medycznych :) to jest panstwowa skzola i w tym roku robie technika a za rok licencjat, potem 2 lata na uj i bede mialą mgr z promocji zdrowia jak pojdzie wszystko po mojej myśli :) skończyla lo a lo to zadne wyksztalcenie niestety :(

wiola ja biore harmonet od ponad roku i jestem zadowolona, zadnych skutkow ubocznych, niestety musze pomyslec o czyms innycm, zeby nie obciazac watroby, bo w mojej rodzinie nowotwory sa dziedziczne i tabletki anty moga w moim wypadku spowodowac cos niefajnego... tfu tfu.. No i tez marza mi sie studia z pedagogiki resocjalizacyjnej. Teraz jestem po studium kosmetycznym, ale to byl niewypal... nie czuje sie dobrze w tym zawodzie :) Narazie jednak nie ma szans, az maly nie pojdzie do przedszkola, zebym mogla to sobie wszystko jakos zorganizowac :) Ja zmykam na zajecia z prawka. Juz mi sie w nocy znaki drogowe snia... wrrr.... Milego dnia 🌼

Gość wiolka1986
Ja jestem po kursie dot. kosmetyki, ale marzy mi sie studium fotografika z fotografika,ale to kiedys a moim głównym marzeniem jest studium fryzjerskie, do dziś zaluje ze nie poszłam do zawodówki, ale nie ma tego złego co by na a dobre nie wyszło

heh ja chcialabym byc ratownikiem medycznym. moja szkola oferuje taki 2 letni kurs, ale dzienny :( no coż ratownikiem juz nigdy nie bedę, ale tych szpitali nie odpuszcze mimo ze jako pacjentka mam zle wspomnienia :D niezapominajka ja mam prawko już z 4 lata i to naprawde super wygodna rzecz . szczegolnie jak tak jak u mnie autobus jedzie raz na 2 godziny to autko przy 2 dzieci to podstawa :)

MaMani dokladnie tak jak mowisz, bo jak mam sie tulac w tych busach.... wrrr... a tak w autko wsiade i sobie jade :) Choc przyznam, ze narazie to dla mnie czarna magia, no ale wszystkiego sie naucze. Narazie opanowalam wszystkie znaki drogowe ;] Mamani a ile mialas godzin teori??

niezapominajka nie pamietam już ja mialam 18 lat niecale jak zaczelam prawko robic :)

aa no tak, szkoda :) U nas jest maks 30 godzin, ale nikt tyle nie wykorzystuje. Chyba bede wyjatkiem :D No dobra, milego wieczorku, ja padam na dziub, ide spac :D Ale przed tym jakas suprice od meza :)

Gość wiolka1986
i ajk ta suprice od męża ja jeszcze pranie robie bo zabiegana dzisiaj byłam ,padam normalnie :-(

a moje dzieci spia dalej - popoludniowa drzemka. w nocy bedzie sajgon :)

Moj maly tez ma oczy jak talerze.... czeka na nasz serial hi hi ;] suprice ma jakies byc, obiecal, ze wieczorem... czyli pewnie po m jak milosc. Ciekawe czym mnie zaskoczy w tym roku :) To z okazji urodzin, zawsze cos fajnego wymysla ;] Nie moge sie doczekac niach niach :D To milego Kobietki :D