Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xazsxaxazxzx

PROSZE POMOZCIE MI !! CZY JA DOBRZE ZROBILAM ???

Polecane posty

Gość xazsxaxazxzx

mieszkamy od siebi 20 km dalej .. ja mieszkam w miescie a on we wsi .. pytalam czy dzis przyjedzie,chcialam z nim sobie jechac na groby... a on na to ,ze nie ,bo chce odpoczac ,w domu posiedziec,ze przyjedzie jutro,a dzis chce odpoczac...to ok ... widze opis jego kumpla ze jest u mnie w miescie na jedzeniu w kfc ...pomyslalam ze on tez..napisalam eska co robi ..a on nic nie odp....piklam mu to odp.ze tv oglada.. czulam ze klamie !! napisalam ze ma napisac prawde,ze nigy ktos go widzial ! a on na to .ze byl z kolega w galerii u mnie w miescie i juz wraca do domu .. wk**wilam sie znow mnie oszukal ;( dla mnie czasu nie mial ale dla nich tak ;( i jeszcze oszukal ;( ze niby tv oglada hee .. zerwalam z nim bo to juz nie pierwszy raz tak juz mu nie ufam ehhhhhhhh dol ;((

Nie przejmuj się napewno wszystko się jakoś ułozy ja też nie zawsze wiedziałem jak postępować ale wkońcu udało misię wyjść z mroku i przerwałem tą cała zmowę więc nie martw się musisz tylko mocno chcieć a na pewno wszystko się ułozy. Powodzenia!!

dobrze zrobiłaś...mnie facet też oszukiwał, że jest w domu a był tak na prawde zupełnie gdzie indziej...spoko i głowa do góry

Gość super postapilasglowa do gory

Gość xazsxaxazxzx
ale co ja mam robic ;(?? znam go i znow zacznie przepraszac i mowic ,,to tylko niewinne klamstwo,wolalem okalmac zebys pozniej mi nie pisala glupich eskow,,a z kim jestem ,gdzie, po co'' '' :(( ale czy on nie rozumie ze ja tego nienawidze??klamstwa? ehh ;( juz mu nie ufam :(( i jesli mu przebacze .. to bedzie gorzej ;(

Tak bo trzeba potrafić powiedzieć sobie stanowczo i bez ogródek i napewno nie można zwlekać z podejmowaniem dalszych decyzi. Macie racje!

Gość xazsxaxazxzx
nienia - tak :( tak mnie ponioslo ze normalnie ehhh od razu mu napisalam co mysle i ze juz papa :((

mój zawsze przepraszał, klękał, przynosił kwiaty i tak w kółko, wkońcu zaczął straszyć że się zabije jak do niego nie wróce...pierwsze sygnały, że ma się do czynienia z dupkiem są już na początku...uciekaj od niego póki możesz i daj sobie z nim spokój...ja żałuje że nie zerwałam ze swoim na samym początku...mój koszmar trwał prawie 3 lata...teraz jestem wolna i szczęśliwa...nie zgadzaj się na klamstwa... ;)

Gość xazsxaxazxzx
a moj koszmar trwa 2 lata bo niestety dosc czesto mnie oszukuje i na dodatek on uwaza ze to nic zlego :((

Sama powiedziałaś, że koszmar trwa 2 lata... Dobrze zrobiłaś! Tak trzymaj!I nie ulegaj, gdy on będzie przepraszał.

Gość xazsxaxazxzx
bedzie strasznie ciezko :(( nie dam rady ;(

Gość xazsxaxazxzx
up :(( dola mam :(( juz nie wiem co robic ;(

jak to skończysz, poczujesz ulgę, zobaczysz.. może nie od razu, ale po czasie odżyjesz.. daj sobie szansę na poznanie kogoś wspaniałego.... bądź szczęśliwa..

Gość xazsxaxazxzx
ale ja juz nie bede szczesliwa :(( z nikim ;:( po prostu znam siebie :(( ja nie potrafie juz na innego chlopaka spojrzec :((

Gość hellooo
a moze za duzo wymagasz?! za czesto chcesz z nim spedzac czas, tylko z nim..on nie ma czasu na swoje zycie, na wyjscie z kolegami..itp.

Gość xazsxaxazxzx
hellooo -no wolasnie tez mi sie tak wydaje :( i on mi wlasnie mowil ze dlatego mnie oszukuje ,uwaza ze lepiej jak sklamie bo wtedy nie bede sie czepiac,ale ja zwykle sie dowiaduje o jego klamstwach i jest jeszcze gorzej :(

Gość bez problemu
kobieto ok oklamal cie jestes zla,ale w sumie to mu sie ni dziwie.pozowl zyc chlopu:) ok zwiazek ,zwiazkiem ale on moze tez ma jakies potrzby co?chcesz zabrac mu kazda wolna chwile?

Gość xazsxaxazxzx
bez problemu - no ja wiem ,ale on dobrze wie jaka ja jestem przeczulona na punkcie klamstwa :(( mogl pogadac ze mna ... chociaz i tak bym mu afere zrobila ;/ swieto,chcialam sobie z nim ten dzien spedzic a on wolal kolegow :(

Gość bez problemu
no widzisz jAKBY ci powiedzial szczerze o to tez bys afere zrobila.to nie dziw sie ze klamal.wiesz co?jak bedziesz tak rbila to zacznij powoli przyzwyczajac sie do mysli ze w koncu koles sie wkurwi i cie zostawi.moj facet gdybym robila mu takie jazdy napewno mialby mnie dosc.zreszta uwazam ze kazdy powinniem miec czas dla siebie .zawsze musicie byc razem ?ty nigdy nie potrzebujesz wolnego czasu?

Gość podoba mi sie ten text
'chcialam z nim sobie jechac na groby' ... jak mozna w ogole pomyslec o odmowineniu na taka propozycje?? ;-D

Gość xazsxaxazxzx
bez problemu - tylko ze my rzadko sie widujemy,bo tak naprawde to on ciagle by z kolegami siedzial :( tzn.niby w domu ale pozniej sie okazuje ze z kumplami ;/ widujemy sie tylko w srody i piatki i w soboty ;/ bo w poniedzialek zajet,we wtorek tez,w czwartek tez a w niedziele mowi ze chce odpoczac po tygodniu pracy ;/ w sobote teraz ne widzielismy sie bo swieto,a chcialam z nim jechac znicz zapalic i pozniej u mnie posiedziec ( pisze o niedzieli ) ,to oczywiscie mowil ze nie bo chce odpoczac bo chce sie wyspac bo chce z rodzina posiedziec .. a caly dzien z kumplami byl :(

Gość xazsxaxazxzx
nie moglby sie ze mna spotkac? tyle par sobie spaceruje w swieta ... saa razem w takie dni ... a moj chlopak musi z kolegami eh :(( a ja w domu ;/ bo kolezanki ze swoimi facetami :(

Gość bez problemu
ok jest ci przykro ale wiesz musi istniec jakas rownowaga.trzeb miec czas i na zwiazek i na przyjaciol.oj kobieto gdybys miala tak jak ja to bys sie zalamala chyba:)np moj facet pracuje do 17 a 3 rzy w tyg chodzi na silownie wiec wtedy nie ma dla mnie czasu:/ moze nie zawsze mi to pasuje ale rozumiem ze musi miec czas dla siebie i klegow bo to normalne.ja w tym czasie krece sie z moja przyjacilka,jezdzimy po barach i dobrze sie bawimy i n nie ma nic przeciwko,poniewaz jestemy normalni i dajemy sobie luz ktorego kazdy potrzebuje:)

Gość xazsxaxazxzx
ja tez mu daje duzo luzu i jak np.patrze na moje kolezanki ,ktore dzien w dzien z facetami sie widza,to mysle ,ze ja naprawde jestem dla niego wyrozumiala .. w poniedzialki on ma jujistu wiec sie nie widzimy ...we wtorki ma hale,to tez sie nie widzimy...w srode przyjezdza do mnie ,no chyba ze jest mecz w tv ... w czwartki znow ma hale .. w piatki przyjezdza do mnie,ale nie zawsze ,bo jak to on mowi ,,piatek dzien kurwiatek'' ,czyli normalny chlopak w ten dzien widzi sie z kumplami ;/ taka maja zasade ;/ ...w soboty przyjezdza,ale nie zawsze bo czasem oboje jezdzimy na impreze ,czyli widzimy sie na imprezie..a w niedziele znow z kumplami ... ja czuje ze on woli kumpli ;( wszyscy sa jego sasiadami,ma ich na wyciagnieciu reki ,a mimo wszystko ciagle z nimi przesiaduje :( a ja go prosilam tylko o to zeby przyjechal do mnie w ten dzien :( zbysmy poszli na grboy znicze zapalic i wogole ... ale mial odpoczywac z rodzina ..a sie okazalo ze caly dzien z kumplami :( i jak mam sie czuc? tp juz nie pierwszy raz tak ;(

Gość bez problemu
moze z nim pogadaj ale na spokojnie bez afer co?a jesli ci to nie odpowiada a on sie nie zmieni to poprostu powiedz papa i znajdz takiego co bedzie mial czas:) przynajmniej masz wysportowanego faceta:)

Gość xazsxaxazxzx
tyle razy z nim juz o tym gadalam :( powiedzial ze sie zmieni .. i tak zaczal mnie oklamywac i nadal spotkya sie z nimi a nie ze mna ... mi pisze ze oglada tv a tak naprawde jest z nimi ;(

Gość bez problemu
wiesz jak robi moj? pisze mu co robi a on na to ze nic,czuje ze cos nie tak i pytam czy aby napewno a on na to ze jest z chlopakami na miescie albo gdzies tam jada hehe to jest przebiegla bestia dopiero:)