Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadgryzione jabłko

facet młodszy o 11 lat

Polecane posty

Gość nadgryzione jabłko

Poznałam na czacie fajnego faceta.Wspaniałe nam się rozmawiało, gdyz okazał się inteligentnym gościem z poczuciem humoru i przysłowiowym jajcem. Czar prysł, gdy wydało się, ile ma lat:O Jemu nie przeszkadza ta różnica,ale mnie bardzo.Niby nie wyglądam na swój wiek, ale i tak mi to wadzi. Co robić, dać sobie totalnie spokój, czy powiedziec mu,że może liczyć tylko na przyjaźń z mojej strony? Zastanawiam się też nad totalnym zerwaniem kontaktu...

Gość nadgryzione jabłko
on 22,a ja 33 msaskra:O

Gość daj sobie spokój
to jeszcze mlokos nic prócz seksu tak naprawde go nie kreci bedzie ci gadal pierdoly o milości i takie tam a potem pewnego dnia zniknie

Gość zakreci ci w glowie
i bedziesz przez gnoja cierpiec potem

Gość przeronilam to
tylko roznica byla niecale 9 lat. znikl bez slowa po sielance. nie musze pisac co przeszlam ( przechodze)... daj sobie spokoj szczegolnie z tymi z czata

Gość u mnie podobnie bylo
po roku wielkiej milości, przepadl ( czyt. wrócil do rówieśników i rówieśnic albo mlodszych ) gówniarzy omijam szerokim lukiem !!!!

Gość nic dobrego dla ciebie
z tego nie bedzie

Gość nadgryzione jabłko
sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana, bo mam męża:P a ten gówniarz mnie namawia na romans i szalony seks właśnie posłałam go na drzewo, choć przysięgam, że gdyby się nie przyznał, to dałabym mu o wiele więcej lat,niż ma

Gość gruszka 32
a widzialas jego zdjecie??? ja mialam tak samo do seksu i spotkania nigdy nie doszlo ale przyjaznie sie z nimd o dzis:) juz kilka ladnych lat. Tez jest mlodszy o 10 lat. Ale jako przyjaciel the best.

Gość nadgryzione jabłko
Widziałam zdjęcie-powiedzmy, że jest dość w moim typie:P Nie wiem,czy w sensie przyjaźni coś z tego wyjdzie,choć rozmawia nam się naprawdę wspaniale. Ale po co mu kolejna przyjaciółka? Zapewne może mieć takich na pęczki. Choć sama nie wiem...Powiedział,że woli starsze towarzystwo niż to w swoim wieku.

Gość taaaaa jasneeeeeeee
powie ci wszystko żeby sobie pobzykać ciekawe ile takich ma z czata do bzykanka ci gówniarze teraz to obrotni sa i cwani że hej

Gość ZŻESZONA HEHEHE-NIA
no to ja wam powiem, że mam chlopaka w wieku tylko nie pospadajcie z krzeseł lat 18, a ja mam po czterdziestece. wszystkojest możliwe, wszystko. nasz związek jest skonsumowany, z dużą ilościa seksu, Dawe jest delikatny, wspaniały, inna sprawa, że nie chce przedstawic mnie rodzinie, spotylkamy sie tylko u mnie w domu.

Gość przerobilam to
Autorko , wiekszosc panow z czata to ludzie uzaleznienie od nowych doznan , co kawalek inna. A taki mlodziak powie Ci wszystko, zeby Cie zbalamucic. Portrafia udawac milosc doskonale. Jesli szukasz tylko przygody to ok ale jesli nie interesuje Cie tylko zabawa lecz zwiazek to nie ma to sensu. Przewaznie strasza kobieta dla mlodszego faceta to tylko etap w jego zyciu. Krotki, burzliwy etap .

Gość przerobilam to
ZŻESZONA HEHEHE-NIA i watpie zeby Cie przedstawil. Ile juz razem jestescie?

Gość nadgryzione jabłlp
Popieram Was kobietki i myślę tak samo:) Też uważam,że chodzi mu jedynie o bzykanko lub o wyrobienie się w nim,zeby potem móc afiszować się doświadczeniem i przygodami przed kumplami. Cóż,koleś jutro znika z mojego zyciorysu:P

Gość ZŻESZONA HEHEHE-NIA
z dwa miesiące. Pamiętaj, że 18 czerwca zostałm wdową, przedtem dawe był mało znanym z widzenia synem sąsiadki z bloku. miłośc uderzyła mnie jak obuchem, uległam całkowicie.

Gość nadgryzione jabłlp
A Ty 40-latko wpuszczasz nas w kanał?:D

Gość nadgryzione jabłko
Ale ktoś mnie rozbawił przed snem:D:D:D

Gość ZŻESZONA HEHEHE-NIA
nie wpuszcza, na dziale erotycznym od dawna pisałam o tej miłości, nawet dawałam foty, ale cenzura usunęła linki i mnie zablokowała. widac w naszym kraju pary on młody, ona stara są tematem tabu.

Gość nadgryzione jabłko
dawałaś foty? no nie żartuj teraz:D publikujesz zdjęcia kolesia bez jego zgody??

Gość ZŻESZONA HEHEHE-NIA
swoje foty, on miał zasłonięta twarz, nigdy bym nie zrobiła nic nieprzyjemnego Dawidowi, no co ty. foty z nim pokazuję tylko koleżankom, jakoś nie moge sie powstrzymać, zawsze byłąm szarą myszą, a one teraz tak mi zazdroszczą, to miłe...

Gość z doświadczeniem w tej kwestii
Mam uraz do tego typu związków, uważam, że kobieta na tym traci. To jak mawiała moja Mądra Mama: "Jakbyś sobie na d u p i e przywiesiła dobrowolnie kartkę ze swoim wiekiem". A po drugie - z tego co piszesz masz męża, więc odbija Ci?

Gość ja pierdykam
przecież ty mozesz byc jego babcia:O

Gość gogooo
Nagryzione... a czego ty tam szukałaś? Bo mi się wydaje, że dokładnie tego samego co on! Po co się więc czepiać wieku?

Gość nadgryzione jabłko
Może i mi odbija.W sprawach seksu nie układa nam się całkowicie,co nie znaczy, że zamierzam go zdradzić,a na pewno nie z tym smarkaczem:)

Gość przerobilam to
ZŻESZONA HEHEHE-NIA szczerze to duza roznica wieku. Wiesz jak ludzie postrzegaja takie zwiazki. Chlopak pewnie jest jeszcze w pelni uzalezniony od rodzicow. Gdy zacznie sie robic za powaznie moze [po prostu nie dac rady i odejdzie. Matki spodnica bedzie bezpieczniejsza. Rodzina pewnie jak sie dowie to bedzie go naiskac by zakonczyl znajomosc z Toba. Moze byc wrecz przez nich szantazowany. Zderzenie uczuc ( jesli sa lub beda) z naciskiem rodzicow na niego to nieciekawa dla jego psychiki mieszanka. Facet po porostu moze zwatpic w sens tego zwiazku ( nawet jrsli bedzie kochal) Pisz to wszystko z doswiadczenia chociaz moj Ex jest starszy od Twojego o 6 lat.

Gość nadgryzione jabłko
przerobiłam to>>>a ile Ty masz lat?