Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafascynowana careefree

nie moge sie pozbyć owsikow

Polecane posty

Gość zofia D...
Ja mam wrazenie, ze owsikow nie da sie chyba nigdy wytepic. Borykam sie z tym problemem juz od dziecinstwa. U mnie zawsze pojawialy sie w czasie okresu. Teraz nie mialam tego swinstwa chyba od roku, ale pewnie znowu sie pojawia. Pewnie jest cos takiego jak sklonnosc do owsikow, bo juz nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc :)

to co mamy sie z chlopakiem nie kochac bo ja mam owsiki ? on jest tego swiadom i sam mnie namawial..wiec o co drzesz pyska

Gość eebbfgrgrtrtr
a tak poważnie to można chyba robić lewatywę z jakiejś trucizny nieszkodliwej dla organizmu, ale takiej która je wytruje. I na owsiki są skuteczne leki.

Gość strasznie wspolczuje ci echhhh
W OGÓLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 LEPIEJ KURWA?

ZAMKNIJ RYJ GLUPIA SUKO Z ROBALAMI!!!! DUPE SIE NAJPIERW LECZY I ODROBACZA A POTEM JA DAJE!!!! HAHHAHAHA KURWA PANNA 25 LAT POPIERDALA Z DUPA Z ROBALAMI I JESZCZE SIE BZYKA.. O JA PIERDOLE ALE WYJE HAHAHAHHA

no, no, no i niech ten Twój też sobie wsadzi czosnek w dupala, musicie wyparzyć pościel, bieliznę etc. i nie uprawiajcie ze sobą seksu przez jakiś czas.... nie zarosniesz, a może się wyleczysz....

Zloty to nie jest temat dla Ciebie..😠 ale te owsiki wogole nie chca odemnie sobie pujść, bo ja je tępie takimi tabletkami i nie ma ich ze dwa tygodnie, po czym znow sie pojawiają. A o higiene dbam dobrze !! slyszalam ze niektórzy zyją z owsikami cale zycie , bo taka ich natura :(

a czosnka nie probowałam , a jak sie to robi ? mam posiekac, czy całosciowego wcisnąc ? i jak glęboko mam go wlozyc ?:(

NIECH SIE BZYKAJA A CO TAM HEHEH MOZE OTWORZA HODOWLE!!!

to masz przejebane, pewnie teraz Ci dooopę rozrywa.... idź do innego lekarza.

A JAK MASZ SIE WYLECZYC GLUPIA RURO SKORO SIE BZYKASZ ZARAZASZ CHLOPAKA A POTEM ON CIEBIE I KOLECZKO SIE TCZY ZAL.PL

Owsicę się leczy, przecież! To nie tylko kwestia kosmetyki, czy świądu tyłka, to jest dużo poważnierjsza sprawa. masz szczęscie, że sobie jeszcze pochwy nie zakaziłaś... przestań sie seksić, na litość Boską na jakiś czas i się wylecz porządnie! Boże co za dziewczyna!

*czosnku, nie czosnka....!!!! normalnie, pół ząbka wciskasz w dziurę, nie za głęboko.... i potem oddajesz z kałem, wyciągasz.....

wy sie smiejecie, a ja przezywam piekło z nimi :( to takie glupie gdy wychodze wieczorem ze znajomymi i nie moge usiedziec na doopie bo ciągle mi wiercą :(

Gość rfrfrf
wiesz co a bralas vermox?? on jest b. dobry !! raz mialam i nigdy wiecej, jego sie bierze 2 razy pierwszy i potem za 2 tyogdnie , a jak u Ciebie z taka moca to moze przez 3 tyg co tydzien?

Jeśli cała rodzina się nie przeleczy to nigdy tego nie wytępisz. Poza tym największe znaczenie ma higiena. Po wyjściu z wc ZAWSZE musisz myć rece, wtedy nie przeniesiesz infekcji z powrotem jedząc cos rekami na przykład. Inwazja się nasila przez takie właśnie samozarażanie. Jak jest niewielka to samym dbaniem o higienę mozna ja wyleczyc. Tak wiec, po pierwsze leki dla wszystkich domowników, nawet jak nie maja objawow, po drugie jak tam wcześniej pisali pranie i prasowanie wszystkiego co ma kontakt z doopą czesto i w najwyższych temperaturach, po trzecie krótkie paznokcie i higiena. W nocy mozesz się drapać bezwiednie, stąd żadnych tipsów. Ja, lekarz ci to mowie.

no przeciez zazylam dwie tabletki, mialam spokoj ale ostatnio zjadlo mi sie za duzo troche łakoci i następnego wieczoru czułam ze znow wróciły :(

JESLI MA OWSKIKI TO I W DUPIE I CIPIE