Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie tak

dla nieodchudzających się D przyjemność jedzenia

Polecane posty

Gość wlasnie tak

przed chcwilką zjadłam kanapki z nutella mmmmmm pyyyycha :D uwilbiam na słodko! a woczraj kupilam sobie kinder pingui i taie orzeszki w przyprawie chili, ale dobre. A potem lece na uczelnie a potem zjem cos pysznego :) a ey co lubicie jeść?

ostatnio posmakowała mi galareta z octem przegryzana lodami cytrynowymi :D

Gość wlasnie tak
też dobre :D

Gość łatwiej wymienić to czego
nie lubię. ale to widać w biodrach. :D nie jadam potraw tłustych, w ogóle nie przepadam za mięsem, ale słodycze mogłabym wcinać na śniadanie, obiad i kolację.:D

Gość wlasnie tak
no i o to chodzi :) wlasnie chodzi o nieprzejmowanie sie biodrami, tylkiem, chodzi o jedną z największych przyjemnoci życiowych - jedzonkoooooooo :D a ja jeszce uwielbiam papmuchy (KNEDLE?) ze słodkim sosem mniam :) slodkości

Gość pepea
ja wlasnie zjadlam frytki na sniadanie bo juz tydzien mialam na nie ochote hehe zaraz zrobie sobie kawke do tego orzeszki ziemne mniam

Gość pedałgog
pampuchy to nie knedle. pampuchy są drożdżowe. inaczej kluski na parze lub parowanki.

Gość wlasnie tak
no no orzeszki ziemne tak :) ale takie ostrrrre :D a piwo do tego...mmmmm

Gość wlasnie tak
no to lubie parowanki

Gość pepea
na piwko za wczesnie....jeszcze do pracy lece :( ale moze pozniej :)))

Gość zojka14
frytki na śniadanie ....super ....uwielbiam frytki ja od rana zjadłam batonika do kawki a przd chwilą skończyłam chipsy ketchupowe i teraz zastanawiam się co dalej....

Gość wlasnie tak
o ! a tortilla? czyli takie niby chipsy. lubicie? ja uwilbiam! za chipsami to srednio przepadam, ale tortilla! łoooo

Gość pepea
ja juz tak mam, ze jak juz jem sniadanie to czasami sa to dziwne rzeczy np. popcorn hehe

Gość pedałgog
weźcie, świnie. ja tylko zupkę chińską dzisiaj... błeh. :( a fryteczki, ale takie domowe, nie mrożone... mmmmm.... albo kluseczki na parze... ach... pierrroszki...

Gość zojka14
piwa się z wami nie napiję bo nie lubię ....no chyba że z dużą ilością soku malinowego

Gość mabs
A ja zrobiłam sobie do pracy kanapki. Nie mogę się już doczekać kiedy wreszcie zgłodnieję i je zjem do herbaty. No bo wtedy najlepiej smakują. Kanapki są dwie, na świeżym chlebie, z masłem 82%, jedna z wędzonym filetem z piersi indyka a druga z... salcesonem (ale takim jakimś przepysznym).

Gość wlasnie tak
ee dobre piwo nie jest złe :D a ktos tu wspomniał o pierozkach :D już nie moge sie doczekac swiąt jak sie dorwe do piergogów z kapustą i grzybami to uuuuuh. chyba to najlepsza swiateczna potrawa czyz nie?

Gość wlasnie tak
co do nutelli, to po tym jak pochlonelam kanapki, zjadlam 2 lyzeczki samej nutelli :D

Gość wlasnie tak
z bananem trzaby sprobowac. brzmi smakowo

Gość vnsrpun jjtq

Gość pepea
taaaa super pierozki takie z kapucha i grzybkami....szkoda,ze ja juz 3 swieta za granica spedzam:((( i tu nie ma takich pysznych suszonych grzybkow:((( ale beda inne :)

Gość wlasnie tak
dobra lecim na zajecia a wy piszta co lWam smakuje :D do potem!

A ja jak byłam mała i jeżdziłam na wakacje na wies to wpierdzielałam kanapki z dżemem truskawkowym i na to świeżutkie prosto z krzaczka wiejskie pomidorki :D to dopiero pychaa ;)

a ja się zabieram powoli na sniadanie,tylko nie chce mi sie schodzic do kuchni :P czekam az współlokatorzy się zmyja i pójde... a planuje tościki,takie z szyneczną,cebulką,serkiem...mmmm na to troche majonezu (mój nałóg niestety) i keczupem :D

tościki to pychota :) oczywiście tylko i wyłącznie robione przez siebie w domu. to samo z frytkami i całą resztą. jak dla mnie jedzonko może być tłuste i niezdrowe, ale musi być domowe, a jakieś kupowane na mieście syfy mam w pogardzie.

zgadzam się z Tobą anyżówka!! :) Tylko domowe!! Pizza,zapiekanki,lasagne,tosty,hamburgery itp.... Nie cierpie takiego barowego zarcia co az olejem ocieka :/ Chociaż jest takie jedno miejsce gdzie mogę jeść pizze,zawsze jak jesteśmy z facetem w centrum to idziemy tam i wpieprzamy :) Bo można kupić po kawałku i zawsz bierzemy każdy inny...najlepsza pizza jaką jadłam! :) niestety nie w Polsce.

Gość pedałgog
salceson uważam nie tylko za niejadalny. on jest toksyczny. ale nutella dobra i z chlebkiem/bułeczką i sama. :)