Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowany...

a co wy na to-przylapalem moja kobiete jak bajerowala sie na czacie...

Polecane posty

Gość rozczarowany...

nie bede tu opowiadal po kolei jak ja przylapalem,powiem tylko tyle- rozczarowalem sie nia,mialem ja za dziewczyne delikatna wrazliwa,z ktora w lozku trzeba obchodzic sie jak z najpiekniejszym kwiatkiem,a tu takie cos sie dowiaduje,ludzie do teraz w to nie wierze co ona tam wypisywala:O dlaczego?co oco chodzi?bo juz sam nie wiem?jak tak to urzadzala mi furie jak zobaczyla ze przegladalem pisma ...no wiadomo jakie,to 2 tyg sie do mnie nie odzywala:O a tymczasem robi cos znacznie gorszego,kobiety dlaczego wiekszosc z was to takie dwulicowe zarazy:O co teraz?jak myslicie jak to rozwiazac?dac sobie z nia spokoj?

Gość facet_nom
Stary nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem. Chcesz odwetu? Zrób tak: Poudawaj ze juz nie jestes az taki zły, spróbuj namowic ją do sexu, a po nim: Rzuc jej 10zł na łozko, powiedz jej "dzięki" i wyjdz i sie do niej nie odzywaj. Wtedy dostanie takich myślących ze przynajmniej Tobie sie zrekompensuje cały ten wkład, który włozyłes zeby było "dobrze" a ona go roztwoniła na tym czacie swoimi słowami. Badz facet i koncz z nią, bo jesli nie teraz to pozniej Cie i tak zdradzi.

Gość Mojżesz
No qrwa właśnie wielkie mecyje, bo chłopak zawiódł się na swojej Kobiecie, a Wy tylko potraficie wyśmiewać.

Gość Ju......
Może tylko sobie pisała dla rozrywki, a Ty już ją o najgorsze posądzasz... Najłatwiej osądzać nie wnikając w szczegóły, nie?:o

Gość rozczarowany...
facet a ty miales podobny problem?ale z tym to dobre no nie powiem :D nie wiem,kocham ja,do zadnej nie czulem tego co do niej ,ufalem jej niesamowicie i robilem wszystko by ona czula to samo a tu taka akcja :/ ciezko tak przekreslic jednym ruchem wspolnie spedzone prawie 4 lata zycia

Gość rozczarowany...
dlatego wlassnie nie wiem w ktorej wersji to ona,ona ta prawdziwa :/

Gość to jasne ze
nie przesadzajcie czat jest zly, a facet sie podnieca na woidok obcych golych bab to jest ok????? cos za cos, moze byla wkur.. na ciebie za te pisemka , czemu ty mozesz a ona nie????

Gość facet_nom
Dokladnie, wg mnie ona jest nieszczera. Byc moze robisz to zbyt delikatnie. Weź ją stary raz tak porządnie na ostro i sie z nią nie cackaj, moze jej sie spodoba, a sądząc po temacie mysle ze tak. Udaje aniolka...., bo byc moze ty chcesz zeby nim byla. Twoja laska potrzebuje solidnie "dostac po tyłku" i w tym uz Ci nikt nie pomoze, chyba ze kochanek :D Pytanie tylko brzmi: Czy Ty bedziesz mogł jej jeszcze ufac ??

Gość wszechwiedzacy__czesio
e taam, po prostu na czacie sepogadala, powyobrazala sobie pofantazjowala, i co z tego?

Gość to jasne ze
no wlasnie, co z tego??? nie przesadzaj, jak bedziesz zabraniac to specjalnie bedzie wchodzic i w dodatku bedzie sie ukrywac!

Gość rozczarowany...
no to do cholery jak tak lubi to dlaczego o tym nie mowi??potrafi mowic otwarcie co jej nie odpowiada to dlaczego nie powie co lubi??tylko rozmawia o tym tak otwarcie z obcymi frajerami?????? gotuje sie po prostu we mnie przez to

Gość to jasne ze
a ty sie gapisz na obce frajerki, i co??? ma sie z tego cieszyc??

Gość wszechwiedzacy__czesio
bo kobiety nie mowia czego chca

to jasne ze nie przesadzajcie czat jest zly, a facet sie podnieca na woidok obcych golych bab to jest ok????? cos za cos, moze byla wkur.. na ciebie za te pisemka , czemu ty mozesz a ona nie???? Jeżeli Autor nie kamał czy nie oszukiwał, przeglądając pisma erotyczne (które same w sobie nie są złe), a jego dziewczyna urządzała awantury za wszelkie próby tzw. świntuszenia, po czym robiła to na czacie, jest hipokrytką czystej wody. Jeżeli facet oglądał pisemka w tajemnicy, postąpił źle... ale t jej nie usprawiedliwia. 12:25 [zgłoś do usunięcia] rozczarowany... no to do cholery jak tak lubi to dlaczego o tym nie mowi??potrafi mowic otwarcie co jej nie odpowiada to dlaczego nie powie co lubi??tylko rozmawia o tym tak otwarcie z obcymi frajerami?????? gotuje sie po prostu we mnie przez to Dla mnie bez szczerości i zaufania nie ma związku. Partner, który ukrya ważne rzeczy, buduje fałszywy obraz siebie, nie potrafi ze mną szczerze rozmawiać, a zwierza się innym, obcym z najimtymniejszych marzeń i pragnień nadaje się dla mnie tylko do wymiany na szczerszy model :D, kogoś, kto zechce mi być przyjacielem i partnerem, komu można zaufać

Gość Ju......
Ale co ona tam konkretniej pisała? To były tylko perwersyjne żarty czy coś na kształt cyber seksu? Powiedz jej, że CI się to nie podoba i jak ma jakies specyficzne fantazje czy upodobania, to przeciez Ty możesz je spełnić, nie?

Gość to jasne ze
ukrywa bo wie ze bedzie afera za to! proste, jak lubi gadac na czacie a ty zabraniasz... jak ty lubisz ogladac gole panienki a ona ci zabrania to tez sie ukrywasz.. jestescie siebie warci..

Pogadajcie szczerze i rozwiążcie to raz na zawsze. Może te gadki na czacie są akurat dla niej niewinne tak jak dla Ciebie oglądanie pism erotycznych. 4 lata jesteście razem i nie rozmawiacie szczerze ze sobą w ogóle?

powiniens poczekać aż uśnie i ogolić jej głowe na łyso... to byłaby dobra zemsta za takie działania

e tam ja tez rożne głupoty piszę- i to tylko zabawa- autorze- czaty są publiczne powiedz jej po prostu, że to czytałeś

Może kwiatuszek przegiął delikatnie, ale istnieje prawdopodobieństwo, że na przykład wstydził się odkryć swoje prawdziwe "ja" przed facetem swojego życia...Są kobiety, które myślą, że facet chce dostać wzorową żonę i przyszłą matkę, a nie perwersyjną istotę, która uwielbia seks...

To zaczep ją na czacie,pobawicie sie w nieznajomych,potem umówicie sie na seks randkę i po kłopocie.

Gość Ju......
A dlaczego pozory od razu, Energiczna? Może jest delikatna w łóżku, a po prostu lubi sprośne żarty? Chociaż... zostaw ją, skoro potrafiłbyś skrteślić Wasze wspólne lata prtzez taką pierdołę:o

12:43 [zgłoś do usunięcia] sweet_candy Może kwiatuszek przegiął delikatnie, ale istnieje prawdopodobieństwo, że na przykład wstydził się odkryć swoje prawdziwe "ja" przed facetem swojego życia...Są kobiety, które myślą, że facet chce dostać wzorową żonę i przyszłą matkę, a nie perwersyjną istotę, która uwielbia seks... Myślę, że kwiatuszek przegiął znacznie bardziej niż delikatnie. Cóż, jeśli jest tak, jak mówisz, musi to być wyjątkowo zdesperowany kwiatuszek, który zamiast pokazać partnerowi prawdziwą siebie, buduje obraz dobrej żony i matki :P

Gość rozczarowany...
podchodzilo pod cyber i to nie taki zwykly:/ kilku tam zaliczylo spusta przy tym co ona pisala :/obrzydzac mnie po prostu zaczela jak to zobaczylem,nie znalem jej takiej:/

Gość siostra złośliwej .........
wlej jej depilator do butelki z odżywką do włosów :D