Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowany...

a co wy na to-przylapalem moja kobiete jak bajerowala sie na czacie...

Polecane posty

Gość taka jedna mmm
a może ona nie sądziła, że może z Tobą w łóżku robić te dzikie, fantastyczne rzeczy a czat to była rozrywka, fantazja, która jej to rekompensowała może właśnie dlatego, że obchodziłeś się z nią jak z kwiatkiem? pogadajcie o tym czehgo potrzebujecie w łóżku, rozmawiajcie o swoich potrzebach wtedy będziecie mieli wszystko i nie będziecie musieli szukać przygod na czacie

Gość rozczarowany...
nie ,tylko wyjatkowo w tej chwili bo wkuurza mnie ta sytuacja

Gość rozczarowany...
nie,ona wiedziala ze na wiele rzeczy moge sie zgodzic,sam wiele proponowalem ale ona nie i nie,no to nie,nie bede przeciez naciskal,zmuszal

Gość Ju......
Ja nie rozumiem, dlaczego tak jej pozwalasz robić... Co wiecej, wydaje mi się, że to o to właśnie masz do niej pretensje, a nie o tego czata. To była tylko kropla, która przelała czarę... Bo teraz to wyjdzie na to, że to Ty będziesz musiał przepraszać...

13:10 [zgłoś do usunięcia] rozczarowany... nie wiem,biore tez pod uwage ze moze po prostu dojrzala i potrzebuje takich mocniejszych wrazen no ale bez przesady:/ ona ma dopiero 20 lat bylem jej pierwszym facetem i tym w lozku tez,takze doswiadczenia nie ma az takiego zeby takie rzeczy tworzyc,nie wierze w to po prostu,w dodatku dziwi mnie to ze ona to tak realnie opisywala,z najdrobniejszymi szczegolami,teraz to przychodza mi go glowy rozne mysli ze moze mnie zdradzala,no ale kiedy?mieszka u mnie i wiem o kazdym jej posunieciu,to jak? Jestem za tym, żeby pokazać ten temat prawiczkowi :P :D

Gość rozczarowany...
ale co pozwalam?

moze biedna naczytała sie na kafe ze faceci lubią niewinne delikatne mimozy no i biedactwo przejeła sie , wolała w ukryciu spełniać fantazję niż zburzyć obraz kobiety którą stworzyłeś w swojej głowie.. a teraz pijesz złościsz sie zamiast wykorzystać energię na.. może hmmm wziąść ją na kolano i ukarać jak niegrzeczną dziewczynkę... chyba mnie znowu poniosło:O

Gość taka jedna mmm
porozmawiaj z nią

Gość Ju......
Pozwalasz jej się tak traktować. Że ona może się wściekać o wszystko, a Ty o nic, bo się przestanie odzywać. O to mi chodzi mniej więcej. A ona powinna Cię szanować!

Gość taka jedna mmm
ja mialam tak z moim facetem mial kolezanki w internecie i swintuszyl przewaznie w tym czasie gdy bylismy od siebie daleko- wiadomo-byl naladowany seksualnie i musial to rozladowac była awantura itp ale wkoncu porozmawialismy na spokojnie, dalam mu szanse i nie żałuję on przestal to robic, ja w zyciu seksualnym troche zaczelam zmieniac urozmaicilismy to i owo i jest super jak sobie pomysle,ze moglabym go zostawic i zyc bez niego to mi słabo zbyt mocno go kocham a Ty kochasz swoja dziewczyne? to naprawcie ten zwiazek od problemow sie nie ucieka tylko sie je rozwiazuje

Gość Ju......
Tak, Sami, klapsa jej! I to siarczystego, żeby czerwony ślad ręki został!:D

tak klapsa i na kolana:P heheeh ma 20 lat zachciało jej sie nowych rzeczy.

Nie raz juz rozmawialem szczerze z kobietami i powiem wam jedno, one same mi mowily, ze cos robia ale jesli by to robil ich parner to tego by nie zaakceptowaly. Tlumaczyly to spelnianiem swoich potrzeb. Byly to rzeczy roznych kategorii az po "niewinne" spotkanie sie z mezczyzna. Wiem ze nie wszystkie sa takie, ale sporo niestety jest. Mysle, ze wynika to z tego, iz jest jakies przyzwolenie na bezkrytyczne spelnianie swoich potrzeb. Takie myslenie saczy sie przeciez ze wszystkich stron, mediow i gazet. Niestety jest maly szkopol. Czytalem opracowanie na temat znajomosci interentowych. Okazuje sie ze u kobiet jest to o tyle niebezpieczne ze one latwo nawiazuja wiez emocjonalna. Nawiazanie takiej wiezi wydaje sie niewinne bo przeciez nic sie nie dzieje. Jednak w tym momencie do zdrady jest juz bardzo malutki kroczek Z mojej autopsji: - kilkuktrotnie rozmwawialem z ta sama dziewczyna na czacie, ktora robila to kiedy maz byl w pracy, w domu zajmowala sie dzeickiem, to byl flirt - moja byla kochanka zapewniala mi ze mnie kocha ale pytala sie mnie czy sie moze spoktac z kolega z gg, bo bedac ze mna planowala juz swoje przyszle zycie z kims w malzenstwie - bylem na slubie kolezanki, ktora na swoj slub zaprosila rowniez swojego kochanka bo byl w gronie znajomych, nie czulem sie upowazniony do ingerowania w te sytuacje, obecnie nadal jest z mezem a z kochankiem nie utrzymuje kontaktow - dziewczyna z pracy, miala narzeczonego marynarza ale spotykala sie w tym samym czasie z kims "bardziej wyksztalconym" - studentka, ktora szuka szczescia u boku faceta, ktora ja chce ale go nie kocha itd.

heheeh kobiety też myslą o seksie panowie:P Komik masz piękną ballade w stopce. spadam

Sami - wiem, ze jest piekna... masz dobry gust dosłownie głos mi sie łamie i mam gule w gardle, gdy jej słucham - zwlaszcza na żywo

Komik Nie podejrzewałam Cie że coś takiego słuchasz [już 5 raz jej słucham;)] no nie jesteś taki zły do końca:classic_cool: pozdr

Gość rozczarowany...
no i sru! pierdole to ! przyszla,jakas taka dziwna,zaczela sie zaraz dobiierac chyba chciala sie kochac a ja chcialem porozmawiac no i sie zaczelo,posypalo sie wiele niepotrzebnych okreslen,ale niewyerobilem,juz nie panowalem nad soba ,powiedzialam ze mnie obrzydza i wiele innych :/ ona jakby nigdy nic zaczela sie pakowac a mnie nosilo,chcialem zeby cos mowila zeby sie tlumaczyla a ona nic!!!!!!! tak po prostu sie pakowala przy wyjsciu poinformowala mnie tylko ze p oreszte rzeczy przyjedzie kumpel wyszla a mnie rozsadza po prostu!!! nie zrobila nic by to ratowac!!!!!!!! po prostu nic!!!!!!!!

Gość Ju......
I krzyżyk jej na drogę! Szkoda oczywiście, ale sam widzisz, jak się zachowała. Szanuj się, jak chce, to niech przemyśli i przyjdzie Cię przepraszać! O! Współczuję🌻 3maj się!

żal mi Cie.... od tak przekresliła Wasze cztery lata, które Ty chciałeś za wszelką cenę uratować...?? A może faktycznie już ma kogoś na oku i tylko szukała zaczepki, sprowokowała Cie i teraz odejdzie udając obrażoną.... Sama nie wiem co o niej myśleć, dziwna ta dziewczyna.... W każdym razie, jeżeli nie ma czasu ratowac Waszego zwiazku, to jest Ciebie niewarta!!

14:07 [zgłoś do usunięcia] rozczarowany... no i sru! pie**ole to ! przyszla,jakas taka dziwna,zaczela sie zaraz dobiierac chyba chciala sie kochac a ja chcialem porozmawiac no i sie zaczelo,posypalo sie wiele niepotrzebnych okreslen,ale niewyerobilem,juz nie panowalem nad soba ,powiedzialam ze mnie obrzydza i wiele innych :/ ona jakby nigdy nic zaczela sie pakowac a mnie nosilo,chcialem zeby cos mowila zeby sie tlumaczyla a ona nic!!!!!!! tak po prostu sie pakowala przy wyjsciu poinformowala mnie tylko ze p oreszte rzeczy przyjedzie kumpel wyszla a mnie rozsadza po prostu!!! nie zrobila nic by to ratowac!!!!!!!! po prostu nic!!!!!!!! Cóż, wygląda na to, że ona sobie Ciebie odpuściła już dawno temu :( :o

Gość rozczarowany...
to juz taki typ,zawsze wszystko tak odwraca ze to ja jestem winien,od poczatku tak bylo,nie wiem jak to robi,nie zastanawialem sie nad tym,po prostu ja pokochalem i juz.zawsze bylem o nia zazdrosny a ona to wykorzystywala,no duzo by opowiadac,zawsze w takich ytuacjach jest opanowana,czasem zastanawiam sie jak ona to robi,jak potrafi tak na zimno to przyjmowac,ja nie umiem,od razu wybucham,znajomi sie ze mnie wysmiewali ze 20stka owinela mnie sobie wokol palca,dlatego wstyd mi teraz powiedziec o tym jakiemu kumplowi bo juz koeplmetnie bylby spalony nie wiem co dalej

kobieta Cię zostawiła a Tobie po głowie chodzi to- że Ci wstyd powiedzieć kumplowi? please..

Gość rozczarowany...
wstyd ze sie dalem zrobic w balona

Gość Ju......
No sorry, ale znajomi mają rację, niestety... A teraz to Ty nie rób nic.

a ile Ty masz lat, że kupmle tak sie smieja...?? zreszta sami pewnie nie sa lepsi, ale co tam.... a druga rzecz, że to widac taki typ kobiety... która Cie w zasadzie niszczy psychicznie, bo ona zrobiła źle, a Ty sie teraz obwiniasz....