Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowany...

a co wy na to-przylapalem moja kobiete jak bajerowala sie na czacie...

Polecane posty

Gość rozczarowany...
nie zrobie bo niby co,mam ja blagac?przeciez to ona zawinila nie ja

Gość rozczarowany...
26

no widzisz... dziewczyna moim zdaniem szuka czegos nowego, Ty pewnie juz powaznie myslisz o zyciu, a ona szuka wrazen, zwlaszcza ze jak piszesz byles jej pierwszym.... a gdy dopominasz sie o szacunek, prawdomownosc i jako takie maniery zaczyna sie obrazac i robi Ci wymowki.... moze naprawde nie warto....?

na dziś musze lecieć, ale jak chcesz pogadac, napisz na maila, odpisze na pewno, pozdrawiam !!

Gość rozczarowany...
to co piszesz ma sens,dopiero teraz dochodza mi takie fakty do glowy ze jak ja wspominalem o malzenstwie,o dzieciach ona tylko zmieniala temat,wiem ze to moze spora roznica wieku,ale ona naprawde jak na swoj wiek byla nad wyraz dojrzala dziewczyna,taka trzezwa patrzaca na zycie,zreszta no co tu duzo mowic,podobala mi sie bardzo i tyle,tego nie ukrywam,ale nie tylko to sie liczyla,byla inteligentna i madra zyciowo,podobala mi sie jej wizja zalozenia rodziny i w ogole ...

Gość rozczarowany...
dzieki malwinka

Nie daj soba manipulowac! Kazdy ma inny poziom tolerancji. A ona jakby jej zalezalo to zareagowalaby troche inaczej...Normalnie czlowiek w takiej sytuacji stara sie wytlumaczyc swoje postepowanie. A ona bez slowa wyszla,o czyms to swiadczy..Po prostu dales sie zmanipulowac i ona zapewne oczekuje ze polecisz za nia i bedziesz przepraszal ze w ogole osmieliles sie miec jakies pretensje.Nie rob tego!

Gość facet_nom
Własnie mi "rozczarowany" oczy otworzyłes. Chyba bede musiał zmienic taktyke. Zobaczymy jak moja dziewczynka mnie kocha.... Nie lubie nikogo poddawać testom, ale od jakiegos czasu tylko ja mowie ze ją kocham, a ona jakas taka dziwna sie zrobiła.... Kobiety są o 100razy bardziej cwan od nas i potrafią zwalic całą wine na nas. Ja juz miałem taki przypadek jak Twój. I następnym razem jesli mi sie taki trafi to wiem co zrobie, juz pisałem, rzuce jej po wszystkim 10zl, podziękuje i wyjde bez slowa, juz nie wracając. Sama sie zabije, własnymi myslami... , bo nic tak nie wkurza kobiety jak to ze: "nie przepraszamy, nie odzywamy sie, nie bierzemy winy na siebie" Najlepiej sie nie odzywać i mic satysfakcje ze ona sie z tym równiez męczy.