Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka jo je

japan style allegro- chyba kiedys juz bylo

Polecane posty

Gość jja cmam zajebista
ja ja mam tylko szerwona jak chcesz zamawiać to zamawiaj tylko od NON SOLO MODA uczciwy i ma super towar , reszta to marne podróby

Gość ja zamawiałam ale odradzam
bo bluzka miała kształt worka i musialam zwęzac zeby byla dopasowana :O

Gość jja cmam zajebista
moja jest idealnie dopasowana , podkresla talie rekawy sa super i skrzyżowanie na plecach sexi :) polecam jak najbardziej

Gość jja cmam zajebista
zamawiałam jeszcze biało czarną z kokarda przy szyi i golfiki bez rękawów , z wszystkiego jestem bardzo zadowolona:) polecam :) tylko trzebA znaleśc dobrego sprzedawce bez negatywów

Gość ka jo je
Kurcze,wszystkie piszecie ,ze fajnie,ale jak widzialyscie ja zamawiam duzy rozmiar i sie boje,ze bedzie mi kazda fałdke na brzuchu widac:(

Gość to jest szmira
małe, źle skrojone a wiskozy to to na oczy nie widzialo ;p jeśli nei chcesz dopasowanych rzeczy to kupuj z bawełny ;)

ja zamówiłam s i była ok :) mogłaby być bardziej dopasowana, ale to nie wina bluzki, po prostu ja nosze xs a takowego rozmiaru nie było. ogólnie jestem zadowolona - jakość bluzki jak na tą cenę ok, wygląda fajnie i pasuje do wielu rzeczy :) ja mam ciemnoszarą

ja dałam za swoją 26 czy 28zł, już nie pamiętam dokładnie, więc przepłaciłaś :P teraz są chyba za 24 :P

Gość niezalalogowana__
Kupiłaś podróbę. Takie bluzki chodza na allegro po 60 zł, bez porównania inna jakoś, krój i wykonanie

Gość ka jo je
ja jej nei kupilam, tearz widze,ze innego linka wkleilam,no ale o kroj mi glownie chodzilo :)

to ze bluzka jest wystawiona za wysoka cena nie znaczy ze jest oryginalna :| tak samo jesli jest tania to nei koniecznie znaczy ze jest podróbą. załamuje mnie takie myślenie :| ale faktycznie tych rzeczy japan style na allego jest strasznie duzo podrobek.