Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju......

Jak myślicie, jak zareagowaliby Wasi partnerzy, gdyby znaleźli Was na kafe?

Polecane posty

Gość Ju......

I poczytali Wasze wpisy, powiedzmy, z ostatnich paru miesięcy? A może wiedzą o tym, że tu piszecie lub piszą tu razem z Wami?:D

Gość mój wie
że często tu zaglądam, i to od paru lat ale jakoś go to nie interesuje co tu pisze itp :) gdyby przeczytał co pisze? Hmm.. nie dowiedział by sie nic nowego, zna mnie bardzo dobrze wie jakie mam podejście do życia itp, nic by go raczej nie zdziwiło, ani nie rozczarowało :) tym bardziej by nie wkurzyło

Gość Ju......
Heh, to fajnie.:) Pewnie dlatego, że piszesz pod różnymi nickami.:P Bo ja się zastanawiam, czy się mojemu nie przyznać zamiast żyć w ciągłym stresie i co jakiś czas kasować posty i/lub zmieniać nicki...

Gość Ju......
Jest może jeszcze ktoś z podobnym dylematem bądź w sytuacji, jak "mój wie"? Warto się przyznać?

ja nie mialam z tym problemu ale moze dlatego ze i tak pisze co mysle, nie wymyslam jakis bzdur ktore by byly do mnie niepodobne

Gość Jurek_Dudek
Ty to masz problemy...

mój wie, że piszę. wie też że nie chciałabym żeby to czytał, bo wywlekam tu czasem swoja przeszłość, o której uważam że nie jest dla jego uszu. może by się wkurzył, że pisze o nas jakieś szczegóły.

Gość mój wie
Owszem, piszę nie tylko pod czarnym nickiem, ale i tak jak teraz, ale mógł by przeczytać moje wszystkie wypowiedzi , także "pomarańczowe" :)

Gość Ju......
To nie problem, to dylemat. Też nie chciałabym, żeby mnie czytał, bo wiadomo, że czasami sobie człowiek niezłe głupoty popisze... Ale na pewno czułabym się swobodniej ze świadomością, że nie muszę się kryć, jednocześnie pewnie trzeba by uważać nieźle na słowa...

Gość nie ukrywam i się nie chwalę
jego to nie obchodzi - ot damskie ploty :-P

Gość Ju......
Pewnie, po IP można bez probloemu zlokalizować ofiarę.:P Ale boję się właśnie tych nieporozumimeń, które mogą przez kafe wyniknąć. Skoro jednak u Was jest OK, to chyba można spróbować...

Gość Ju......
Mówisz, Haris? Może i tak jest... Ale własnie myślę, że mocno odbiega przez przymusowy kamuflaż, który ma zapobiec byciu rozpoznaną. Gdyby zaś nie było tego zmartwienia, można by pisać nawet prawdę:D Oczywiście wyłączając z tego prawdę o facecie:D:P Ale to i tak pod innym nickiem bym pisała...

Gość Ju......
Bo o swoich ukochanych tu nie piszecie czy o problemach w Waszych związkach, nie?

Gość mój wie
Ja pisałam o jednym problemie, inne tematy raczej nie dotyczyły związku. CO najwyżej jak ktoś pytał "jak to jest w innych związkach z czymś tam" no to pisałam jak dana sprawa wygląda u mnie.

Gość Ju......
A czy są tu tacy, co załują, że się przyznali?

Gość Ju......
No właśnie o to mi chodzi, o jakieś przypadkowe upublicznianie niektórych spraw, a nie o zakładanie o tym topików... Czyli panowie nie robią z tego powodu żadnych wyrzutów?

Hehehe gdybym miała faceta i pokazała moje wpisy z kafe,to ....nie wiem co by zrobił:O

Gość asdas
Ju...... - a dlugo juz jestescie razem?

Gość Ju......
Zrobiłam pierwszy krok - powiedziałam, że czasami piszę sobie z ludźmi przez Internet. Ale chyba się jeszcze nie odważę przyznać, że konkternie o kafe chodzi. Chyba że mi kiedyś looknie przez ramię i zacznie węszyć - wtedy może być nieciekawie. Dlatego własnie wolałabym się sama odtajnić i pilnować się z tym, co piszę, niż zostac przyłapaną na pisaniu niektórych rzeczy, bo przeciez o pogodzie cały czas pisać się nie da... To co, lepiej stworzyć nowy nick i się do niego przyznać czy milczeć nadal? Pierdoła niby, ale psuje spokój ducha.:o

Gość Ju......
Aniołku, a czy nie boisz się, że Cię kiedyś nakryje? O to, wbrew pozorom, nietrudno...

Gość Ju......
Jestem piękna i seksowna, więc mój facet i tak by mi wszystko wybaczył...

Gość Ju......
Miło, że tak uważasz, podszywaczu.:D Niuniek? Wygrany, u Ciebie to akurat żaden problem - przecież cały czas piszesz to samo (że jestes nudny, nieatrakcyjny etc.), więc widać od razu, że to Twój projekt. :P

Gość Ju......
Lakasta, z 17 logowaniami to sobie można...:P

"le chyba się jeszcze nie odważę przyznać, że konkternie o kafe chodzi. Chyba że mi kiedyś" a tak swoją drogą to nie rozumiem problemu :O ty sobie piszesz na kafe a on jeżeli nie jest fanatycznym przeciwnikiem internetu to też pewnie siedzi czasami na jakimś forum.. bo prawie wszyscy mają gdzieś jakieś konta... i z czym się tu chować albo do czego się przyznawać. to jakaś zbrodnia? :O