Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju......

Jak myślicie, jak zareagowaliby Wasi partnerzy, gdyby znaleźli Was na kafe?

Polecane posty

Gość może i niuniek
:p

Gość Ju......
No dobra, Wygrany, jasne, że sobie czasem coś gdzieś popisze (a ja z nim:P). A nawet jeśli zagląda na jakieś męskie fora, to przeciez nie pisze tam o takich rzeczach, o jakich pisuje się tu. Gdybym pisała sobie na forum o modzie np., to bym nie miała problemu z przeznaniem się. Ale toi jest forum "życie uczuciowe", a wiadomo, z czym to się wiąże.

Gość Ju......
Niuniek, a Twoja Pani wie, że tu piszesz i że mnie kiedyś kochałeś, co?:P

Gość może i niuniek
nie wie że Cię kochałem i niech tak zostanie :p

"a jakieś męskie fora, to przeciez nie pisze tam o takich rzeczach, o jakich pisuje się tu" no :classic_cool: pewnie pisze o tzytzkach koleżanki która spodobała mu się na ostatniej imprezie integracyjnej w pracy :P albo narzeka na dziewczynę i szuka rady jak ją zmienić bo jest xxxxxxxxxx... przejrzyj kawałek netu i zobacz jakie pytanie faceci zadają co do swoich związków i problemów... pewnie bardziej osobiste od twoich wypowiedz

Zwodniczy Aniołek --->>> Raczej nie boję się, że mnie nakryje bo mało siedzi przy komputerze. Zazwyczaj kiedy ja pisze to jest w pracy, a topiki szybko znikają :). Poza tym staram się zazwyczaj pisać ogóły i nie podawać wielu charakterystycznych danych.

mój mąz czasem zagląda na kafe- i zazwyczaj mówi- "ty mały zboku- znowu piszesz banialuki i oglądasz penisy"...........

Gość ochocho12345
moj wie ze tu siedzę ale nie wie co piszę i lepiej niech tak pozostanie. bylby rozwod gotowy. a tak w ogole czy istnieje cos podobnego do kafeterii? bo moi znajomi koniecznie chcą wiedzieć gdzie tak przesiaduję a wtedy zajrzeli by też i mogliby mnie rozpoznać. ja krecę sie tu i tam pod roznymi nickami ale rozpiusuję się dość treściwie.

Gość Luska z W.
Oto jest pytanie? Szkoda, ze moge ewentualnie odpowiadac tylko teoretycze. Abio biorac pod uwage mojego bylego, w tym wypadku nie mialabym nic przeciwko, zeby czytal :)

Gość Luska z W.
Abio=albo

Gość Ju......
Wygrany, czyli mówisz, że śmiało można się przyznawać i pisać sobie swobodnie, co się chce? Fajnie by było. :)

Gość Ju......
Luśka, mój były mnie nakrył i nie był zadowolony. :( Ale wtedy robiłam sobie ewidentne żarty z niego, co jednak w rzeczywistości nie miało odbicia. A jednak wziął moje głupie pisanki sobie do serca... Dlatego m.in. się obawiam, że historia się powtórzy, choć o moim jak już piszę to w samych superlatywach.:P

Gość Luska z W.
Szczesciara :P ;-) Jezeli mu nie wspomnisz, ze tu czesto bywasz to Cie nie nakryje. Za duzo tematow. ludzi, faktow, nickow itd :)

Gość benderowa
Moj wczoraj znalazl moje wpisy na cafe i dzis rano przywalil mi z plaskiej dwa razy :( :( :( :( :(

Gość Ju......
Żartujesz oczywiście...(?)

Gość benderowa
Nie.

moja jak zobaczyła, że się podszywam to nałożyła skórzane wdzianko, wyjęła pejczyk i powiedziała, że zaraz mi zrobi takie banowanie, że hasła do swojego nicka zapomnę:(

Chyba niedługo sie sparuje:Owiec bedzie koniec z pisaniną na kafe😭

Gość Ju......
Sami, to gratuluję. Ale tak nieśmiało, żeby nie zapeszyć. Nie zmieniłaś nr kom., prawda?

Mój chłopak wie że bardzo często przesiaduję na kafeterii, czasem sama mu podsuwam do przeczytania jakieś ciekawsze topiki. Co prawda nie zna mojego nicku, ale myślę że spokojnie mógłby przeczytać wszystkie moje wpisy i nie byłby zdziwiony ani wkurzony. Piszę to co myślę na dany temat, o nim nigdy nie piszę źle bo po prostu źle o nim nie myślę. W realnych dyskusjach mam takie samo zdanie jak w internetowych więc nie widzę problemu.

mój maż wie, że pisze na kafe. Nie zagląda tu nigdy - nie ciągnie go to, zawsze ma coś innego, według niego ciekawszego do zrobienia ;) Raz, może dwa coś tam napisał dla żartów. Zna kafe bardziej z moich jakichś tam ogólnych opowiadań (nawet kojarzy niektóre nicki ;) ). sądze, że nie zdziwiłoby go to co piszę, bo jestem tutaj taka, jaka jestem w rzeczywistości :) No może zaskoczyłoby go, że czasem z taka łatwoscią pisze niby publicznie o sprawach dość intymnych, ale w końcu anonimowość robi swoje :D

Gość Ju......
Sami, szkoda bardzo.:( A co do tematu, to właśnie tak mi się wydaje, że jak ktoś wie, że tu piszemy, to raczej nie korci go, żeby często podczywywać i doszukiwac się nie wiadomo czego - gdy zaś nakryje nas z nienacka, może sobie coś pomyśleć i interpretować nasze wpisy na swoją i naszą niekorzyść... Klaudko, a Twój nie jest zazdrosny o Komika?:P