Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penryn

Kobiety wytłumaczcie mi, bo moje wyobrażenie o was legło w gruzach..

Polecane posty

Gość penryn

do jasnej cholery jak to możliwe, że ten facet co zarażał HiV znalazł jakieś chętne na seks ? ja mam 23 lata nie moge znaleść dziewczyny a przy nim wyglądam jak grecki Bóg....

Gość fdfdddfd
Jasne, już wierzę:D Pewnie jesteś pryszczatym prawiczkiem w okularach:D

Gość ciekawaświataniczymdziecko
a mozesz mi powiedziec dlaczego nie mozesz znalesc dziewczyny? :)

Gość wanda5433
no ochydny jest. tez tego nierozumiem

Gość penrynn
okularów już nie nosze , mam 182 cm wzrostu, wysportowany, mam mały trądzik i troszeczke odstające uszy ( podobno tylko ja widze) i jakoś nie moge zainteresować dziewczyny a ten miał kilkadziesiąt.... szok

Gość penrynn
sam nie wiem dlaczego zawsze starałem się o wolne koleżanki które znam , do obcej dziewczyny np na imprezie nie mam odwagi podejść

Gość ty przebierny jesteś
a on pewnie brał to co go chciało wziąć do łóżka :-O domyslam się, że marzysz o innym typie kobiety niz te co z tamtym szły? dajcie jakiś link do zdjęcia, bo nie widziałam tamtego :-O

ale ten koles jest straszny STRASZNY trądziku to może on i nie ma, ale wyglada jak pieprzony Rasputin!!!! koszmary nocne bardzo prawdopodobne :O

bezedury, myslę, ze nie każda 15latka jest aż tak głupia. bo skąd później brałyby się te wszystkie mądre kobiety ;-)

Gość ciumciurumcia
i niech ktoś powie, że kobiety zwracają uwagę tylko na przystojnych ;) ohydny jest :o

Mnie to nie dziwi. Znam faceta pod 60-tkę, alkoholik, brudas, agresywny, 6 dzieci a ma co roku co najmniej dwie trzy kochanki, które chętnie go od zony biorą i opiekują się biednym misiem. Oczywiście szybko się na nim poznają więc wywalają, a on wciąż znajduje nowe chętne.

w sumie tak historia tego pana to jednak potwierdzenie teorii ze wyglad zewnetrzny sie nie liczy, za to wazne jest WNĘTRZE :D

Gość penrynnnn
to wynika, że lepiej być paszczurem ale bez trądziku...może jak uda mi się do 30 jakoś wyleczyć nie dostając przy tym raka to znajdę dziewczynę ....nie wiadomo jakie to kobiety były...ale brzydkie kobiety poszły by z nim do łóżka ?

dzięki za link on ma długie ciemne włosy, tu na Kafe któraś marzyła by miec faceta z długimi ciemnymi włosami - może to o to chodzi ? :-D mnie zawsze zobrzydzali długowłosi mężczyźni ;-)

penrynn, jak ty szukasz dziewczyny tylko wśród koleżanek, to nigdy nie znajdziesz. Po iluś tam próbach masz już \"opinię\". Jeśli dziewczyny się znają to i rozmawiają ze soba. O chłopakach szczególnie. Żadna się nie skusi na takiego, co startuje do wszystkich - a po pewnym czasie stosowania tej metody zaliczysz podchody do większości. Lepiej się zbierz na odwagę i szukaj poza stałym środowiskiem. Oczywiście najlepiej przez wspólnych znajomych, bo przynajmniej będziesz wiedział kto to. A najlepszym sposobem na powiększenie grona znajomych jest znalezienie nowych kolegów. Zacznij uprawiać jakieś ciekawe hobby, które skupia wokół siebie ciekawych ludzi z różnych środowisk.

bezedury, no to ja jakąś wyjątkową 15latką byłam wg twojej teorii :-D ale mniejsza o to :-D

żadna kobieta o zdrowym i choć minimalnym poczuciu wlasnej wartości nie poleciałaby na tego gościa. trzeba tu wielkiej desperacji by z nim usiąś przy stole a co dopiero iśc do łóżka.

autorze, trądzik należy leczyć, ale nie należy go demonizować nawet chorzy na łuszczycę mają partnerów, kochajacych mężów i kochające żony tradzik to pryszcz - nomen omen - bądź naturalny i przestań być samolubem, zainteresuj się innymi naprawdę, bo kompleksy mają ludzie zbyt skupieni na swojej osobie. a nikt nie lubi takich ludzi każdy lubi jak się nim interesujesz i go chcesz wysłuchać

Widziałam zdjecie tego kolesia w necie. Niestety, nie umiem odpowiedzieć na pytanie, co skłoniło te kobiety aby pójść z nim do łóżka. Ja chyba nie rozumiem kobiet... Nie można być aż tak zdesperowwanym i samotnym...

Gość moze znajdź sobie
dziewczynę z trądzikiem - tak na początek? ja mam trądzik całe życie (3 + na karku) i nigdy nie narzekałam na zainteresowanie mężczyzn (tych bez problemów skórnych także) :-D

Gość ppenryn
narazie dałem sobie spokój, nowych znajomych już raczej mieć nie będę, 4 rok studiów dziennych i do tego pracuje , więc czasu nawet nie mam...no i dziewczyna by musiała dawać jakieś znaki..w ciemno bym nie podszedł...

Gość ppenryn
startowałem do koleżanki z trądzikiem to ciągle mnie zwodzi, że się spotkamy ale oczywiście nigdy czasu nie ma

Gość
ale ten koles jest straszny STRASZNY trądziku to może on i nie ma, ale wyglądał jak pieprzony Rasputin!!!! => Rasputin wyglądał wcale nieźle (miał tylko awersję do mydła :P ), miał kasę i wpływy...

Gość Kajali
Obejrzałam Tego faceta i powiem tak - gość jest niemłody, niezbyt zadbany, ale ma bardzo ciekawą twarz! Na pewno ciekawszą niż wielu facetów, którzy dają ogłoszenia ze zdjęciami opisując siebie jako przystojnych

Gość ppenryn
nie na krok ale chociaż zachętę ...no chyba nie spodziewasz sie , że podejdę do kobiety co ma muchy w nosie, i zero reakcji pozytywnej na moją osobę...