Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penryn

Kobiety wytłumaczcie mi, bo moje wyobrażenie o was legło w gruzach..

Polecane posty

Gość zuzanna i miotla
matko, przeciez widac ze to pomyleniec i cpun.

Gość ppenryn
zawsze się możesz uśmiechnąć , popatrzeć w stronę faceta parę razy itd......

Mnie sie tez wydaje, ze zdjecie jest celowo przesadzone, poza tym pewnie zrobione po ilus tam dniach pobytu w areszcie

Gość znowu psiemądrości komiczne
taaa... z pewnością jest przesadzone, aby inne, jeszcze nieznane, ofary go nie poznały :-D komiczne, ty jak coś walniesz to jak łysy grzywką o parapet :-O

Gość pppenryn
Konfitura nie lata za muchą czytałem już parę twoich postów tutaj...mnie nigdy nie interesowały zapatrzone w siebie egoistki z postawą roszczeniową ...mnie masz za frajera? a sama nikogo nie masz :D

Gość zero zero zero
pewnie miał dużego i co z tego ze z syfem

\" taaa... z pewnością jest przesadzone, aby inne, jeszcze nieznane, ofary go nie poznały\" ofiara i tak go pozna... a raczej nie robili mu foty w areszcie, wioząc go wczesniej do fryzjera i kosmetyczki...

\"czytałem już parę twoich postów tutaj...mnie nigdy nie interesowały zapatrzone w siebie egoistki z postawą roszczeniową ...mnie masz za frajera? a sama nikogo nie masz \" tak sobie tłumacz swoje problemy, a z pewnością je rozwiążesz :-D Mogę poznać Cię z moim mężem to on Ci wytłumaczy jak się zdobywa kochaną kobietę i utrzymuje jej miłość.

Gość
Nie wiem, jak twojemu mężowi, ale mi by się nie chciało rozwiązywać problemów rzyciowych nieudaczników :P

Gość koles źle nie wygląda
jak na swoje 47 lat-czy ile on tam ma. Zaraża od 1990 roku-czyli był młodszy i przystojniejszy. Teraz każda powie ze by go kijem nie ruszyła bo wszyscy wiedzą ze ma hiva i głupio się przyznac ze jednak on może sie podobać:O zreszta-znam tylu obleśnych brzydkich facetów-i jakoś oni mają dziewczyny,żony,kochanki...wiec on tez mógł miec