Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość op..

SLASKA TV KABLOWA-ZLODZIEJE - OSZUSCI - NACIAGACZE!!!!

Polecane posty

Gość op..

Kolejny raz dostalismy do zaplaty dlugu za 2006 rok-200zl.Niby nic,ale poprzednim razem ,w roku 2007 dostalismy takze. Smiesznosc calej sprawy polega na tym, ze... zadnego dlugu nie ma!!! Dzis poszla mama pokazac rachunki za 2006 rok (gdzie nie mielismy zaplacic za jakis miesiac), ze kazdy miesiac rowniutki co do dnia bylo placone. Pani , ktora siedziala i chciala wziac zaplate zmieszala sie i powiedziala ze dlug jest za 2007 rok... I ze trzeba zaplacic bo inaczej zostaniemy wpisani na liste dluznikow!! Przepraszam ,ale jakim prawem straszy sie KOLEJNY RAZ obywatela, ktory placi regularnie???!! Z mojej mamy znajome sie smieja, ze trzyma rachunki z calego zycia,ale tym razem sie przydalo. Takie sytuacje dzieja sie nie pierwszy raz, bo mama jest opiekunka ludzi starszych i oni tez dostaja zadluzenia do splaty i oczywiscie starsi ludzie boja sie i.. placa! Ile takich "pomylek" STK nie wyjasnila? Pisze to ku przestrodze innych, bo w tym kraju ,nawet po latach, nigdy nie wiesz co cie czeka. C o do 2007 roku- mama jedzie ponownie jutro do tej firmy pokazac rAchunki... zeby sie nie okazalo ,ze to za 2008 rok...:/

Gość no przeciez to wiadome
jest, bo oni maja spolke warszawa-katowice-gdanks,.,, i my placimy na tych co wawie siedza i w stolki pierdza.

Gość no przeciez to wiadome
w gore, w gore- niech nie zniknie!!!!!!!

Gość niech ludzie wiedza
co to za naciagacze, a co!

Gość podciagam prawde o naciagaczac

Gość jak zwykle jakis
hanys robi ludzi w konia a inny hanys-matol twierdzi ze to przez warszawiaka...zenujaca mniejszosc niemiecka w tym kraju i wrzod na dupie narodu

Gość ja ci dam hanys-matoł......
gorolu pieprzony!!!!!!!!!!!!!

Gość ja ci dam hanys-matoł......
a wrzodem na dupie wy jesteście

Gość napisz tu
Dzis rozrabiam pod innym nikiem i nie bede sie ujawniac . Przepraszam za brak polskiej czcionki ale pisze niestety z komputera w ktorym nie mam polskiego windowsa.Do rzeczy: chce przygotowac rubryke o roznego rodzaju oszustwach i dziwnych sytuacjach ponizej wypunktowalam kilka przykladow i BARDZO ALE TO BARDZO Was prosze,jezeli miecie takie badz inne problemy napiszcie do mnie opisujac zdarzenie.Gwarantuje anonimowosc. -agencje matrymonialne (po zaplaceniu nie interesuja sie klientami,umawiaja na spotkania z osobami o zupelnie innym niz oczekiwany profil) -agencje modelek(obiecuja gruszki na wierzbie,wszystko sprowadza sie do zrobienia odplatnych zdjec) -rozmowy kwalifikacyjne(pytania osobiste,np na temat zakladania rodziny,gorzej...propozycje wiadomo jakie) -upadajace i odradzajace sie sklepy(ten sam wlasciciel,inna nazwa-nie uznaja rekalmacji na towar na gwarancji np komputer) -hydraulicy oszusci (ceny z kosmosu za...no wlasnie,za co?) Wszystkie inne sytuacje w ktorych dopuszczono sie oszustwa. Prosze piszcie na pytaniaiodpowiedzi@gazeta.pl

Gość op..
w ogole smieszne bylo, jak mama sie pytala-to moze w koncu sie dowiem ,za co mam zaplacic? A ona-jak pani nie chce placic, moze pani zlozyc reklamacje, a jak nie-na liscie dluznikow sie pani znajdzie. Np jasny gwint! Od czego pisac reklamacje????????????????Od tego ,ze sie zaplacilo i chce sie swietego spokoju?

Gość op..
a co do odradzajacych sie nowych firm- oni sie kiedys inaczej nazywali, teraz sie VECTRA nazywaja,. ludzi w balona robia:/

Gość niematotamto