Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASADSFDV GNHNH

MAM DOSC !!!!! NIE CHCE ZYC !!! ZARAZ ZWARIUJE POMOZCIE !!

Polecane posty

Gość ASADSFDV GNHNH

siedze zaryczna ;( zerwalam z chlopakiem ;( i mimo to nadal on mnie olewa ;( prosilam czy zobaczymy sie w niedziele ( wczoraj )bo bardzo mi zalezalo a on na to ze nie ,bo chce odpoczac przed dzisiejsza praca,ze bedzie w domu itd i ze za to w poniedzialek (czyli dzis sie zobaczymy). ... i pisze do niego wczora eska okolo 20 co robi .. a on na to ze tv oglada .. wiedzialam ze klamie bo jego kolega mial opis na gg ze jest u mnie w miescie w galerii ... to mu napisalam ze ma nie klamac !! a on mi napisal ze rzczywiscie jest w galerii .. znow mnie oszukal nienawidze tego ;(( nie dosc ze oszukal z tym co robi to na dodatek wybral ich a nie mnie ;(( dla mnie czasu ni mial a dla nich tak ;( i sie tlumaczyl tak ze nagle go wyciagneli a on przeciez nie bedzie mi sie tlumaczyl i siedzial w domu grzecznie bo obiecywal i mielismy sie dzis widziec wiec nie powinnam miec pretensji bo bylismy na dzis umowieni !! a powiedzial ze wolal sklamac bo zna mnie i wiedzial ze zaczne pisac smsy ,,a z kim ,a gdzie ,a po co ,a kiedy do domu wracasz '' i wolal sklamac zeby sobie tego oszczedzic i wg niego to male klamstewko ... bo wie jaka ja jestem ;( ale nienawidze tego !! i jak mam mu ufac?? poza tym znow ich wybral ;( a dla mnie czasu nie mial ;( i sie tlumaczyl tym ze dzis ze mna ;( zerwalam z nim .. i napisalam mu eska czy rozumie ze to koniec a on na to ze mam nie pisac glupich smsow i mam przestac sie osmieszac ;( czy ja dobrze zrobilam // czy on ?? tylerazy go rposilam ;9 zeby nie klamal ;(

Gość tralalallalala
przeciez juz to pisalas

Gość ASADSFDV GNHNH
a jestem jego dziewczyna wiec chyba mam prawo tak wypytywac nie ??

Gość ble ble bu bu
nie Ty jedna ja mam problemy z pojebanym bratem i jego laska. a on nie jest wart niczego olej go wiem ze bedzie Ci ciezko no ale przelam sie... :)

Gość ASADSFDV GNHNH
wiem ze pisalam ale nadal nie wiem czy dobrze zrobilam ;(( pomozcie mi ;(( ja zaraz zwariuje ;(

Gość ASADSFDV GNHNH
wlasnie nie potrafie go olac :(( placze od wczoraj ;( przez to co zrobil i przez to jak dalej sie zachowuje ;( ja mu pisze eski czy rozumie i pytam dlaczego to zrobil a on do mnie ze mam nie pisac glupich smsow jak 5letnie dziecko bo jest zajety to zaczelam mu pikac zeby odpisal to wylaczyl tel ;(

Gość ile ty masz
lat??:O

Gość ASADSFDV GNHNH
21 :(( po prostu jak sie wkurze to emocje robia swoje i zachowuje sie jak idiotka ;(( mam nerwice tak poza tym :(( i moje zachowanie jest bardzo wyolbrzymione wg innych :((

Gość ASADSFDV GNHNH
i jestem nad wyraz wrazliwa .. latwo mnie zranic :( z byle czym eh ;(

Gość ile ty masz
kurcze ja myslalam ze c o najwyzej 17/....

Gość uciekaj od takiego
uciekaj od takiego faceta jak najdalej. widac jak na dloni że Cię olewa i nie zalezy mu w ogóle na tobie!!!

Gość ajrony
kurcze ja też

Gość
Głupia i z pretensjami. Też bym wolał browar.

"wybrał ich a nie mnie" a czy ty nie masz koleżanek, nie lubisz pobyć z innymi ludźmi..porobić coś, odetchnąć? wcześniej jak pisałaś wydawało mi się, że masz rację.. teraz widzę, że panikara jesteś i niepotrzebnie doopę mu trujesz...

Gość ASADSFDV GNHNH
no wlasnie ... on mnie olewa i nie wiem czy przeze mnie :( ze moze to we mnie jest problem ?? ze tak go nadzoruje ... nie daje mu zyc ;:( pilnuje itd .. czy moze to on zle robi ;(??

Gość ajrony
kurcze ja też myślałam, że jesteś nastolaką Ale tak, to uważam, że facet ma rację, że ci się nie tłumaczy skoro, chcesz wiedzieć, o każdym jego ruchu. Każdy czasem potrzebuje trochę swobody. Miał ochotę to poszedł do galerii, nie rozumiem o co się rzucasz. Faktycznie zachowujesz się jak dziecko :o

Gość ASADSFDV GNHNH
wszystkie moje kolezanki maja chlopakow .. i ciagle z nimi przesiaduja :( wiec nie bede im dupy zawracac :( a gdy juz spotkam sie z kumpela .. to nie zlalabym mimo to chlopaka :(( mialabym czas zby z nim pisac eski .. a on mnie zlewa i tel.wylacza ;( bo go wkurzam :((

Gość apple juice
po pierwsze pisz bez tych beznadziejnych buziek co 3 znaki, bo sie tego nei da czytac... a po drugie: ile ty masz lat? czy ty myslisz ze chlopak to twoja wlasnosc ?

Gość ASADSFDV GNHNH
rzucam sie o to ze po 1 ..dla mnie nie mial czasu bo niby chcial w domu odpoczywac ale jak kolega napisal to zaraz biegnie .. a czuje ze to z gory bylo zalozone ze si z nimi widzi bo co niedziele tak jest ..a po 2 .oszukal mnie :(( a wie ze tego nienawidze ;( przez to robie sie bardziej nieufna :(

Gość ASADSFDV GNHNH
mam 21 lat ... i po prostu lubie wiedziec co on robi .. juz taka jestem .nieufna .a po drugie lubie ot tak po prostu pisac z nim eski i wogole wiedziec co robi ...

Gość
Jak okręcasz się wokół niego tak, że zaczyna się dusić, masz pretensje o wyjścia itd, nie dziw się, że kłamie.

Gość apple juice
no tak, laskawie pozwolisz mu wyjsc z kolega ale tylko pod warunkiem ze powie ci gdzie z kim kiedy i poco i jeszcze non stop bedzie ci pisal smsy ? dobija mnie jak sie z kims ustawiam a ta osoba caly czas siedzi na telefonie bo musi sie "meldowac". nadajesz sie na generala w wojsku a nie na dziewczyne... przepraszam jesli to zabrzmialo chamsko, ale mam wrazenie, ze bardzo przesadzasz

Gość tez tak miałam
tylko że on by si ę nigdy nie przyznał;]

Gość batalia baxis
ty chyba nalezysz do tych lasek co lubia wszystko kontrolowac ...nie dziwie sie, ze twoj chlopak cie oklamal...chcial sobie oszczedzic twojego zrzedzenia ..zreszta pewnie byc jeszcze do tej galerii wpadla na kontrolen, jakbys wczesniej wiedziala, ze on tam bedzie....wyluzuj..bo kazdy bedzie od ciebie uciekal...jak bedziesz go ciagle tak przyciskac, to albo ucieknie,albo bedzie cie ciagle klamal....wylumacz mu, ze chcialbys wiedziec tylko..z kim z gdzie wychodzi,. ze wystraczy tylko jedna krotka relacja i to wszytsko...zobaczysz po jakims czasie sam bedzie ci opowiadal...pod warunkiem, ze nie bedziesz robic wielkich oczu i awantur, jak ci opowie, ze zapil z kumlami... PS. zreszta po co on ma sie tlumaczyc, przeciez nie jestes juz z nim!!????

Gość ajrony
no i właśnie takiego podejścia nie rozumiem - mam chłopaka, to caly czas z nim siedzę. Przecież to chore. Trzeba też mieć czas na innych znajomych. A nie wszędzie łazić z facetem, albo za facetem.

to że nie pisze, nie znaczy, że Cię zlewa.. widać, że jest bardziej dojrzały od Ciebie.. ja też się wkurzam jak mi facet milczy cały dzień, bo jak siedzi w pracy to nawet jednego esa nie napisze... no ale to jest facet nie dzieciak...nie robię mu o to awantur:o na gg codziennie wieczorem rozmawiamy.... on ma swoje zajęcia, chodzi na ściankę, łyżwy..beze mnie...i się nie pieklę..każdy ma swoje życie..

Gość apple juice
ajrony no i właśnie takiego podejścia nie rozumiem - mam chłopaka, to caly czas z nim siedzę. Przecież to chore. Trzeba też mieć czas na innych znajomych. A nie wszędzie łazić z facetem, albo za facetem. zgadzam sie stuprocentowo. Autorko, pomysl, kiedy zerwiecie definitywnie, czym wypelnisz czas skoro teraz jedynym twoim zajeciem jest spotykanie sie z chlopakiem, a kkiedy go nie widzisz - kontrolowanie go?

Gość ASADSFDV GNHNH
kot Behemot - no to prawda .ale daje mu tez luz .. on mieszka kolo kumpli ,ma ich na wyciagniecie reki ..a ja mieszkam od niego 20 km dalej wiec boli mnie to ze z nimi sie spotykaa czesciej niz ze mna . apple juice - no lubie kiedy on mi pisze co robi itd :.jestem strasznie nieufna i wiecznie mam glupie mysli . to moja fobia jakas . batali baxis- dokladnie. taka jestem :( i nawet jemu czesto zarzucam dlaczego on taki nie jest .. bo ja lubie kiedy jest zazdrosny i nawet zaborczy .. bo sama taka jestem .i tym sie roznimy .. on lubie wolnosc bo mi ufa a ja lubie kontrolowac . wczoraj z nim jeszcze bylam .. i nadal chce i dlatego nie wiem kto ma racje- ja czy on ;( ? ajrony- nie caly czas ,ale rzadko sie widujemy ... a zalezalo mi na tej niedzieli ... swieto bylo,ale oczywiscie nie .. :( Montmorlonit - no wlasnie a ja mu za duzo piekle . eh .. on ma w poniedzialki czas dla mnie (ale co 2 tyg.),we wtorki hale,w srode ze mna sie widzi jak nie ma meczu,w czwartki znow hala ,a piatki dla kumpli ;/ a soboty czasem u mnie a niedziela znow dla kumpli ...

Wg mnie to nie potrzebnie do niego tyle piszesz. skoro Cię olewa nie jest Ciebie wart. Nie pisz do niego daj mu spokuj pozwól zatesknić.. Jak dla mnie za bardzo się mu narzucasz i być może jestes zbyt zaborcza, że zaczął Cię oszukiwać. Z drugiej strony mimo wszystko on powinien Ci powiedzieć prawde, więc daj sobie z nim na razie spokój i poczekaj aż on sie pierwszy odezwjie i odpisuj mu tylko na pytania i nic więcej \\\"tak\\\" lub \\\"nie\\\" i to wszystko, zobaczy, że potrafisz zyć bez niego i zająć się soba.. Jak będzie CVię ciągnąć to poczytaj książke cokolwiek innego... P.S. wejdz na topik - dlaczego męzczyźni kochają załzy:) tam dziewczyny Ci doradzą więcej :)