Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misquamacus

CZY SĄ TU FACECI KTORYM PRZESZKADZAJA

Polecane posty

kolczyki na twarzy i nie tylko u dziewczyn? tylko bez tekstow, że dobrze loa robi, jak ma w języku. normalne wypoowiedzi proszę:)

naprawwde nikogo nie interesuje ten temat? czyli facet zainteresuje się i taką zajebaną na twarzy kolczykami i taką, co ma tylko w uszach albo w ogóle? jakie są u was wrażenia estetyczne? odpowiedzcie, bo mie to b intersuje!

Gość cristabell
ja nie jestem facetem, ale odpowiadam- kolczyki w twarzy mnie obrzydzają, zwłaszcza na brwiach i w wardze, ale w nosie też mi się nie podobają.w dodatku co w tym ładnego wygladaja jak brodawki albo w najlepszym wypadku pryszcze. w języku tak samo, bo sobie zaraz myślę ile bakterii sie tam zbiera i osadu, poza tym zęby się niszczą. w pępku- tez ohyda, jak widzę dziewczynę z ładnym brzuszkiem i z kolczykiem to sobie myśle dlaczego się tak oszpeciła. akceptuję tylko kolczyki w uszach, ale tylko po jednym.

a to dziwne masz zdanie. nie pomyślałabym, żeby dziewczyna mogła mieć taki stosunek do percingu. a jak u Ciebie z kolczykami u facetów? może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość co w tym dziwnego
ja tez uwazam ze kolczykowanie jest ochydne bleeeeeee uszy prosze bardzo i to tez tylko po jednym kolczyku w kazdym uchu w kazdym innym miejscu niedoprzyjęcia nigdy w zyciu nie zwrocilabym uwagi na faceta z kolczykami

a jak z zakolczykowanym dziewczetami? mnie jako dziewczynę najbardziej obrzydzają lachony mieszkające w solarium i mające kolczyki w nosie i pepku. za to u facetów najbardziej podobają mi się w pępku;D

ja tam nie widze nic przeciwko tylko z umiarem.kolczyk w w wardze albo troche ponizej-spoko.w nosie uwazam za straszna wioche.co do pepka to czemu nie tego i tak nie widac,sama mam zrobilam z mlodu a teraz nie ma sie czym chwalic

faceci z kolczykie w pępku są dla mnie super seksowni. Mój ma, zrobił specjalnie dla mnie;) co do kolczyka w nosie-wiocha, czy jest to taki mały świecący pryzczyk czy kółko:O

Gość cristabell
jak dla mnie u facetów to też tylko w uszach

w uszach to dla mnie pedalstwo, może dlatego, że faceic, których znam to zamiast w jakimś fajnym miejscu to mieli w płatku złote kółko ;O

Gość men men
Jak dla mnie - to jest paskudne. Nie mam ochoty całować takiej dziewczyny, tyle.

Gość cristabell
autorko po prostu sporo ludzi uważa kolczyki w twarzy za obleśne. moze nawet większość, ale moge sie mylić i nie wiem dlaczego domagasz się nowych wyjasnień. po prostu ludzie zazwyczaj nie podniecają sie piercingiem tak jak ty a jeżeli chodzi o kolczyki u facetów w uszach no to mało komu pasuje, jak facet nie jest czarnym raperem albo piłkarzem to raczej nie powinien ich nosić

Gość ahaaaa
A ja uważam, że w pępku jest ok. A co do kolczykow w uchu u facetów to.. znam takich 4.. jednemu wogóle nie pasuje.. ale pozostali wyglądają dobrze ;)

Hehe mocny temat:) O gustach się podobno nie dyskutuje, ale Ty moja droga na każde słowo krytyki zaraz rzucasz swoje argumenty za i oburzenie "ale o co chodzi, kolczyki sa super". Chyba nie o to chodzi w dyskusji? Pozdrawiam

chodziło o wyrażanie opinii,, ale z każdą opinią dodaję swój komentarz. opinie innych są dla mnie ważne, ale nikogo nie krytykuję ani nie obrażam.

Gość axila
no ale po co ciagle oddajesz ten komentarz,wszyscy juz wiedza ze sie fascynujesz piercingiem