Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaowcasiejewiatr

kiedy pojawia sie w człowieku diabeł?

Polecane posty

ale ona mnie juz nie uderzyla z dobry rok bo zagrozilam,ze pojde do pedagoga..teraz zaczela sie wydzierac itd. to powiedzialam" ty se mozesz" i podeszla mi mi strzelila to jej oddalam ale po rekach ! nie poplakalam sie ! wręcz przeciwnie smialam jej sie w twarz i mowilam ,obyc umarla jak najszybciej ,pijaku ..mimo,ze jest trzezwa itd. bo ona sobie pije tak jaak juz pisalam kiedy ma ochote;] ale ukrywa sie przede mna z piciem jak tez przed cala rodzina

nie pojde do psychologa..zadna moja juz tu blizsza kolezanka nie wie co sie dzieje bo im nie ufam..sami ile masz lat? wiecie co..pisze i ledwo widze literki,jestem cala zaplakana nawet nie wiem czemu...widze mojej mamy twarz i mysle sobie jak milo bylo z nia rano 'POROZMAWIAC" w sensie,ze ja sobie pogadalam.. a teraz wszystko zepsulam.. :( zaczlema przeklinac ale cos w stylu " mam to w dupie,ty sobie mozesz,wynoś sie itd." w sumie najbardziej mi przeszkadza to,ze ona mnie nie umie poprosic.. tylko rozkazuje jakbym nikim nie byla.. mam dosyc w szkole rozkazow jeszcze w domu ... czuje sie nikim..pustaczką

Kobieto zniszczą Cie ,albo Ty sama to zrobisz. Masz swoje prawa i walcz o nie.PEDAGOG Heheh możesz nawet od nich zażądać alimentów itd za szkody moralne czy psychiczne..jakoś tak Nie daj sie twarda bądz :classic_cool:

obłała mnie zimna wodą z butelki bo podlewala kwiaty.. juz nawet one sa dla niej wazniejsze..zmusza mnie,zebym chodzila do kosciola,a nikt u mnie w domu nie chodzi ! tylko ja.. mimo,ze juz od roku okłamuje ją ,ze chodze.

Gość DKMG
sami ona się tylko buntuje w wieku 16 lat różne dziwne rzaczy do łba przychodzą i jak zawsze źli są rodzice

nie winna jestem ja.. oczywiscie;] bo mam 16lat !

Gość DKMG
czarna owca przyjdzie czas zrozumiesz

hmmm bunt buntem ale rodzice też potrafia dać w kość jeśli 1 dobrze sie uczysz 2nie wagarujesz 4nie ćpasz 5nie kradniesz 6pomafasz w domu 7nie miałas konfliktu z prawem 8 nie puszczasz sie na disco i pomimo tego sie czepiają to jest cos nie tak

Gość DKMG
sami potrafią ale jak tu czytam to dla autorki największy problem to chodzenie do kościoła holly crap to nie chodź powiedz im wprost jestem ateistką i po sprawie

wszystkie sami twoje wymogi spelniam.. chodze do liceum ogólnokształcącego mialam zawsze od 4,0-4,8 średnią.. nie ćpam,nie pale,nie chodze na żadne imprezy,mam kolezanki bardzo spokojne ...

a rodzice jacy są wykształceni moze są starzy ..jak ich okreslisz

Gość całkowicie czarny kot
sami ma rację pogadaj z kimś... w przychodni rejonowej powinien być psycholog

rodzice maja po 53lata i są wyksztalceni,ale nie zarabiaja jakos dużo..są po studiach po prostu

czyli tak jak myslałam są starsi musisz isc do pedagog lub psycholog z nimi porozmawiaj na spokojnie chyba wiedzą ze rodzice są odpowiedzialni za dzieci i muszą spełniać warunki odp dla rozwoju dziecka>? ide 3maj sie KOBIETO;)

dziekuje sami ;* :)

Gość diabelski marzyciel
podnosze bo fajny temacik ktos właśnie usunął "pakt z diabłem"

Gość mgftrretyge
masz zwykla nerwice natrectw.:O MUSISZ podniesc reke, krzyknac... tak ja ja MUSIALAM liczyc plytki na chodniku i przelatujace samoloty. idz do psychologa, na pewno ci pomoze. i skoro nie modlisz sie ani nie chodzisz do kosciola to diabel chyba cie nie opetal bo nie mialby po co.?:O ludzie... dajcie spokoj z ta religia.:O

Gość qwer
w mojej siostrze jest diabel ona ma 19 lat jest taka jebnieta mam juz rodzine jestem od niej starsza a ona mi wyjezdza z tekstem z jak dziwka wygladam,moja tesciowa obrarza! mieszka z tesciami miala kupic czajnik za 20 zl powiedziala ze nie bo nie bedzie inwestowac w dom.zabraklo mi na leko ok 20 zl powiedziala ze nie ma poczym wsiadla w auto i pojechala na wielkie zakupy bylo mi przykro tescie jej nie akceptuja rzaluja ze pozwolili jej mieszkac z nimi rycza przez nia,kazala swojemu chlopakowi jechac na te platformy siedziec 3 lata i przywiez 300 tys.na chate.chytrus,do pracy ma 3 km jezdzi autem a jak auta nie ma to wzywa taxi nie jedzie rowerem a wszystko sie zaczello od tego jak poznala chlopaka z kasa bo pochodzimy z dokmu gdzie sie nie p[rzelewalo,a zaznacze ze jej chlopak to moj szwagier.w niej dopiero diabel siedzi:((

Gość skrzydelka25
Do autorki!!!! Idź na mamre !!! to takie sptokania ( w kosciele) poczytaj o tym w necie, tam są egzorcyści, spotkania są zaakceptowane przez Watykan Sama bylam na takich kilku ,ale ja się tylko modlilam za tych opetanych,widzialam takie rzeczy co sie z ludzmi działy,że nie myśl ż ejesteś najgorsza. Nie wiem skąd jesteś,ale spotkania odbywają sie w czestochowie, w zawierciu ,czasem gdzieś indziej,ale naprawde warto. Jeśli cos niedobrego sie z tobą dzieje, pomogą ci ,spotkania są raz w miesiącu. w jednej z czetochowskich katedr. Polecam!! pomagło wielu ludziom -są nieodpłatne.