Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mezatka...........

panowie przyznajcie sie szczerze czemu wolicie te male brzydsze dziewczyny?

Polecane posty

Gość juz mezatka...........

a te ladne to zawsze tylko jako obiekt seksualny na raz lub dwa czemu tak jest

Gość nastepnaaa
nastepna chce sie dowartosciowac:o na kafe :o:o:o

widac te małe brzydsze są lepsze i do łózka i do zycia. glupie pytanie, glupia odpowiedz...

Gość mistrz_zen
z mniej ładnymi da sie jakos wytrzymac, zyjac z nimi.....a te pięknusie zwykle maja mało w głowie i mozna wykitowac przez nie....zwykle tak jak piszesz - nadaja sie na 2-3 razy do łozka - nic poza tym

Gość bo te piękne sa
rozpuszczone, podłe, wyrachowane, każdy im nadskakuje a skąd mamy brać na fryzjera dla nich co tydzień po 200 zł i na nowe szmatki co dwa dni?? :classic_cool: Wielkie damy:D :classic_cool:

Gość putsta z Ciebie mężatka
małe znaczy piękne ;-P zreszta glupia jestes jak tak piszesz kazdy ma swoj gust i sie o nim nie dyskutuje a czy Ty jestes piekna pewnie tylko na zwenatrz a w srodku pustka... nie liczy sie zewnetrzna postac a wnetrze ktore jest ciekawsze jak masz juz ta osobe to Boze jak patrzysz na nia to moze byc brzydka dla innych ale dla Ciebie jest cudem swiata a to czy mala maly duzy duza w d...pie mam to kazdy jest piekny na swoj sposob ale glupiemu tak jak tobie nikt nie pomoze :-P

odezwaly sie zazdrosne brzydule z pieknym wnetrzem:P Kochana Ty jestes pusta skoro uwazasz ze ladne sa glupie a intelekt zarezerwowany jest dla brzydkich tylko:P

Gość tak bo tak i juz
Bo tym pięknym się wydaje, że całe zycie ktoś będzie bił pokłony, i układał płatki róż pod stopami, bo uroda to wartość najwyższa:P:O Znam osobę, która głośno twierdzi, że należy jej się od życia znacznie więcej niż innym, bo przecież jest bardzo ładna...żenuła

był taki dowcip, ze niektórzy wolą jeść gówno samemu niż tortem dzielić się z innymi :P

Gość słodka_55
niuniu Ty nie oceniaj tego co kto pisze madralo tylko czytaj dobrze jak juz nie chodzi nikomu ze to co piekne jest glupie Ty tak widocznie uważasz tam wyraznie napisane jest ze nie wazne jak kto wyglada wazne jest intelekt bo jak rozmowa nie idzie to...

Bo tym pięknym się wydaje, że całe zycie ktoś będzie bił pokłony, i układał płatki róż pod stopami, bo uroda to wartość najwyższa --? co za ludzie tutaj siedza?????????????? gwiazdki ---> dobre, cos w tym jest:) ja wole jesc tort w pojedynke:D

Gość słodka_55
normalni Ty sie nie wywyzszaj nad nimi bo "torciku" z zakalcem w srodku jestes haha a moze sadzisz ze jestes lepsza ale nie jestes zejdz na ziemie

Gość tak bo tak i już
niunia ... już twój nick wiele o tobie mówi:O

słodka Ty jakies kompleksy masz? ja nie uwazam sie za lepsza od nikogo Kochana ..tylko zwyczajnie za inna:P ps. jak dla mnie jest 3 opcjja:D to juz pozartowac nie wolno?:P

Gość tak bo tak i już
Jeszcze nie, ale może wkrótce:P:P:P

Gość słodka_55
nie mam kompleksów 'torciku" jestem szczęśliwa pod kazdym wzgledem zareczylam sie tylko czy Tobie ulzy jak napisze ze tak haha milego dnia zastanow sie co piszesz

a TY słodka zazdroscisz pewnosci siebie innym i pewnosci swojej urody? co w tym zlego? a Ty siebie nie uwazasz za torcika? bo jesli nie to zostalo Ci tylko gowno?:P oj dziewczyny zbyt wiele w was zawisci i jadu!

panowie przyznajcie sie szczerze czemu wolicie te male brzydsze dziewczyny? jakos tak sie złozyło ze mam wysoka i bardzo atrakcyjna partnerke .......chyba przegrałem zycie:O :P

Gość abb
chyba nie zrozumiałam pytania, małe brzydsze tzn.ze wszystkie małe są brzydsze tylko te duże są ładne?

Gość innnnaaa
brat to jzu kogos masz? gratuluje:)

bo to tak jest ze każda potwora znajdzie swego amatora :P a mężczyźni nic nie wola tylko raz wypowiadają się tu samotne ładne a raz samotne brzydkie.