Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pieczareczkaa

grzybica układu pokarmowego - dostawkaDostaregoTopiku

Polecane posty

Gabsonik cel jest jeden by byc zdrowym .Nie potrafię żyć bez owoców jaki bez calej reszty ale tak bylam wyczerpana ze odrzucilam co kazali .Dla zdrowia czlowiek poswieci wszystko i trudno jest stwierdzic co jest lepsze by szybciej wyzdrowiec. Czytam wsystkie posty i kombinuje co tu robic , co jesc , co odrzucic by skrócić mękę :):):)

:) no to dobrze :) kazdy jest inny. i powinien sam dojsc do tego po czym czuje sei dobrze a co mu szkodzi. po paru miesiacach walki bedziesz czytac sygnaly ciala. twoje samopoczucie powie ci czy jestes na dobrej drodze:)

aha, dzieki An Dy za podanie wartosci ph:). jurto lece do apteki i bede robic eksperyment;)

Gabsonik pewnie potrzeba czasu , caly czas sie zastanawialam jak wy to czytacie z ciala ale teraz wiem ::trzeba cierpliwosci i miesiecy by zobaczyc na co reaguje dobrze a na co zle .Ale wasze doswiadczenie i walka z grzybkiem jest bardzo cenna dla n as poczatkujących i dzieki ze jestescie :):)chyba z tego wszystkiego wkrochmale jablko do marchewki :):):)jestem caly czas na keto... i boje sie ze jak odstawie to wszystko wroci ...cholera a tego nikt nie chce :):):)

wiesz ja bralam 4 tygodnie albo 6 tygodni nie pamietam juz teraz nystatyne i po skonczeniu tego leku mialam samopoczucie okropne np nie pamietalam na ktora mam isc do pracy. dzwonilam zeby sie zapytac a potem i tak zapomnialam. wchodzilam w futryny zamiast w drzwi. mialam szumy w uszach, tragedia a badanie wykazalo ze poziom grzybkow nie zmienil sie ale leki wytepily dobre bakterie. od tamtej pory nie stosuje zadnych lekow

Gabsonik oj galimatias sie robi w tej mojej głowie :):) mi keto pomaga , zjem jeszcze jedno opakowanie i zobaczę co pokaża badania :):) potem juz tylko natura natura natura:)

Gabsonik to co jadlas na obiad jak 6 miesiecy nie wzięłas do ust nawet drobiu ?? tylko ryby i warzywa ??

oj wyczytalam ze w tej diecie Gabsonik nie mozna jesc nic smazonego :):) wy tez nic nie smazycie dziewczyny ???

Pysiula ryba to tez mieso;) jadlam rybe ok 1 raz w miesiacu. i to tylko oceaniczna:). a na obiad kasza, soczewica, groch, warzywa, zupy. warzywa surowe, gotowane, kartofle w mundurkach (z wody kartoflanej mozna robic inhalacje) owoce no i najwazniejszy sok z warzyw. mozna nawet przytyc od samego soku z warzyw.

a maselko jem chociaz moze nie powinnam;) zapomnialam dodac ze jajek tez nie mozna w mojej diecie. wiec raczej nic nie zostanie ci do smazenia:)

w ciagu tej diety zrozumialam ze mieso wcale nie jest niezbedne do zycia. mozna zyc bez miesa i miec idealne wyniki.

Gość Kuropatwa bez skrzydeł
a jak się nazywają te paski do badania ph? ile one kosztują?

sory papierek lakmusowy. pamietam doswiadczenia na chwmii jak badalismy ph mydla i innych rzeczy. fajnie bylo;)

nawet pamietam ze w pochwie ph powinno byc 4 a mydla maja 7 wiec nie nadaja sie do higieny intymnej:)

Gabsonik niesamowicie drastyczna dieta :):):) sprobuję od jutra chociaz powiem ze jak jem same warzywa to czucję pustkę obiadowa bez kurczaczka :):):) no i waga leci u mnie ciagle w dół a sąsiedzi patrzą kiedy chudzinka padnie :):):)

Gość Kuropatwa bez skrzydeł
A na tym paseczku można łatwo odczytać jakie jest ph? Gabsonik - a skąd bierzesz warzywa? z targu? bo rozumiem że z hipermarketów nie korzystasz...

to koniecznie doloz soczewice ma wiecej bialka niz mieso. no i te soki. soki to podstawa. wpisz w youtube cud terapii gersona. super film w 10 odcinkach po 10 minut.

kupuje albo na targu albo w moim sklepiku gdzie zawsze kupuje. ale nawet z marketu beda ok. bo wszystkie pestycydy i inne dziadostwa zostaja w wiorkach. sok jest czysty i bezpieczny. Pysiula nie zapomnij o duzej ilosci oleju lnianego z wiesiolka orzechowego i innych nierafinowanych.

latwo bo pasek zmienia kolor. nie pamietam ale chyba niebieski to ph zasadowe a pomaranczowy to kwasne. jak nie zmienia koloru to ph neutralne. ale nie pamietam dokladnie

a ta soczewicę kupujesz jak groch na kilogramy i gotujesz? i jakie warzywa wciskasz do soków oprócz marchwi , selera, buraka i pietruchy ??

Pysiula nie zapomnij rowniez o soli morskiej ktora jest zrodlem mineralow w proporcjach idealnych dla czlowieka. czyli zamiast multiwitaminy SOL. i slona woda do psikania do nosa. gwarantuje ze zapchane zatoki i alergie znikna w 2 dni.

soczewice kupuje jak groch w paczkach. ale na kilogramy tez pewnie jest. do sokowirowki laduje wszystko co mi wpadnie pod reke. czyli marchew seler (do selera nalezy kupic dobra sokowirowke z gwarancja bo moja pierwsza sie rozsypala po pierwszym selerze. teraz mam z philipsa za 100 € i jest ok) pietruche, buraka, rzepe, kapuste (kapusta jest najbogatszym zrodlem WAPNIA. ale z kapusta trzeba uwazac i kupic tylko z dobrego zrodla bo jezeli jest pryskana mozna sie zatruc). soki mozna robic z ziol. np pokrzywy, mniszka, krwawnika. ale teraz odpada bo zima.

chodzie takie psikadelko kosztuje 1€ a u nas ok 8 zl. i jest tego 30 ml czyli przy intensywnym psikaniu starcza na 2 tygodnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować