Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna mariiia

Moj maz brzydzi sie mojego ciala

Polecane posty

Gość kobieta tez
spytaj go czy woli mezczyzn;)zobaczysz jak zareaguje,zorientujesz sie na pewno czy kombinuje;) Seks jest bardzo wazny w zwiazku

Gość moze to normalne
trzeba miec moje szczescie , jesli sie okaze ze jest gejem.

Gość pewna meksykanka
moze wizja rozwodu podziala jak zimny prysznic... jest tez mozliwosc, ze on ma zahamowania psychiczne, jakies glebokie poczucie winy, kompleksy seksualne, sa mezczyzni, ktorzy zywia ogromna niechec do damskich narzadow plciowych z roznych przyczyn - pogadaj z seksuologiem, moze cos Ci sie rozjasni.

Gość spostsmenka
pisałaś że on lubi byś pieszczony oralnie, więc spróbuj wpozycji 69, i nie krepuj się powiedz mu ze chciałabyś by ciebie równocześnie pieścił - nie nie musisz prosić, powiedz coś w stylu "kochanie mam ochotę byś mnie rozgrzał równocześnie" a co drastycznych kroków - przed rozwodem radziłam był jednak udać się do seksuologa, jeśli to nie pomoże to wtedy posunąć się o ten krok

Gość moze to normalne
jak go znam,, nie pojdzie do seksuologa, bo tweirdzi ze wymyslam specjalnie... dziekuje za porady

pierwsza najwazniejsza zasada-najpierw dwoje ludzi musi sie umiec dogadać w łóżku- jeśli w łóżku jest im razem dobrze to poza nim też dojdą do porozumienia- i to sie sprawdza. Ten facet nie jest dla ciebie to oczywiste po tym co napisałaś.

Gość smutne to
Buahahaha a gdyby czekała do slubu to okazałby sie czułym ksieciem z bajki? Proszę cię, na jakim świecie żyjesz...

Gość pewna meksykanka
nie mowie, ze on ma isc do seksuologa, ale TY. Porozmawiaj z facowcem, jakie moga byc przyczyny tej sytuacji. Rozbic malzenstwo jest latwo. Mowisz, ze sie kochacie... jak jest milosc, warto powalczyc o zwiazek.

z tego co napisalas najprosciej jest wyciagnac wniosek ze twoj facet jest gejem...:( lubi pieszczoty, seks analny, cialo kobiece go nie podnieca... sprobuj zapytac go wprost, zobaczysz jak zareaguje

Gość moze to normalne
Zapytam dzis. Jesli sie okaze, ze to prawda to... nigdy bym sie nie spodziewala.Zycie

Gość wina wychowania
to jest be, tamto fe...a ty się kobieto męcz. Zakładam, ze gejem nie jest. Do seksuologa nie pójdzie bo on nie widzi problemu. Jego zdaniem sobie problem ubzdurałaś Masz trzy wyjścia: 1.rozwód(najprostsze, ale czy najlepsze?) 2.pogodzić się z tym w myśl zasady widziały gały co brały(z autopsji mówię, że nieskuteczne podejście) 3.czekać cierpliwie prowadząc spokojne rozmowy do skutku (ja na seks oralny czekałam pół roku, a na udany troszkę dłużej)

Gość smutno mi ;(
rozumiem co cujesz ja jestem w podobnej sytuacji nie martw sie ja nie umiem z dnia na dzien zerwac z narzyczonym bo niby co to za powud ;( gdy rano wstaje patrze na siebie i gdy sie kladze czuje sie brzyydka nie potrzebna nie kochana ;( ciesze sie ze czasami jacys chlopacy powiedza ze jestem sliczna bo tak to bym chyba w totalna depresje popadla nie jestem gruba a ni nic z tych rzeczy bo powodzenie u mezczyzn mam duze tylko tego ktorego kocham od 4 lat zainteresowanie seksem jest bliskie 0 zeru ;(

Gość a czy ma na imie Andrzej?
twoj maz to andrzej bo ja kiedys takiego poznalam pomylenca ktory sie pocalowac nie umial ani dotkac ani nic w koncu ucieklam , bo to chore bylo.Wiec jak ma Andrzej to ten sam nie znam wiecej takich czubkow

Gość a czy ma na imie Andrzej?
Doczytalam dalej i te co sa z takimi idotami to niech sie solidnie zastanowia, bo albo wy jestescie chore albo oblakane.Ludzie co wy oszlalyscie jak tak mozna ?jak cie facet nie lubi dotykac ani calowac, ani seksu uprawaic to albo zjeb jest albo was ma w d...

Gość 9898098
Zakładam, ze gejem nie jest. Do seksuologa nie pójdzie bo on nie widzi problemu. wiecie, co, ja tego do końca nie rozumiem. Czy teraz np. jakby babka nie chciała z facetem seksu oralnego to juz sie wysyła do seksuologa??? Przeciez jeszcze 20 lat temu prawie nikt nie próbował takich rzeczy. Dla mnie to uzaleznienie ludzi od seksu jest chore. Jak facet jest napalony to w czym rzecz? Może chyba brzydzic się minety? Moim zdaniem to zrozumiałe, ja tez sie tych rzeczy brzydzę...

Gość a co ja mam powiedziec
moj maz mnie rozpiescia ,dotyka i jest ok :) za to nie dba o swojej higieny,nie kapie sie codziennie,nie myje zeby codziennie,tylko jak ja nalegam zeby to zrobil,a mi bardzo brakuje tego zeby on ladnie pachnial,zebym mogla go calowac swobodnie nie czujac ten smrod z ust :/ a tak poza tym to jest swietnym mezem,dlatego zamykam oko na pewne rzeczy bo nie moge oczekiwac ze bede miala idealnego faceta,takich nie ma ,tak samo ja nie jestem idealna :)

Gość ciekAwe co autorka
zrobila , jaka decyzje podjela? MA NADZIEJE , ZE SIE NIE ROZWIEDLI.

Gość smutno mi:(
mam pytanko dziewczyny jak byscie odebraly taką sytuulacje znaczy sie chodzi mi o to czy sadzicie tak jak ja czy macie inne zdanie amianowicie moj chlopak nie lubi seksu kochamy sie rzadko czasami jak widzi ze jestem smutna i mam łzy w oczach to udaje ze ma ochote ale ja wiem ze to zlitosci i juz mi sie niechce kochac samej bo mi jeszcze bardziej sie chce wtedy plakac , piieszczoty lubi pozycja 69 mu odpowiada itp . . . Ale zauwazylam ze jest bardzo ostrozny to znaczy w takim sensie ze ja to odbieram tak ze moj facet boi sie ojcostwa przed kazdym dotknieciem mnie myje rece jak go dotykam po penisie to kaze umyc mi rence albo nie dotykac swoich miejsc imtymnych po kazdym seksie zmienia przescieradlo . . . W czasie seksu potrafi wciagle patrzec na prezerwatywe czy sie sunela ja mam wciagle uwazac nawet jak siedzi za dnia to nie moge usiasc na niego za blisko brzucha . . Zanim mialby mi zrobic tzw. Palcowke to pilniczkiem szlifuje paznokcie myje z pol godzzinyy rece moze sie to wydaje smieszne ale najchetniej palcowke robil by przez prezerwatywe takie pieszczoty i seks jest meczacy widze ze czasami sie stresuje i jak za dlugo pracuje ze mna to woli sie spusci bo sie boi ze gumka peknie. Oczywiscie jeszcze nigdy nie skonczyl we mnie tylko wyskakuje i dochodzi swoja reka nie wiem co myslec czy facet moze miec taka fobie ciazowa ,!!!!!????????? Sorry za literowki;( dziewczyny pomozcie napiszcie co o tym sadzicie nie zakladalam nowego watku bo nie umiem ;( a sytulacja jest podobna do autorki tego tematu bo ja sie tez czuje brzydka czasami bo juz nie wiem w depreche popadam jakas nie jestem brzydka dziewczyna mam duze powiedzenie u mezczyzn ale nie umiem z nim zerwac z takiego powodu po za luzkiem jest super mimo wszystk go kocham tylko czekam kochane na wasze opinie . Kazda wasza opinia jest dla mnie wazna . Z gory wam dziekuje . Gdzie sie podziali prawdziwi mezczyzni ;(

Gość zdecydowanie coś z nim
jest nie tak... albo ma jakies natręctwa i dlatego tak dba o higienę, ale może jest gejem i sam tego nie akceptuje i na siłę sie z Tobą związał

Gość smutno mi ;(
zapomnialam dodac ze ogolnie jest On bardzo pedantyczny na co dzien lubi bardzo czystosc wszystko musi prosto stac jeszcze sie dobrze nie ubiore a on do mnie poraw sobie nogawke bo ci sie podwinela zwraca na wszystko uwage wszystko go razi po obiedzie i sniadaniu najlepiej zebym umyla naczynia odrazu bo go raza sam czesto zmywa jak mnie nie ma jak sie ubrudzi gdzies jakas plamka to tez zaraz musi wyprac koszulke czy spodnie zjednej strony ciesze ze jest takim czysciochem bo pomaga mi w sprzataniu ale czasmi to mnie denerwuje ;( i tez tak mi sie wydawalo ze podobnie jest z naszym seksie zeby nie zostal tatusiem dba tak o higiene przed po i wczasie seksie gejem chyba nie jest bo liubi minetke lubi cycuszki wciagle by je masowal sama nie wiem co z nim nie tak dziekuje za odpowiedz . ;)

Gość albo się oczytał wątku
o zapłodnieniu się strzykawką :D

Gość zdecydowanie nerwica
natręctw

Gość smutno mi ;(
zapomnialam dodac ze napewno mnie nie zdradza pracuje nie daleko mnie nigdzie nie wychodzi bez zemnie po pracy dzwoni ze wpadnie do mnie do pracy kazda wolna chwile spedza ze mna ;* gdyby nie ten nie udany sex to mozna by powiedziec ze jest idealny ale jak widac iddeałów nie ma ;( a szkoda . Nad sfera geja sie zastanawialam ale odpada nie pasuje mi to do niego widac ze jak idzie to czasami spojrzy na jakas laske bo mu sie podoba a potem sie do mnie usmiechnie zebym nie byla zazdrosna ;* rozmawialam z nim juz kilkadziesiat razuu dlaczego tak jest mowi ze nie ma takiego liblido jak ja a jak mi sie nie podoba to znajdzie sobie inna bo wymyslam i sie go czepiam jest bardzo o mnie zazdrosny mowi ze juz nigdy nie moge go zostawic bo mnie kocha i ze jestem jego ;) slodki jest kurcze 80 % mojego odczucia to to ze go nie moge zostawic ale w tych 80% miesci sie tez moj smutek +20% ze nie wytrzymam z nim ;)

Gość smutno mi ;(
moze sie oczytal ja bylam jego pierwsza partnerka poniewaz nie mial szczescia do kobiet jak twierdzi ale wierze mu bo goznalam wczesniej z widzenia a tez dobrze znalam jego brata mlodszego . Takze wiem ze nie odpowiadywaly mu laski ... Ja mam 22 lata a on 27 lat a zachowuje sie jak 16 latek nie doswiadczony i wysraszony seksem ;) pamietam jak kiedys czytal cos na temat seksu w necie moze sie oczytal jakis gupot bo kiedys cos tam czytal na temat wpadek bo mi mowil nie wiem czy to fobia ciazowa czy co a dzieci planujemy tak za 3 lata a on tak sie boi wpady czy nie wiem sama czego w sumie nawet jak bym byla w ciazy czyli zalozmy ze zaliczylismy wpade to tak mamy warunki srednie na malenstwo ale swoj kat w domu mamy pokuj kuchnie swoja i lazieke wspolna utrzymac tez by nas utrzymal a on die boi niewiem czego i dlaczego !?????;/

Gość do smutno mi:(
ma niskie libido i tyle taka jego uroda. Z dosw wiem , ze zwiazek w ktorym sex szwankuje nie przetrwa. :(

Gość anna mariiia
boże, dostałam szoku na widok tego tematu jestem nadal na kafe, pod innym nickiem oczywiście :P i nadal jestem żoną tego faceta :) a nawet matką jego dziecka :)

Gość smutno mi ;(
ciesze sie ze sie z nim nie rostalas bo duzo osob mowi ze nie ma udanego zwiazku gdy seks szwankuje a ja nie potrafie tak poprostu go zostawic i zapomniec kocham tego mojego czubka jest bardzo mily wciagle mowi ze mnie kocha wlasnie nie dawno podeszedl i powiedzial ze chce porozmawiac powiedzial ze nie chce zostac jeszcze ojcem i boi sie powiedzial ze za 2 lub 3 lata bedziemy rodzinka narazie ma sie cieszyc naszym psiakiem ;) ale on ma filmy w glowie powiedzial ze nie chce sie spuszczac i woli wyskakiwac bo przez prezerwatywe plemniki przechodza i tyle wpadek na swiecie przez to jest wczesniej bralam globulki itp ale nie sluza mojemu zdrowiu to i tak sie bal ciekawe jestem czy wyrosnie z tego czy juz nigdy moze mial ktos podobniie a potem sie wszystko zmienilo i facet tak jak nie mogl tak nagle zaczol moc :) ;( mam nadzieje ze mu ta fobia przejdzie za 2 czy 3 lata jak postanowimy miec malenstwo to zanim do tego dojdzie a bedzie gotowy zostac tatusiem powiem zeby przez kilka miesiecy spuscil sie w gume zobaczymy czy plemniczek przejdzie przez prezerwatywe moze jak doswiadczy to sie nie bedzie sie bal rozumiem ze guma moze peknoc ale uzywamy nie byle jakich gumtylko dobrej marki jeszcze mu sie nigdy nie sunela ani nic a on tak panicznie sie boi ja sie przez niego boie ciazy niedlugo bardziej niz on ;)

Gość anna mariiia
smutno mi - musisz koniecznie używać interpunkjci, bo bardzo cieżko czyta si ę twoje posty ja dzisiaj już nie odpowiem, odezwę się jutro Dobranoc:)