Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjatkowi

Jakie sa najbardziej typowe imiona?Takie ze jak sie zawloa na ulicy polowa ludzi

Polecane posty

Gość wyjatkowi

Gość wyjatkowi
meskie-karol,pawel,mateuszk damskie-magda,kaska

Gość A oooooooooiiii
Moze powiem o imionach ktore obecnie bardzo namietnie rodzice nadaja swoim dzieciom..... Jakub - jak mama zawola dzieciaka z podworka to zleci sie pol osiedla Zuzia Julia

Wśród dorosłych: Marcin, Katarzyna, Anna, Piotr Wśród dzieci: Julia, Zuzanna, Wiktoria, Kacper, Jakub, Mateusz

Gość wertyuiop
ania, agnieszka, julka, weronika, wiktoria, tomek, piotr, paweł,kuba, kacper, dawid,

Gość wyjatkowi
to teraz moze nazywac swoje dziecko konstantymen lub kunegunda zeby sie wyroznial.najgorsz jest moda na imina typu kacper,adrian,alb nikola

Gość Nototerazja
Wyjątkowi - co masz do imienia Adrian? Aż takie oklepane jest? Dziwne, ja znam baaaaaardzo mało Adrianów bo aż jednego. Co do Kubusiów, Kacprów , Julii, Wiktorii to ok, jak najbardziej się zgadzam ale Adrian to nie oklepane i bardzo ładne iimię.

Gość Smutna-Ona1
Co do Mateusza to nie koniecznie sie zgodze że jest takie popularne, moj synwek ma 5 lat chodzi do przedszkola, dzieci w jego przedszkolu jest około 300 mniej wiecej jest rownowaga w chłopcach i dziewczynkach i chłopców o tym imieniu w całym przedszkolu jest 2. Moj synek i jeszcze jeden chłopiec, na osiedlu na którym mieszkamy małych dzieci też jest sporo i żadnego innego Mateusza. Jeśli zaś chodzi o Julie, Zuzie i Jakuków to faktychnie jest ich sporo. Pozdrawiam

Gość Anais7777
Ja mam na imię wyjątkowo banalnie-Kaśka,ale uważam,że imię ma swój urok i jest takie,powiedziałabym,z charakterem :P Silenie się na oryginalność nie wychodzi zwykle nikomu na dobre.

Gość magdalena i magda
wśród dzieci to chyba najbardziej oklepane Wiktoria,Weronika ,Julcia ,Oliwia Kuba ,Aleksander,Mateusz a na ulicy najcześciej słyszę Kaśka ,Gośka i ANKA .....tego juz nie mogę słuchać bleeeee

Gość wyjatkowi
pewnie w moim przedziale wiekowym si spotyka czesto imie adrian i mateusz. Adrianow znam z mojego wieku 3,i jeszcze moj kupel ma 4letniego i siorka rocznego adiego. Mateuszow zawsze bl u mnie w klasie po 2 i liceum i gimnazjum,a podstawowka multum. moze wsrod dzieciakow nie jest j takie popularne

Gość wyjatkowi
Anais7777 dlatego uwazam ze imie nie oddaje w pelni charakeru. Masz na imie Kasia. Ja znam kilka cichch,niepozornych kas ale i kilka ambitnych,szalonych asiek takich z pazurem.

Gość wyjatkowi
ze wszystkich nawet tych najbardziej oklepanych podoba mi sie Ola,moze dlatego ze kazda dziewczyna o tym imieniu jaka znam to fajna i otwarta laska. no a z meskch tymek moze wiadomo dlaczego

Gość Anais77777
wyjątkowi-no własnie.Zresztą trudno,żeby o naszym charakterze świadczyło imię,które wybrali nam rodzice i to wtedy kiedy nie wiadomo było zupełnie co z nas będzie. A za tą banalną Kaśkę to odbiłam sobie na bierzmowaniu-Aurelia :P

Gość ssaas
MARTA MONIKA KAROLINA

Gość młoda dziewczynka
OLA I ANIA ! wszędzie to imie!!!!!!!!!