Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosopotrawie

Musnął moją szyje.. ciągle o tym myśle..

Polecane posty

ja mezatka.. on ma zone i 2 dzieci.. na poczatku niewnnie, sam seks, wiadomo o co chodzi, wielka satysfkacja.. teraz on sie we mnie zakochal.. a ja nie chce juz.. dalej u niego pracuje.. powiedzialam, ze koniec.. nic sie nie zmienilo oprocz tego, ze on cche mi udowodnic, ze ja go pragne.. byl u mnie 3 godziny temu.. musnal moja szyje// a ja ciagnle o tym mysle

Gość Natallija
to może ty też się zakochujesz w nim...?

moge wyleciec nie zalezy mi na tej pracy.. nie.. bardziej go pragne.. chcialabym sie z nim kochac, ale musze byc twara, przeciez nie moge pokazac ze znow go chce, powiedzialam a nie moge tego popsuc..

Gość Natallija
a drugiej strony to straszne kurestwo, skoro on ma zone i dzieci.

Gość wszechwiedzacy__czesio
czyli ty jestes beznadziejna bo sie zadajesz z zonatym facetem on jest beznadziejny bo zdradza zone ona jest beznadziejna bo zdradza jego a ty jestes zakochana mlodka, myslisz, ze ten facet jest wspanialy i najlepszy. a dzieje sie to dlatego, ze skoro ma zone i dzieci oraz jest szefem to umie zadbac o wszystko, ma wladze. czujesz sie przy nim bezpieczna, a to tylko zludzenie bo nie da ci ani dzieci, ani z toba nie bedzie, a firma te sie nie podzieli

ale ja nie chce z nim byc.. to trwa juz kawal czasu i nigdy nic od niego nie chcialam, kazdy ma swoje zycie, laczyl nas tylko seks, cudowny seks, jaki sobie mozna tylko wyobrazic.

Gość świat schodzi na psy
:( ludzie żyją jak w "Dynasti" każdy z każdym sypia, może jego żona go zdradza z Twoim mężem i wtedy koło się zamyka :)

e tam cudowny sex. w (pod)swiadomosci masz zapisane, ze posiada te cechy co napisalem a to wplywa na twoje podniecenie. i dlatego wydaje ci sie , ze sex z nim jest cudowny. a tak naprawde: skoro zdradza go zona to musi byc beznadziejny w lozku, nie umie dogodzic kobiecie rowniez w zwiazku. jest nudny dzieci maja go pewnie za leszcza, a on prubuje podbudowac swoje ja mlodka z pracy

a wy tu piszecie tak, jakbyscie nikogo nigdy nie zdradzily, nikt by wam sie nie podobal i nie lubialy seksu, jakos w to nie wierze i nigdy nie uwierze..

Psotniczka, o tym samym pomyślałem :D Absolutnie niewinnie, to w zasadzie był wypadek, potknął sie jak ona sie pochyliła i nadział ją na zupełnie przypadkiowo wyciągniętego sztywnego fiuta :D

znaczy uważasz że wszyscy zdradzają???? Z takim podejściem życzę powodzenia i nie przejmuj się sytuacją. Widzę że to że zdradzasz to najmniejszy problem ważny jest honor przed kochankiem. To jakaś paranoja :(

moja rada nie zastanawiaj się ani chwili dzwoń że masz chcicę na niego i po sprawie

znajdz faceta. albo zobacz go z innej strony. te zachowania na ktore nie zwracasz uwagi. np. ze dlubie w nosie, nie umie obsluzyc automatu do kawy, ma wielki ochydny pieprzyk na lewym posladku, excel to dla niego czarna magia albo wyobaz go sobie jak go zona poniza w domu.

niech bedzie. chodzilo mi niewinnie w sensie, bez zadnych uczuc, teaz on sie we mnie zakochal,a ja juz nie chce.. nie chce zadnej milosci.. to nie takie latwe..

myslisz, ze to pomoze?? tak teraz mysle.. jak go nie widze jest ok.. jak przyjedzie do firmy probuje na niego nie patrzec.. ale niestety to ta cholerna magia cial..

zmien robote, widocznie jeszcze ci fiubzdziu w gowie

Gość Natallija
no wiesz, kurestwo totalne. dobrze tu facet napisał, traktowałaś gościa jak kawal kiełbachy, żeby ci w pipę wsadzał. cudowny seks, a ty nie możesz ze swoim facetem o taki się postarac?

Gość Natallija
jak taka magia to rżnij się z nim ile wlezie powiedz mi po co on jest z żoną, skoro ją zdradza??? po co ona z nim jest skoro też go zdradza??? czyżby lubili takie wymienianie płynow ustrojowych z każdym, z bylekim? ale ty też to lubisz jak widac..? wszyscy jesteście siebie warci.

Nie myl magii ciał z feromonami, bo spłycasz jakiekolwiek uczucia. Jedno mnie tylko zastanawia. Jak można pójść do wyra z facetem, do którego nic się nie czuje? No bo sama piszesz, że zaczęło się niewinnie czyli bez uczuć. W tym kontekście moje ironiczne stwierdzenie, że wpadł na Ciebie przypadkowo wyciągniętym fiutem nabiera nowego znaczenia :O

moj maz lubi tylko klasycznie, wiecznie stara sie tylko, zeby jemu bylo dobrze, dluugie rozmowy z nim prowadzilam o tym, zebysmy cokolwiek i gdziekolwiek to robili..niestety.. wiecznie w lozku pod koldra.. zzygac sie idzie..wiem to smutne.

Gość Natallija
to może rozwiedź się z mężem, niech twój szefuńcio rozwiedzie się z żoną i weźcie ze sobą slub. będziecie się pieprzyc tak cudownie przez pierwszy miesiąc,a potem okaze się, że pan nowy mąz też tak naprawdę to tylko klasycznie woli i 2 razy w tygodniu :) taka prawda. przy kochance to kazdy takiecudowny że szooook, ha haaa

zimno jak w lodowce nie ma;) naprawde go bardzo lubie, jest fajnym facetem. zapewne jakbysmy sie spotkali kilka lat do tylu, bylibysmy razem, ale spotkalismy sie teraz.