Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajkaMz

Czy myslicie, ze sie uda ?

Polecane posty

Gość MajkaMz

Mamy zamiar pobrac w trzy - cztery miesiace ( nie dlatego, ze musimy tak szybko, ale chcemy). Terminy sa juz pozajmowane na 2010 r. - Myslicie, ze są szanse, zeby nam sie udało ? Czy jest Ktos kto ma taki sam pomysł ?

Gość conwalya
Myśle że sie uda.Moja kuzynka w tamtym roku postanowiła z narzeczonym w maju że chca wziac slub w sierpniu i udało sie im wszystko załatwić na czas (i to nie to co najgorsze tylko bardzo ładna sale i super orkiestre i cała reszte).Także jestem dobrej myśli.

Gość MajkaMz
z Lublina

Gość vjdgvsjmyu
oj moze byc ciezko :/ zostaja tylko obskurne remizy, najgorsze zespoly itp :/ ale oczywiscie sa wyjatki czasem

Oczywiście. Domyślam się, że o zorganizowanie wesela chodzi, bo z pobraniem się nie ma problemów żadnych (przy kościelnym tylko nauki trochę mogą zająć, ale są też kursy weekendowe). Jeśli chciecie w 3-4 miesiące, to znaczy, że ślub i wesele będą zimą. Jak jest zima, ścisku ni ma ;) Powodzenia

Ja też myślę, że się uda. My zaręczyliśmy się w lutym 2006 i zamarzył nam się sierpień (więc środek sezonu) tego samego roku. Udało się, choć też wielu ludzi straszyło nas, że się nie da. Trzymam kciuki:)

Gość MajkaMz
Oby sie nam udało, nie chcemy takak jak wszyscy czekac ponad rok lub dwa lata - to jak dla mnie bezzens.

Gość hgfjhgfnvvcfgv
moim zdaniem to bez sensu.,,Nie musimy ale chcemy sie pobrac w 3 miesiace ''-cos w tym jest.Moja kuzynka tez miala taki slomiany zapal-oswiadczyl sie jej chlopak i tez stwierdzili, ze chca szybko sie pobrac chociaz nie jest w ciazy itd .oczywiscie do slubu nie doszlo (tydzien przed pan mlody uznal ze to ONA wymusila na nim taka szybka date slubu i stwierdzil ze okres narzeczenski to piekna sprawa i warto w nim troche pobyc :P tym bardziej jesli nie trzeba brac slubu z powodu np ciazy.Nie ma co sie spieszyc

Gość hgfjhgfnvvcfgv
aaa no i nie sa juz razem oczywiscie

Gość my byliśmy zaręczeni
przez półtora roku ale ślub i wesele zorganizowaliśmy w 5 miesięcy i to w lipcu tamtego roku. W sali akurat był wolny termin (pewnie dlatego że nie ma r) i nie była to remiza. Jedyny problem był z kucharką bo większość była pozajmowana ale i tak z tego co wiemy mieliśmy najlepszą kucharkę w okolicy (oczywiście też jedną z droższych). Wszystko zależy od tego co chcesz mieć na swoim weselu.

Gość a ja bylam
ostatnio na weselach i w remizie i w lokalu. I powiem Wam, że owszem restauracja była bardziej elegancka, ale remizy tez były w porządku. I co ważniejsze w remizie było lepsze jedzenie, bo wynajęli lepszą kucharkę:)

Gość Lucecitaa2
My jestesmy juz razem 6 lat i chcemy razem zamieszkać. Po co mamy czekac jescze 2 lata ? Nawet mielismy pomysł. zeby gdzies wyjechac i sie pobrac np. do Rzymu.

kiedys - dobrze licze? zareczylisci sie jak bylas juz w ciazy a rodzilas w sierpniu i slub tez w sierpniu? to kiedy sie pobraliscie? tydzien przed porodem czy tydzien po?