Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja sie podlacze

zabawkowe hity dla 2,5 -3,5 latkow

Polecane posty

Gość to ja sie podlacze

Gość mam pytanieeeeee
laptop edukacyjny

Gość dobry temat jak dla mnie
:) laptopa własnie zamowiłam synkowi na 3 urodziny,ale przed nami jeszcze mikołaj i gwiazdka a pomysłu brak:( na mikołaja myslałam o ciastolinie z maszynka jakas tylko nie wiem na która sie zdecydowac?? macie jakies pomysły??

Gość a moze a moze moze
nowe łóżeczko?

Gość stokrotunia dwa tysiące
a ja kupiłam mojej kruszynce misia, który uczy ją języka angielskiego. podobno dzieci w tym wieku bardzo szybko się uczą języków!!!!!!!

A czemu nie zapytasz dziecka? Teraz jest fajny czas, mój mały ma 3 latka i problem z głowy, a w zasdzie nowy problem-skąd wziąc kase na jego marzenia:D Bo pomysłów ma tysiące:)

Gość dobry temat jak dla mnie
łóżeczko???od dawna ma swoje łóżko:) no w tym problem ze mały mimo ze ma pełno zabawek to chciałby kazda kolejna reklamowana wiec pytanie tu nie pomoze ,liczyłam na pomoc jakis sprawdzonych zabawek

Gość ciekawe podniose

Gość a moze....
Hulajnoga z dodatkowymi kółkami z tyłu :)

Gość mama dwulatkiiiiii
To tylko ja - jakim cudem masz aż tyle bliźniaków :D Możesz zdradzić tajemnicę???? :) Ja polecam kolejkę :) Dla chłopców bomba. Dla dziewczynki widziałam toaletkę, ale mega to drogie 750 zl :o

mój od 2 lat niezmiennie bawi sie lego (nie duplo tylko takie normalne, małe), mam cale wiadro po corce i bracie, ciagle buduje domy i samochody itp chyba mu jeszcze dokupie te klocki sa niezniszczalne, jeszcze dla wnukow bedą :D poza tym ma szaŁ na resoraki, w tesco były takie za 4,99 bardzo porzadne, codziennie musialam jezdzzic po 1, wykupil wszystkie modele :D (22), ale naprawde sie nimi bawi mial szał na smieciarki takie duze, z pojemnikami, ale juz mu troche mineło tez nie wiem co mu kupic :( maszynke do ciastoliny mam po corce, ale od sie brzydzi ciastoliny...

Gość persefona .
podnosze bo zaraz moja corka do tej grupy wejdzie- juz ma 2.3

Gość mama taka pytajaca
wypowie sie moze ktos??ciekawy temat

Gość mama-Jakubka-2007
dziecko chce reklamowane zabawki? Moj synek reklam nie oglada,bo i my ich nie ogladamy.:) Polecam właczanie tv tylko na opkreslony program lub film dvd. Tv to śmiecierstwo:P Moj ma prawie 2 i po prostu kocha autka oraz rysowanie,wiec nowe farby i kredki bardzo go ucieszą:)

Gość mamuska malego
moj maly ma 2 lata i tez uwielbia lego Duplo,a najbardziej to uwielbia te straze pozarne i policyjne wozy bo maja dzialajace koguty,ktore robia dzwiek i migaja. Tez uwazam ze duplo jest super,niezniszczalne,chociaz trzeba przyznac ze drogie. Uwielbia tez ten pociag Thomas,i mysle ze to mu kupie pod choinke.

Gość persefona .
i jeszcze moje ostatnie ,,odkrycie,,- namiot. lezal sobie na szafie od roku bo uzywalismy go tylko na plazy a teraz okazal sie swietnym ,,domkiem,, Oczywiscie jest to maly namiocik a i cena byla niewielka 29 pln. Dzieciak chowa sie w nim, wbiega jedna strona , wylazi druga, kladzie lalki, bawi sie z kotem ( bo kotu tez sie namiot podoba) wiec...polecam. Oczywiscie po zabawie przez dzie czy dwa trzeba go znow schowac bo straci swoj urok nowosci ;)

Gość dziewczyny ciastoline mozna
zrobic samemu..gdzie w internecie widzialam filmik :)

Gość gość
Namiot to też fajny prezent. Ja kupiłam swojemu dziecku namiot z abcfitness i moje dziecko bawi się w nim. Ma swój własny kącik, w których trzyma swoje najcenniejsze zabawki. Zakup w zeszłym roku był trafiony, teraz się zastanawiam co mu jeszcze kupić, hmmm...