Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna_meżatka

zrobiłam test. wynik pozytywny. kiedy do ginekologa? Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość justyna_meżatka

ile czasu trzeba odczekać z wizytą u ginekologa od zrobienia testu? Miesiączka miała pojawić się 1 listopada. 3-go zrobiłam test, wynik pozytywny (jestem szalenie szczęśliwa!). Nie wiem tylko czy rejestrować się jutro do lekarza bo czy to nie będzie zbyt wczesna ciaża żeby zobaczyć pęcherzyk? Pomóżcie doświadczone mamy, jak było u Was?

Gość justyna_meżatka
proszę o poradę

Gość justyna_meżatka
jest tu ktoś? :(

Gość justyna_meżatka
halo :(

Gość jaaaaaaa......
kochana jeżeli się nic nie dzieje, tzn. nie masz jakiś wielkich boleści (bo delikatny ból podbrzusza, taki jak na @ jest czymś normalnym - tak twierdzi mój lekarz), nie masz bóli kręgosłupa (odcinka krzyżowo-lędźwiowego - we wczesnej ciąży takie bóle to moga być skurcze macicy, ale oczywiście nie zawsze), nie plamisz to poczekaj z wizytą do jakiegoś 7 - 8 tc licząc od ostatniej @! wtedy już na bank będzie można stwierdzić ciąże! A tak właściwie to gratuluję !!!!!!!!!

Gość justyna_meżatka
dziekuuje :) wlascwi to nie czuje ze jestem w ciazy poza brakiem okresu i pozytywnym testem. i ochotą na śledzie :) dziekuje za gratulacje :)

jesli teraz pójdziesz pewnie zobaczysz na usg pęcherzyk a potem kolejne 2 tygodnoie bedziesz sie stresowac czy wytworzy sie zarodek najlepiej w 8 tygodniu idź to zobaczysz już bijące serduszko :) gratulacje

ja zrobiłam test jakieś dwa tygodnie po terminie, więc spokojnie się zarejestrowałam (tyle, ze to akurat były święta Bożego Narodzenia, więc dopiero po świętach wizyta, zatem kolejny tydzień) i juz spokojnie stwierdził ciążę - zatem możesz się wybrać już teraz, a możesz spokojnie jeszcze poczekać, jak już pisały dziewczyny

Gość kiki13
Hej Justynka no i co jak bylas u lekarza i na kiedy termin i mam nadzieje ze wszystko oki,jeszcze raz gratuluje.

Gość przyszła samotna z wyboru
ja poszlam do lekaza w 6 tyg ciazy ,widzialam serduszko mam nawet zdjecie z usg,oj cos czuje ze bedzie chlopak podswiadomie czuje:-)