Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja pie...lę ***

chora sytuacja POMOCY!

Polecane posty

Gość Ja pie...lę ***

Co ja mam z ty zrobić? Mam wielki problem! Pomóżcie mi co mam zrobić?! Moja siostra od 1,5 roku związana jest z facetem który dla niej zostawił żone a ona dla niego faceta z ktorym miała już dziecko. 5 miesięcy temu urodziło im się dziecko, a teraz okazuje się, że on nie puszcza mojej siostry nigdzie samej ze względu na to że boi się że ona spotyka się ze swoim bylym. Kolejną sprawa o którą się boję to to, że skoro mógł będąc w związku małżeńskim zdradzac już zonę z moją siostrą to równie dobrze może zdradzać ją z jakąś inną a przecież mają dziecko razem. On wygląda na takiego co by to zrobił jęsli juz nie ma takiej sytuacji. Siostra nie może sama przyjechać do domu, do mamy ani nigdzie sama do naszej miejscowośći bo on cały czas myśli że ona spotka się z tamtym, choć muszę przyznać, że z **** Czyli tym pierwszym partnerem stale utrzymujemy kontakt. Czy to wszystko ma szanse? On chyba kocha moją siostre ale jak długo to wszystko potrwa?

Gość Ja pie...lę ***
Tylko, że on jest takim facetem, że do specjalisty nie pójdzie. Boje sie że to sie im rozpadnie a przeciez jest dziecko. jedno ma już przerypane bo widzi ojca tylko raz w tygodniu a to drugie też tak ma mieć? Boje się że to się rozwali. Albo on znajdzie inna i ją zdradzi albo moja siostra, która tez talie rzeczy umie zrobic zostawi jego dla innego. Ona kręcila ztym obecnym bedąc tak jak on jescze w zwiazku ale nie małżenskim bo mimo dziecka ślubu ie wzięli. Czy to przetrwa?

Gość moim zdaniem****
nic z tego nie bedzie. Ciagle utrzymujecie kontakt z tamtym byłym. Ja tez nie moge zerwac kontatkt z byłym poprostu nie moge i jestem teraz z innym, ale ciagle mysle o eks. Albo sie dogadaja i on zacznie byc mnie zazdrosny a Twoja siostra da mu do zrozumienia, ze były to były i juz go nie ma albo beda sie tak wykanczac wzajemnie az sie rozstana.

Gość Ja pie...lę ***
ja nie jestem w stanie im pomóc. Nie chcę sie tam wtrącać szczególnie że jemu zawsze wszystko nie pasuje. chce pkazać jej te forum moze wowczas ona cos zacznie w tym kierunku robić.

Gość Ja pie...lę ***
czy ktos ma zlota radę?

Gość mmarzenka
zlota rada- nie wiazac sie ze zdradzajacymi :)

Gość Ja pie...lę ***
tylko, ze wstyd przzynać ale i moja siostra i jej facet takie same numery robili jeszcze w poprzednich związkach.