Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi2525

CIAZA A PRZESTRASZENIE ???

Polecane posty

Gość edi2525

Kto wie w ktorym miesiacy nalezy unikac dotkniecia siebie w przypadku przestraszenia ,aby dzidzius nie miał potem sladu na skorze bo jestem w 5mies i przestraszyłam sie petardy zatykajac sobie uszy martwie sie czy dzidzius nie bedzie mial sladow POMOZCIE :( CZY MOZE TRZEBA NA TO ZWRACAC UWAGE POD KONIEC CIAZY NIE WIEM .

Ludzie:-O W życiu o czymś takim nie słyszałam. Owszem, przestraszać się jest źle dlatego że i dzidziuś to odczuwa ale chyba nic poza tym:D

zabobon zabobonem ale faktem jest, że takie znamiona wyskakują w miejscach gdzie się dotknie- czemu?

jasne. W miejscach gdzie się dotknie:-O Nie ma takiej teorii, chyba jedynie taka teoria jest na forum kafeteryjnym i to w temacie "ciąża a przestraszenie"

Gość edi2525
to wcale nie jest zabobon nie ogladalyscie telewizji jak kobieta byla w ciazy i dom jej sie palil stala i trzymajac sie za buzie przezywała a dziecko urodzilo sie z plamami na policzkach i dla zartownis!!! dzieki za uswiadomiwnie ze mamy 21 wiek SZKODA SŁOW !!!!

z całym szacunkiem... może jednak nie dorosłaś do ciąży? Żaden zdrowy umysłowo człowiek nie wierzy w takie rzeczy.

Gość PEWNIE W PROGRAMIE
pewnie w "NIE DO WIARY" to leciało/

Gość edi2525
Piszac to to sama chyba nie dorosłas i nie mam zamiaru sie tu kłócic ale widziałam ten program wiec nie wciskaj mi tu kitu poprostu moja znajoma tez miala podobny przypadek moze ty nie dorosłas skoro o tym nie słuszałas!!!!!

polecam :D Nie patrz na księżyc, bo dziecko będzie łyse. Nie noś łańcuszków i wisiorków, bo zawinie się w pępowinę. Nie przechodź pod sznurem. Jeśli przebiegnie mysz ,prstraszysz sie i dotkniesz jakas czesc ciala, na ciele dziecka będzie w tym miejscu znamię - myszka.

no i uważaj żebyś się nie oparzyła bo dziecko będzie miało znamię jak byk :P

Noworodkom do wózków i łóżeczek przyczepia się czerwone kokardki, żeby chronić je przed złym urokiem. Nie przechodź pod drabiną i nie noś korali na szyi, bo dziecko będzie owinięte pępowiną Nie przechodź nad kałużą bo dziecko będzie miało wodogłowie hehehehehe

Gość edi2525
hahahahahaha !!!!!!!!!!!! dobre :D

no to zachowaj to dla siebie i nie wpieraj innym kobietom że też mają w to wierzyć. Nie wiem jak można żyć w takim przewrażliwieniu!!!

a jak urodzisz dziecko z czerwonymi uszami to daj znać :D zrobią o tobie program w National Geographic :D

zdrowo się odżywiaj i się nie przemęczaj.. to wszystko co możesz najlepszego swojej dziecinie dać.. pozdrawiam

Gość edi2525
niunia czy ja komus to wpieram kazdy wierzy w co chce wiem ze tak było to tylko zapytałam ale widze ze co nie ktora ma tu inny problem zabobonow hihihihihi !!!!!! POZDRAWIAMMM :)))

droga edi... tu nie chodzi o to czy mamy XXI wiek czy inny. Edukacja na świecie i w naszym kraju jest już na dość dobrym poziomie. Nie musimy się już podpierać wierzeniami rodem ze Średniowiecza! Staraj się nie wierzyć we wszystko co Ci wmawiają koleżanki, znajome czy nawet telewizja. Masz swój rozum i nim się kieruj. Jeżeli jesteś katoliczką to proponuję rozmowę z księdzem. W tej wierze niedopuszczalne są tzw. zabobony. Jeżeli nie jesteś katoliczką to może porozmawiaj z mamą czy DOBRZE życzącą Ci przyjaciółką. NIE wierz w te głupoty!

Gość edi2525
sorki, ale moja mama jak byla w ciazy to przystraszyla sie psa i mam taki malutki rozumek no i uszy jak moj jamnik

Gość edi2525
Do MEAAA NIE ZYCZ KOMUS ZLE A I TOBIE NIE BEDZIE PISZAC TAKIE RZECZY UWAZAJ BO SAMA JESTES W CIAZY OBYS TY NIE URODZIŁA ZACHOWAŁAS SIE JAK NIE DOJRZAŁA GOWNIARA PISZAC TAKIE RZECZY POPROSTU A NATIONAL GEOGRAPHIC ZOSTAW DLA SIEBIE SKORO LUBISZ OGLADAC MOZE SAMA SIEBIE TAM ZOBACZYSZ HIHIHIHIHIHIH

Gość edi2525
zreszta i tak was zrobilam w balona, bo to byla prowokacja, nie chce mi sie tu pidac bo jestescie wredne

Gość ale ty sie lipenka
rozpladniasz do tego same dziurawce:o

Gość edmundo
jak ma kase to niech sie rozmnaza przynajmniej wiecej madrych ludzi bedzie w tym zacofanym kraiku o ile nie uciekna do madrzejszych

Gość dziurawce hahahaha
bez kitu, dobre określenie:D

Gość o matko jak mozna byc
taka kretynka jak auorka... nie wierze. a njgorsze jest to, ze sie rozmnaza :O