Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztelanka12

czy wasi faceci chodza do klubów z tańcami erotycznymi???

Polecane posty

Gość obrzydlistwo
koniec rozmowy na ten debilny temat. nie zwiazala bym sie z facetem ktory doswiadcza takich wrazen, i nie musze tego tolerowac. jestem tak atrakcyjan kobieta ze to faceci skacza przy mnie. a wy mozecie latac na striptise i czerwone latarnie mam to w dupie.

"Z badań wynika że ok 80 % facetów ..." statystyki to AŻ statystyki i TYLKO statystyki misiu, na "samych swoich" (i przy okazji tez samą siebie niejednokrotnie) też trzeba umieć krytycznie spojrzeć :) Nie ma, że boli ;)

niedźwiedz to nie ja pisałam cysta który mi przypisałeś :P ja jestem paszczurem, ale dumnym ze swojego paszczurstwa i takich problemów bym nie miała ;) aniołek możesz mi podać źródło badań? tak się składa że pracuje w firmie badawczej i jestem ogromnie ciekawa komu z konkurencji udało się zrobić badania na tak delikatny temat. to fascynujące!

Gość jak gdyby
Niedźwiedź>>>a odkąd Ty masz kobietę?:P Klaudka>>>śmieszą mnie Twoje teksty, wypowiadane kategorycznym tonem z podniesionym palcem wskazującym:D Natknęłam się tu na kilka Twoich postów,z których można wywnioskować,że chcesz robić na kafe za kogoś na zasadzie netowego guru od spraw damsko -męskich oraz normalności i nienormalności. Dziewczyno, wyluzuj,bo Ty z kolei za daleko posuwasz się ze swoją tolerancją.Uważaj, żebyś się na niej kiedyś nie przejechała,bo pewność siebie pewnością,ale wszystko ma swoje granice. Nie takie intelygentne i piękne jak Ty zostały w trąbę puszczone:P

jak gdyby, czyżby niuniaaa pod innym nickiem robiła mi "antyreklamę" ??? ;) "Nie takie intelygentne i piękne jak Ty zostały w trąbę puszczone" o to się nie martw, dam sobie radę :D

Gość jak gdyby
aleź wcale się nie martwię,tylko zwracam uwagę na pewną prawidłowość, wg której, dobre jest wrogiem lepszego:P aha- i żadną niunią czy inną misią nie jestem:P