Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztelanka12

czy wasi faceci chodza do klubów z tańcami erotycznymi???

Polecane posty

Gość kasztelanka12

czy akceptujecie to? czy jestescie zazdrosne że patrza na inna babę?

Gość kasztelanka12
a poszedłbys zwe zwoja na striptis męski????

kasztelanka12 a poszedłbys zwe zwoja na striptis męski???? raczej nie... bo nie widze takowej potrzeby zreszta czesto jest tak ze facetów nie wpuszczaja na takowe imprezy...np z okazji dnia kobiet:P:P:P

Gość kasztelanka12
no to ja bym nie chciała żeby mój chodził ze mna czy beze mnie.

tak, ale tylko na wieczory kawalerskie czy jakieś męskie imprezy z grubej rury co się zdarza niezmiernie rzadko. na co dzień woli zwykłe knajpy. a ja za to chodzę czasem z kumplem gejem na występy drac queen. takie małe zboczenie.

Mój chłopak nie chodzi do takich klubów. Ja też nigdy bym z nim nie poszła. Jakoś nie kręci mnie widok nagich lasek i masy napalonych facetów śliniących się do nich ( do których zaliczałby się pewnie i mój!).

Gość obrzydlistwo
zenada, moj facet nie chodzi i nie zamierza tam chodzic bo nie widzi nic fajnego w wyginaniu sie rozkraczonej kobiety mu przed oczami. A dla mnie bylo by to wrecz obrzydliwe i niesmaczne. Nie czuje potrzeby gapienia sie na na broche jakies baby. O fuuuuu. A jesli on zaproponowal by mi cos takiego to juz nie byli bysmy razem. jesli ma potrzeby slinienia sie na inne i obcowania z ich brochami to prosze bardzo ale beze mnie.

Zwodniczy aniołek a to zalezy jaki klub.... sa kluby w podrzednych remizach gdzie kolesie skacza jeden przez drugiego zeby lasce na takim pokazie chociaz kolano dotknac.. a sa tez takie w ktorych normalnie mozna spedzic czas przy dobrym alko okraszonym profesjonalnym tancem ... zalezy kto gdzie chodzi....i w jakim celu:P osobiscie nie uczeszczam w takie miejsca,ale jesli nadarzyła sie okazja i zostałem zaproszony na impreze do takiego klubu to nie widze nic w tym złego..a tym bardziej jak moje dziewcze ma tez chec na takie cos:P

Gość obrzydlistwo
poprostu jest to niesmaczne, a ty masz ochote gapic sie na penisy innych mezczyzn? Jesli nie to pewnie jakies kompleksy masz:)

po za tym na brochę? :/ przecież mowa o tańcu erotycznym a nie o peep show? eee...a może ja jakaś nie do informowana jestem :/ brat ma racje są kluby i kluby. do dobrego to i ja bym się wybrała, bo co tu kryć kształtne kobiece ciało zaprezentowane nie nazbyt wulgarnie to widok miły dla oka.

Gość obrzydlistwo
a moze masz ochote pogapic sie w odbyt jakiegos faceta, chyba ze masz kompleksy. Powinienes byc zachwycony widokiem golego ptaka i odbytu.

"poprostu jest to niesmaczne, a ty masz ochote gapic sie na penisy innych mezczyzn?" co innego, kiedy facet gapi się na nagiego tańczącego faceta, a co innego, kiedy kobieta na kobietę. Wbrew pozorom to nie jest to samo. My potrafimy patrzec na naszą płeć inaczej niż mężczyźni na swoją. To, co u nas jest w sferze erotyki, piękna, estetyki ..., u facetów bywa już niesmaczne

Gość obrzydlistwo
dla lesbijek to i owszem, dla normalnych kobiet nie mam nic milego w gapieniu sie na gola babe a tym bardziej ze swoim facetem. I niby czemu ma to sluzyc? Rozbudzeniu jego pozadania, fantazji czy czego? mam byc zadowolona ze sie gapi na broche innej i nie wiadomo co mysli????? Nie jest to dla mnie mile jak jakis babsztyl swieci brocha i prowokuje mojego mezczyzne.

brat_niedzwiedz --->>> Jeśli to kręci zarówno Ciebie jak i Twoją dziewczynę to fajnie. Ja jednak czułabym się nieswojo. Jeszcze by mnie zaczął poźniej porównywać z tymi laskami i wymagał żebym i ja tak mu tańczyła :D.

Gość obrzydlistwo
no to wyobraz sobie ze ja tez nie jestem zainteresowana gapieniem sie na brochy innych kobiet i naprawde nie widze w tym nic pieknego.

Gość obrzydlistwo
jasne robcie trojkaty i bzykajcie sie z kim popadnie bo to takie trendy jest. Ojak fajnie, zajebiscie poprostu:O

"dla lesbijek to i owszem, dla normalnych kobiet nie mam nic milego w gapieniu sie na gola babe" nie poiszę o żadnych lesbijkach, ale o normalnych heteroseksualnych kobietach. Nie chodzi tu o podniecanie sie na widok innej kobiety, ale o to, że my potrafimy dostrzegać piękno w sobie nawzajem, w swoim ciele, w erotyce, w tańcu ... Mężczyźni na siebie nawzajem natomiast patrzą nieco inaczej

gwiazdki po za tym na brochę? :/ przecież mowa o tańcu erotycznym a nie o peep show? eee...a może ja jakaś nie do informowana jestem :/ gwiazdki no niektore panny uwazaja własnie ze taniec gogo to nic innego jak wpatrywanie sie w narzady rodne kobiety....:O:O:O niestety pewnych schematów u niektorych osób nie da sie niestety wykorzenic:O

Gość obrzydlistwo
no jasne mozesz ze swoim facetem zaprosic sobie prostytutke do domu i po obcowacz jej cialem i popodziwiac ze swoim facetem jej piekno. Gorzej jak facet stwierdzi ze jestes za bardzo wyluzowana i kopnie cie w dupe. Bo tak naprawde to on potrzebuje intymnosci w zwiaku a nie lajdaczenia z kim popadnie.

Gość ______inna23
jesli moj by poszedl raz z ciekawosci, bo epwnie kazdy facet chcialby, to nic nie mialabym przeciwko temu. jesli natomiast by tam spedzal wieczory z kumplami i traktowal to jako "zwyczajna" rozrywke to nie chcialabym miec takiego faceta za meza

brat_niedzwiedz --->>> Jeśli to kręci zarówno Ciebie jak i Twoją dziewczynę to fajnie. Ja jednak czułabym się nieswojo. Jeszcze by mnie zaczął poźniej porównywać z tymi laskami i wymagał żebym i ja tak mu tańczyła ale gwiazdki moja kobieta jest pewna własnego ciała i wie ze zadna nie moze sie z nia konkurowac:P:P:P to zalezy od podejscia do wizyt w takim miejscu.... jak by miała watpliwosci co do swojego ciała to podejrzewam ze by nie poszła,a tak jest swiadoma siebie.... i za to ja cenie:)

Gość obrzydlistwo
no to na co sie bedziesz tam gapil co? Mozesz isc na normalne taniec a nie go go. Ale nie ty idziesz na narzady rodne sie pogapic bo widac twoja kobita nie ma sie czym pochwalic. Mam kiepska babe ale zawsze moge pojsc i popatrzec na inne lepsze. Oj cienias z ciebie. Widac z enie masz co liczyc na niezla laske i pewnie jakiegos bazyla masz i stad ta potzreba podziwiania innych pan.

misiu, zgadzam się z Tobą. Takie podejście do sprawy jak ma np. obrzydlistwo jest wynikiem tego, że odbiera pewne rzeczy tylko i wyłącznie pod jednym, wiadomym kątem, że odbiera inne kobiety jako potencjalne rywalki, że podświadomie czuje się gorsza, słabsza, więc nie potrafi na nie patrzec i dostrzec cokolwiek więcej, poza wyuzdaniem i brakiem smaku

Gość obrzydlistwo
a to nie jest prawda moj drogi ze jest pewna swego ciala. Kobiety lubia patrzec na ladniejsze od siebie. a biedulka pewnie jak stoi przed lustrem to rece jej opadaja ze z tym to juz nie da sie nic zrobic. a za to atrakcyjne kobiety nie znosza konkurencji bo uwazaja sie za bostwa i nie lubia przegrywac. a te brzydkie to im wszytko jedno bo jak wyglada to i tak kazdy widzi.