Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Wiecie jakimi facetami najbardziej gardze i z jakich się najbardziej śmieję?

Polecane posty

Tzn oprócz tych, którzy zostali zdradzeni, a w szczególności zdradzeni z czarnuchem albo innym ciapatym gównem :o Poza tymi przypadkami wyżej największą bekę mam z frajerów, ktorzy choć raz w życiu usłyszeli od kobiety zdanie \"Jesteś wspaniałym, czułym, ciepłym i romantycznym mężczyzną, ale odchodzę od Ciebie, bo jesteś dla mnie za dobry, nie jestem Ciebie warta i godna, zasługujesz na kogoś lepszego niż ja\" :o Oczywiscie wszelkie przekształcenia tej wypowiedzi dopuszczalne, sens ma być zachowany 🖐️

Gość co za mądrość ludowa

Heheheh - dobre :) I prawdziwe :D No ale frajerów tak sie spławia - to daje im wiarę w siebie :D

Gość bez sens
a co w tym smiesznego ze zostali zdradzeni? przeciez to swiadczy o tej co zdradzila a nie o nich?? a co ma do tego kolor skory to juz w ogole nie rozumiem... rozumujesz jakos malo sensownie i bzdurnie, walnij se baranka moze ci przejdzie

Gardzisz facetami???? Az tak sie przejmujesz losem kolegow po fachu??? Co najmniej dziwne .... Mnie to lata..

>> a co w tym smiesznego ze zostali zdradzeni? przeciez to swiadczy o tej co zdradzila a nie o nich?? To jest jedna strona medalu. Są idiotami, bo związali sie z kurrwą i tego nie widzieli/nie chcieli widzieć :o Druga strona medlau jest taka, że nie potrafili swojej kobiety dobrze zerżnąć, więc poszła gzić się na boku :o Baba która ma dobre bzykanie w domu nie zdradzi. Chyba, że jest kurrwą z charakteru 🖐️

Gość Luska z W.
Santo, znowu grozi Ci skasowanie topiku :D

Gość Do Santo subito
czy chcialbym byc zdradzony z malpa?? mysle ze jest to awykonalne, poniewaz kazdy inny facet jesli pojedzie na wakacje do Turcji, gdzie lezal na sloneczku przez 2 tygodnie jest dla mnie taka sama malpa ( jaka ty masz na mysli) to tylko kolor skóry rasisto!

>> A jakbyś Ty trafil na taką ,,kurrwę" ? Nigdy nie wiadomo która laska się taką okaże. Co to znaczy "jakbym trafił"? :o Zanim z kimś się zwiążę, to robię przeciez lustracje przeszłości :) A jesli coś zataii, a potem się dowiem, to będzie baj baj 🖐️

>> kazdy inny facet jesli pojedzie na wakacje do Turcji, NIe wiem co miałeś na myśli, ale nawet po powrocie z Turcji nie byłem nawet w promilu podobny do czarnucha :o

>> Nawet dziewica co nie miała przed Tobą żadnego może Cię zdradzić Może. Ale pożałuje tego do końca zycia :)

>> A co jej zrobisz? Zabijesz? E tam zabije, to mało widowiskowe, mało dotkliwe i jednorazowe :) Ja wole długotrwałe tortury psychiczne 🖐️

Gość Santo jestes zalosny
i tak byles baaaaardzo podobny do kazdego murzyna jesli sie w tej Turcji opaliles!!!! taka prawda jestes taki sam tylko wyblakly hahaha

Zwodniczy Aniołek (Zwaniolek@gmail.com) E tam tortury. Oleje Cię, będzie Cię miała daleko gdzieś i tyle. Dokladnie i jeszcze bys wyszedl na swira i psychopate..Zdecydowanie w takich sytuacjach trzeba sie chyba zajac druga strona medalu a mianowicie facetem ktory zadbal o te rogi...Wiesz jakby jego kochanka zobaczyla go na intensywnej terapii nabrala by nalezytego szacunku do Ciebie Santo( czysto hipotetycznie oczywiscie)

>> Oleje Cię, będzie Cię miała daleko gdzieś i tyle :D I sądzisz, że w jakikolwiek sposób ruszy mnie olanie przez szmate? :o Jak sądzisz, kto bardziej ucierpi - ja olany, czy ona zniesławiona w gronie np. współpracowników dwuznacznymi plotkami lub zdjęciami? :classic_cool:

I sądzisz, że w jakikolwiek sposób ruszy mnie olanie przez szmate? Ruszy bo planujesz zemste... Jak sądzisz, kto bardziej ucierpi - ja olany, czy ona zniesławiona w gronie np. współpracowników dwuznacznymi plotkami lub zdjęciami?

Gość a czym sie roznisz
od murzyna oprocz tego ze jestes wyblakly i masz krotkiego??? narzady wewnetrzne masz gdzie indziej? mozg masz mniejszy a serce w dupie? no fakt, moze tym akurat sie roznisz ale inni biali co maja troche oleju nie, hahaha

To że ją zniesławisz to oddzielna sprawa. Ale Ty sam też okażesz się frajerem, nie zaprzeczysz przecież swoim słowom :D:D:D A skąd wiesz, że żadna dziewczyna jak dotąd Cię nie zdradziła. Niektóre to naprawdę cwane lisice :)

>> Ruszy bo planujesz zemste... Zemste to ja zaplanuje po fakcie. Oczywiscie to wszystko w trybie warunkowym, bo nie planuje być zdradzonym :classic_cool: