Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Wiecie jakimi facetami najbardziej gardze i z jakich się najbardziej śmieję?

Polecane posty

>> Ale Ty sam też okażesz się frajerem, nie zaprzeczysz przecież swoim słowom Nie rusza mnie to :classic_cool: >> A skąd wiesz, że żadna dziewczyna jak dotąd Cię nie zdradziła Bo nigdy nie mialem dziewczyny :classic_cool:🖐️

>> Po co w takim razie zakładałbyś o tym topik? Po to, żeby głupi miał zagadke :) PS Temat nie był o zdradzie, póki go na taki tor nie sprowadziłaś :o

Gość i bardzo dobrze ze nie miales
nigdy dziewczyny, nie zaslugujesz na zadna..

Gość a dla mnie
rasisci to najgorsze dno, padlinozercy, prymitywy i niedorozwoje, nienawidze wszystkich ktorzy uwazaja sie za lepsza rase!

wiekszych rasistów niz czarnuchy to raczej ze swiecą szukac.... a teraz mamy asfaltowy duecik - mistrz F1 i prezydent USA :(

Gość a dla mnie
nie toleruje rasistowskich pogladow!

Panowie sie musze do was dolaczyc...Tez jestem zawiedziwny ze nie wygral Massa i Mc Caine;(

>> nie toleruje rasistowskich pogladow! Czyli nie jesteś tolerancyjna :o A wymagasz tolerancji od innych, czysta hipokryzja :o

zobaczycie jak sie czkawką odbije wybór muzinka... to jego proarabskie nastawienie pokojowe wyjdzie nam bokiem

oj nie chrzan:) ja bylam za obama jeszcze jak malo kto w Polsce go kojarzyl i o zadnych wyborach nie bylo slychac to w porzadku facet:)

komik sorki ale nicki z politycznego (MRK watcher facet.rocznik wawa otulona) powiedzialyby ze jestes calkowicie uzalezniny od papki medialnej> w twoim wypadku tej prawicowej of course moge ten twoj post z 16:34 skomentowac tak :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Prezydent USA nie ma byc w porządku facetem, tylko miec twarda reke i JAJA.... w porządku facetem to moze byc sąsiad

Gość Santo jestes chory
nie toleruje rasizmu, przemocy, zabijania, pedofilstwa itp itd to nie znaczy ze nie jestem tolerancyjna co ty chrzanisz????????? jestes najgorsza kategoria czlowieka, cos a la Hitler rzygam

"powiedzialyby ze jestes calkowicie uzalezniny od papki medialnej" to jest odpowiedz, bezsensowna zreszta, na kazdy temat... i jak kazda uniwersalna odpowiedz, jest debilna

Santo, widzę, że z autopsji tutaj piszesz... Biedny człowieku, za dobry i zdradzony z czarnuchem... Ja też się z Ciebie śmieję...