Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to był wyścigchciał zarobić

Najpier S.Mol a teraz szkaradny kryminalista, jakie Wy naprawdę jesteście????

Polecane posty

Gość to był wyścigchciał zarobić

Ci dwaj panowi tylko pokazuja, jakie są Polki, fakt są piękne, ale ..... I to jest właśnie to dlaczego jestem singlem. 3/4 z kobiet ma w sobie coś z dziwki , zawsze się puści, jak nie teraz to kiedyś.Wystraczy poeta albo kryminalista, nie wazne ze ma HIV. Ważna jest egzotyka, nowość. Simon Mol http://interia360.pl/artykul/simon-m-zolnierz-wolnosci,11504 Kryminalista http://wiadomosci.onet.pl/2681,1855660,swiadomie_zakazal_wirusem_hiv_jedna_z_ofiar_miala_15_lat,wydarzenie_lokalne.html

Jak donosi Dziennik Bałtycki z 1 stycznia 2008 r., Polki pracujące w Wielkiej Brytanii coraz częściej przywożą jako dodatek HIV, kiłę czy chlamydiozę. Państwowy Zakład Higieny alarmuje, że tak dużej liczby nowych zakażonych wirusem HIV w Polsce jeszcze nie było. W roku 2007 do końca listopada wykryto 682 zakażenia wirusem HIV. Dla porównania, w całym 2002 r., czyli zanim nasze rodaczki zaczęly masowo wyjeżdżać na Wyspy, wykryto 570 zakażeń. Stopa wzrostu zachorowań na „te" choroby jest na Wyspach bardzo wysoka.

Gość wiesz co..//
Jestem kobietą. Z jednej strony jestem dumna, że mogę siebie zaliczyć do tej 1/4 kobiet o których mówisz, że takie nie są. Ale z drugiej strony... to nie powinien być powód do dumy. To powinno być coś normalnego. Mi to rybka, jestem szczęśliwa znalazłam swoją drugą połówkę. Ale nie potrafię zrozumieć tych kobiet. Owszem, są takie co lubią sex, łatwie itp ale bez przesady, dosłownie z każdym? Niby o gustach się nie dyskutuje, ale widzieliście tego mężczyznę? Jak można iść do łóżka z kimś tka obleśnym, kogo się nie zna itp. Nie dziwię się że jak się posłucha takich newsów to faceci myślą że wszystkie kobiety są takie. Na szczęście mogę Was zapewnić, że na pewno nie wszystkie, tylko o tych normalnych nie piszą w gazetach i na 1 stronie onetu.

inny cytat: Wyjechałam do Londynu 2 lata temu do pracy, imprezki, dyskoteki, spróbowałam z latynosem i Tunezyjczykiem. Wróciłam i spotykam się co tydzień na sex z facetami, zawsze z innym ale ciągnie jednak do innych ras mnie niesamowicie teraz i stale myślę o sexie z czarnoskórymi. Niestety nie ma ich tu. http://interia360.pl/artykul/spotkajmy-sie-na-hiv-road/komentarze,11839,,17352203

Gość nie rozumiesz
chodzi o rzeczywistość...radze facetom badania DNA po narodzeniu dziecka, jak tak zrobiłęm!

Gość smerf huntington
coś wątek nie cieszy się dużym zainteresowaniem:P:P:P:P:P:P Prawda kole w oczy:P:P:P:P:P:P:P

[smerf huntington coś wątek nie cieszy się dużym zainteresowaniem Prawda kole w oczy] napisalabym jakim jestes moim zdaniem pajacem albo prowokatorem ale mi sie nie chce wiec powiem po prostu : spadaj koniotrzepie :P

wątek się nie cieszy zainteresowaniem bo zadna z nas z tymi delikwentami nie spala...

Gość tomek Atomek
................na razie nie spała, co będzie dalej to czas pokaże.Takich przypadków pewnie są tysiące.

Gość ofe rma
"no a zkim niby te "dziw**" się puszczają?? Z wami dziw**rzami" gdyby dziwki to pół biedy. ale wydaje się że z pojedyńczymi egzemplarzami tych "ogierów" puszczają się dosłownie dziesiątki lasek. i to nie jakieś narkomanki dające dupy za gram proszku a niby "porządne", "wykształcone", ach i och. takie które za parę lat będą szukały facetów na mężów i tatusiów. no cóż, liberalizm, może nawet libertynizm.

Ciągle to samo ze Polki to dziwki łatwe...itd ile można ?:O

Gość ofe rma
no jest to jakieś zjawisko i tak długo jak ono występuje, tak długo będzie można. a co do "łatwe" to ten co tak mówi niech najpierw powie ile "zaliczył" albo wyrzucił z łóżka bo były "łatwe". tu chyba nie o "łatwość" chodzi.

e tam kole w/g tego to Polacy to brudasy złodzieje dziwkarze i niewolnicy nudaaaa

Gość tomek Atomek
Pracowałem w UK. Tam jest inna morlaność. Nasze katolickie rodaczki szybko sie przyzwyczajają. Bardzoszybko tracą opory i rzńa sie z kolorowymi.Najiwęcej idzie na seks z czarnym. Gdy sa pod wpływem alkoholu wtedy nie patrza czy kolezanki widza czy koledzy. SSzkoda gadać, ja w to nie moglem uwierzyć... Smutna rzeczywistość!

84 spier.. na dziare ofermo po1 [gdyby dzi**i to pół biedy.] no wlasnie nie pol biedy tylko katastrofa po2 co do reszty no coz masz troche racji moze nawet duzo racji :(:O

to żeby sie rżnąć mam jechać za granice? tylko po to bym zmieściła sie w tabelce statystycznej? smieszne

Gość ofe rma
wg tego czyli wg czego? fakt, polacy byli uznawani za granicą za złodziei swojego czasu, ale to już raczej piosenka przeszłości. a byli uznawani za złodziei bo po prostu kradli. takie stereotypy nie biorą się z niczego szczerze mówiąc.

dla mnie to chore i tyle łatwe lodziary są w Polsce--nastoletnie gówniary,udajemy ze tego nie widzimy,ale jak taka wyjedzie za granice jest wielka afera. nie mam ochoty na datą dyskusję, bo skończy sie wyzwiskami,a potem każdy z panów pójdzie na topik i do któres z kobiet z forum bedzie sie podlizywać.a jak każda łatwa to każda...czyz nie panowie?:) żenua

"po prostu nasze rodaczki są k**wami a rzeczy trzeba nazywać po imieniu" tak Jarek masz rację twoje rodaczki to koorwy bez wyjątku - czyli: twoja matka, siostra, dziewczyna, narzeczona, żona , córka itd. - musisz się z tym pogodzić - miłego wieczoru ;)

Gość ofe rma
naprawdę będę się upierał że to nie w "łatwości" problem. nie wiem w czym. trochę mnie po prostu zniesmacza sytuacja gdy niby jakaś "inteligentnej", niby "normalnej" panience w ogóle nie przeszkadza w rżnięciu się z jakimś simonem świadomość że przyjdzie taki dzień w którym będzie chciała mieć rodzinę i jakiegoś męża. i co, ona tak zakłada że ten facet będzie musiał ot tak po prostu zaakceptować fakt, że rżnął jako jedną z dziesiątek jakiś podstarzały dziergacz hippisowskich koralików? nie jest to lekka przesada? jak takie coś może się udać? oj chyba jednak muzułmanie nas zjedzą. w tej kulturze coś takiego jest niemożliwe jednak.

Gość my czyli kto
ja z nimi nie spałam!

Gość ofe rma
" ja z nimi nie spałam!" przypadek :D a serio mówiąc to właśnie chodzi o to że to TY z nimi spałaś. naprawdę nie dziwiłbym się gdyby sprawa dotyczyła jakichś prostytutek, narkomanek i innego marginesu. ale przecież tu chodzi o "normalne" dziewczyny z "porządnych domów". to trochę słabo, co?

Gość my czyli kto
W tym momencie mnie obrażasz - nie jestem wszyscy. Rozumiem, co masz na myśli - ale postaraj się wyrażać swoje myśli bardziej precyzyjnie.

ofermo ale naiwny jestes :O albo udajesz glupiego :O:P:O [przyjdzie taki dzień w którym będzie chciała mieć rodzinę i jakiegoś męża. i co, ona tak zakłada że ten facet będzie musiał ot tak po prostu zaakceptować fakt, że rżnął jako jedną z dziesiątek jakiś podstarzały dziergacz hippisowskich koralików?] zaklada sie ze facet(misiaczek, jelen, frajer, ten jedyny-> to tylko nazwa) sie nigdy nie dowie

Gość całkowicie czarny kot
każdy ma swoją moralność i z płcią nie ma to nic wspólnego albo ktoś ma mentalność puszczalskiej, albo nie tyle