Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to był wyścigchciał zarobić

Najpier S.Mol a teraz szkaradny kryminalista, jakie Wy naprawdę jesteście????

Polecane posty

\"i jak dotąd żadnej nie kochałeś a znajomych dziewczyn masz podobno na pęczki \" spokojnie wygralem - Ty tez je masz... wystarczy odpalic odpowiednia strone - niekoniecznie te sama co prawiczek :P a co do tematu - glowna linia obrony kobiet, na ktorej skupila sie lisiczka, to twierdzenie, iż kobiety potrafia doskonale klamac i przygody z Molowatymi nigdy nie wyjda na jaw :D:D:D Zaiste lisiczko jesli w ten sposob chcesz tlimaczyc kobiety, to nie mam nic do dodania :D:D:D:D:D

Gość Luska z W.
No prosze kogo mam szczescie spotkac znowu bez oblegajacych ... ;-) Czesc Komiczne, jesz sniadanie? :)

Gość Luska z W.
No jednak chyba nie mam szczescia ;-) wiec do nastepnego szczesliwszego trafu oraz milego dnia! :)

Przypadek S. Mola był intrygujący- tyle lasek wybzykał, że musiały się do niego w kolejkach ustawiać chyba :) ciekawe jakie wiersze im czytał poeta z lepianki :) Nie jestem rasistką , są gusta i guściki ale co one widzą w tej "egzotyce" nie mam pojęcia :o

Gość KOBIETY KTÓRE SPAŁY
Z CZARNUCHAMI TO KIURWY

Juz pisalem ze widzialem jak dziewczyna spod akademika (obok akademika wracam do domu) zegnala sie z czarnoskorym. Ona byla cala w skowronkach a on juz patrzyl w inna strone. Golym okiem bylo widac ze robi ja w konia ale gdyby to byla para bialych to bym nawet tego nie zauwazyl. Po prostu dziewczyny nie znacie ich kultury. W tamtej kulurze liczy sie dominacja faceta nad kobieta, jest ujma nie posiadanie wielu parnerek. Wyobrazcie sobie teraz ze macie zrezygnowac z najwazniejszych rzeczy ktore wam wpojono. Prawda ze nie umiecie. Tak samo oni, nie zrezygnuja z tego co maja wspojone dla jednej, przypadkowej, napalonej laski.

komiczne to nie "linia obrony" tylko smutna rzeczywistosc szczerosc na ten temat sie nie oplaca i nie pisalam tylko o "Molowatych" a ogolnie o przeszlosci i eksach nie wiem, wstales lewa noga czy tylko udajesz ze nie zrozumiales :O

"studentki sluchajace muzyki alternatywnej, poezji spiewanej, feministki, kobiety o lewicowych pogladach, anarchistki" czyli calkiem interesujace kobitki ;)

\"to nie \"linia obrony\" tylko smutna rzeczywistosc szczerosc na ten temat sie nie oplaca i nie pisalam tylko o \"Molowatych\" a ogolnie o przeszlosci i eksach\" Lisiczko - ja akurat mam taki zwyczaj, że w ogole nie dopytuje sie kobiet o ich przeszłosc... Choc nie chcialbym słuchac o jej XX kochankach, na dodatek ze szczegółami - niech zachowa dla siebvie te szczerosc... ale oczywiscie nie byłbym także zachwycony wiedząc, ze moja kobieta pruła sie z jakimis pizdolami bajerantami na dodatek koloru asfaltu... co prawda cechy charakteru, ktore preferuje u kobiet raczej minimalizuja takie ryzyko, bo ja lubie kobiety konkretne i z jajami, nie jakies sentymentalne piczki, kotre w swoim romantyźmie sa tak naprawde najbardziej podatne na masowe penetracje przez takich Molowatych.... ale nie o tym mowa - w tym temacie mowa jest o kobietach robiacych z siebie święte, a prujących sie jak stare ręczniki....

Gość ofe rma
"szczerosc na ten temat sie nie oplaca" generalnie tak jest w życiu że jak się ma coś do ukrycia to szczerość się nie opłaca, nie tylko na ten temat.

zuplenie nie masz racji! prowadzac jaks dyskusje naturalnie narazasz sie na krytyke, podobnie prowadzac okreslone zycie, postepujac, to od Ciebie zalezy jak do tego podchodzisz, uwazasz ze jak cos napiszesz zaraz wszyscy beda Cie chwalic i popierac, tego szukasz? uznania w oczach innych, bardzo Cie kolego pycha zaslepila, przekazanie komus czegos to misja, w ktorej trzeba nabyc rogowej skory

Gość wracając do pytania
jesteśmy , czasem , podobni do was. Tez mamy swoje potrzeby i czasem rozum nam odbiera.

komiczne [Lisiczko - ja akurat mam taki zwyczaj, że w ogole nie dopytuje sie kobiet o ich przeszłosc...] :)jestes w lepszej mniejszosci;) niestety, z czasem wiekszosc pyta, jezeli nie wprost to jakies aluzje..:( [Choc nie chcialbym słuchac o jej XX kochankach, na dodatek ze szczegółami - niech zachowa dla siebvie te szczerosc... ale oczywiscie nie byłbym także zachwycony wiedząc, ze moja kobieta pruła sie z jakimis pi**olami bajerantami na dodatek koloru asfaltu...] ja tez bym nie chciala sluchac czym sie roznie do Kaski czy Joli :O ale gdyby sie nawet okazalo ze na studiach "prul sie" z polowa roku to mialabym to gdzies > liczy sie on i jego plany, uczucia i zobowiazania w stosunku do mnie a nie jego przeszlosc [co prawda cechy charakteru, ktore preferuje u kobiet raczej minimalizuja takie ryzyko, bo ja lubie kobiety konkretne i z jajami, nie jakies sentymentalne piczki, kotre w swoim romantyźmie sa tak naprawde najbardziej podatne na masowe penetracje przez takich Molowatych....] mam nadzieje ze piszac "Molowatych" masz na mysli lowelasow zarazonych lub nie wirusem HIV bo jakos nie potrafie zrozumiec zaleznosci pomiedzy cechami kobiecego charakteru a kolorem skory ew. gacha

[prawiczek i kropka 1987 po prostu nie zadawac sie z takimi dziewczynami, nimi interesuja sie glownie wyzwolone studentki sluchajace muzyki alternatywnej, poezji spiewanej, feministki, kobiety o lewicowych pogladach, anarchistki, narkomanki, rozne specyficzne ekstrawaganckie wymysly] :D:D:D:D najlepsza jest ta poezja spiewana :O:D

[ ofe rma "szczerosc na ten temat sie nie oplaca" generalnie tak jest w życiu że jak się ma coś do ukrycia to szczerość się nie opłaca, nie tylko na ten temat.] generalnie jest tak ze facet powinien byc "doswiadczony" a kobieta cnotliwa a jakiekolwiek odchylenie od "doswiadczenia" faceta na rzecz "duzego doswiadczenia" albo "b.duzego doswiadczenia" jest powszechnie uwazane za atut :O a w przypadku kobiet doswiadczenie nie jest atutem nigdy poza jednym wyjatkiem : cv do pracy w agencji towarzyskiej :O:P :(

"yzwolone studentki sluchajace muzyki alternatywnej, poezji spiewanej, feministki, kobiety o lewicowych pogladach, anarchistki, narkomanki, rozne specyficzne ekstrawaganckie wymysly]" a jakie zostają po takim odrzuceniu? karierowiczki, miłośniczki dyskotek/imprez, miłośniczki techno i osoby skrajnie religijne... dziewic możesz szukać tylko wśród tych ostatnich ale jak coś do dopiero z szacunkiem i po ślubie :classic_cool: a biorąc pod uwagę zainteresowanie tematem nie sądzę abyś chciał czekać

"mam nadzieje ze piszac "Molowatych" masz na mysli lowelasow zarazonych lub nie wirusem HIV bo jakos nie potrafie zrozumiec zaleznosci pomiedzy cechami kobiecego charakteru a kolorem skory ew. gacha" mam na mysli róznej masci takich netowych bajerantów jak ten ostatni rasputin :P ja lubie konkretne kobiety - takie, które jesli idą do łóżka z facetem bo chcą sie z nim pieprzyć a nie dlatego, że jakis palant naoopowiadał im bajek, snuł sentymentalne opowiastki i wciskał inny kit... po prostu takim bardziej ufam...

Gość ofe rma
"ale oczywiscie nie byłbym także zachwycony wiedząc, ze moja kobieta pruła sie z jakimis pi**olami bajerantami na dodatek koloru asfaltu...] ja tez bym nie chciala sluchac czym sie roznie do Kaski czy Joli ale gdyby sie nawet okazalo ze na studiach "prul sie" z polowa roku to mialabym to gdzies > liczy sie on i jego plany, uczucia i zobowiazania w stosunku do mnie a nie jego przeszlosc" to jest właśnie takie opowiadanie bzdur. z jednej strony twierdzicie że "przeszłość się nie liczy" a z drugiej macie z nią jakiś problem. dlaczego? bo wbrew waszym słowom dla was też przeszłość się liczy. bo jeżeli komuś masz zamiar zaufać i być z nim tak naprawdę a nie tylko do łóżka to zawsze zadasz sobie pytanie czy ten ktoś jest wart tego zaufania. a co na to pytanie odpowiada? ano właśnie przeszłość, nasze postępowanie z przeszłości. oczywiście, człowiek może się zmienić, ale to są przypadki rzadkie. na ogół się nie zmienia i postępuje podobnie jak postępował kiedyś.

"... a jakie zostają po takim odrzuceniu? karierowiczki, miłośniczki dyskotek/imprez, miłośniczki techno i osoby skrajnie religijne... dziewic możesz szukać tylko wśród tych ostatnich ale jak coś do dopiero z szacunkiem i po ślubie" niuniaaaaa: lat 22, dziewica, nie jestem skrajnie religijna, imprezy-owszem , ale nie do przesady - wyjątek?? Niekoniecznie , znam takich więcej...