Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyuy

Co najlepsze na rozstanie, co Wam pomogło?

Polecane posty

Gość uyyuy

Sprawa świeża, bo związek skończył sie w piątek. Co Wam pomogło? Co robiliśmy po rozstaniu żeby jakoś przetrwać ten najgorszy czas?

Gość uyyuy
miało być oczywiscie: robiliście *

grunt to się czymś zająć...bezczynność i za dużo czasu potrafi zabić...ta tęsknota i myslenie o nim...masakra...zajmij się czymś konkretnym aby nie myśleć...

Gość uyyuy
wiem że to głupie pytanie, ale czy warto umówić się z kimś na randkę? Ale nie żeby szukać miłości i kolejnego związku, tylko tak - żeby się odprężyć, bez zobowiązań, (nie chodzi mi o seks) na chwilę zapomnieć, wystroić się i spędzić wieczór w towarzystwie faceta?

Gość Malinowy budyn
Ja ciagle przypominam sobie, dlaczego zerwalam. Kiedy tylko zaczynam tesknic, przypominam sobie to, co mnie wkurzalo....Pomaga:)

Gość dfgdfg
Odradzam. Jak będziesz z innym facetem to zapomnisz, owszem, ale na chwilę. Klin-klinem niestety to zły sposób by zapomnieć.

Gość uyyuy
No u nas też było tak, że to ja zerwałam. Kochałam i kocham ale pewnych rzeczy znosić nie mogłam... Nie chcę robić klin-klinem. Po prostu nie chcę siedzieć w domu w rozciągniętych dresiskach, z tłustymi włosami, a dla przyjaciół mi się stroić nie chce. Chcialabym wyjść na randkę żeby móc znó coś ze sobą zrobić. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale wolę chyba to niz ciągle tak siedziec...