Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prajednia

dieta wysokobiałkowa- kto stosuje i z jakim skutkiem??

Polecane posty

Heroimko 🌻 Bog stworzył pokarm i powiedział to jest DOBRE czyli wszystkie zboża owoce warzywa są ok. nie szkodzą owszem umiar zawsze musi być nawet w seksie ;) miesa powinno sie unikać raczej jesc vegansko. 100 g mozna jest wiecej spokojnie nie jest szkodliwe natomiast mięso w nadmiarze jest bardzo szkodliwe szkoda ze stosujesz ta dietę low - crab :(

Heroimko 🌻 👄 czytałem i raczej unikam mięsa( czasem zjem ) zdrowie ma rewelacyjne nigdy nie chorowałem... mam przyjaciołke od 4 lat jest vegansko i wiesz jest super zdrowa!!!! ma duzo energii tryska zdrowiem.

Gość CHUDNE KILO NA MIESIAC
bialko spala zapasy tluszczu w naszym organizmie i co jest efektem ,samo sie chudnie,i nie jest sie glodnym,nawet na kolacje sobie zjadlam dwie parowy:-) MIAM BIALKOWA DIETA:-)

Czesc widze ze sie znacie na dietach :) Przed wyjazdem do uk wazylam 54-55kg ale kiedy wrcilam i stanelam na wage az sie przerazilam waze 63kg 😭 wiec pozstanowilam pdrazu wziac sie za siebie .Staram sie codziennie biegac i ytrzymywac diete ,na poczatku zrobilam kopenhadzka ale wytrzymalam tylko 4 dni z uwagi iz nienaidze jajek ,wolalam nic nie jesc i niz wmuszac w sienie jajka :O Teraz zaczelam diete plaz poludniowcych.Przyrzadazm posilki zgodnie z podanym palanami gdyz nie chce mi sie samej wymyslac dań ale jak to zjem to czuje sie jak slon w skaldzie porcelany :O ilosciowo jest tego bardzo duzo i nie wydaje mi sie aby jedzac tyle mozna bylo schudnac?a moze przesadzam? sama nie wiem... jaka diete byscie polecili aby pozbyc sie sadelka w dosc szybkim tempie?

GMO to dieta plaz poludniowych? kurde sama juz nie wiem ,nie moge sie zdecydowac :( a chce wrocic do formy bo wstyd mi na ulicy sie pokazac z takim sadlem ,jak ja moglam do tego doposcic? glupia cipa ze mnie jest :(

GMO to dieta plaz poludniowych? ze jak ???????? genetycznie modyfikowane organizmy najgorszy syf a nie jedzenie pisałem jw. jak dieta. ja mam stala wage od 8 lat tylko mięśni nabieram.