Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mocherowy beret

boje sie ze mam sklonnosci lesbijskie...

Polecane posty

ta kobieta pociaga Cie fizycznie, nie myślisz o zwiazku z nia, to nic az tak strasznego zdecydowanie;) straszne bedzie to jak Twoj maz nie skorzysta z Waszego romansu;))))

szczałka ;) Niech Sobie chłopaczyna tez skorzysta:0 z tego błogosławieństwa(sasasasa)

moj maz jest cicho ciemny:)niby taki luzak ale jest bardzo zazdrosny...czsami jak wracam do domu z treningu to jestem jak by nieobecna i on to zauwazyl i byl juz na drugi dzie w klubie zzbadac teren czy czasem nie ma jakiegos przysojnego instruktora no bo on nawet sie nie domysla ze to kobieta...a tam takie ciacha chodza a mnie na babe bierze normalnie szooook

mocherowy beret Sam jestem instruktorem kulturystyki i musze ci przyznac, ze czasem tez widuje lesbijki w klubie;))))

Gość 39804782402
jebać lesby

Jak tak wszystkim ciarki przechodza to zaraz zrobimy wirtualna orgie;) kafeteryjna;)

Gość Można się tego dowiedziećććc
Napisz nam potem jak było z tą instruktorką :P

czas sie zwijac na fitnes musze zrobic makijaz jakies ladne gacie moze tym razem wpadnie jej do glowy ze pomoze mi je ubrac ha ha:)i czy ja jestem normalna??/makijaz na fitness no ale sila wyzsza jak wroce to napisze jak sprawy sie maja

Sarah Jessica Parker Nie dosc ze blondynka;) podobno bardzo atrakcyjna;) pewna siebie;) niepokorna;) z pazurkiem;) i do tego z ''fajna wyobraznia";) Uwazaj!!:)

Hormony Ci buzują :P Poza tym, kobiety są bardziej wrażliwe a na plecach masz baaardzo dużo receptorów, wystarczy jeden mały i umiejętny ruch, by Cię podniecić. Nie bój się, ale jeżeli czujesz dyskomfort, po prostu zmień instruktorkę.

pewnie ze bym popatrzyl, i nie chce moralizowac, autorka jak bedzie chciala zdradzic meza to zrobi to, juz poddaje sie pokusie i bardzo niedaleka jest droga do zdrady, tylko nie rozumiem tego, ze gdzie indziej zdrada jest pietnowana a tutaj jest pochwalana. Przeciez to jest to samo jakby to byl np. kolega meza. Tylko ze heteroseksualista patrzy na to inaczej a homoseksualista inaczej. Zrozumiecie jedno. Czlowiek jest podatny na pokusy i latwno im ulega. Wiec jesli ktos poddaje sie pokusie swiadomie, to juz w 50% zdradzil, nie jest to niewinna fantazja jak sie na poczatku wydaje, intesywne myslenie o tym rodzi emocje, ktore czesto kieruja naszym postepowaniem. Poza tym, skoro atorka moze sie kochac z instruktorka fitness, to takze ja moge z kazda napotkana kobieta czy tez studentka, ktora mi sie spodoba i opowiednio mnie podnieci. (o facetach nie pisze bo nie mam do nich pociagu).

Sarah Alez ja lubie wyzwania;) To ja zdobywam a Ty masz Tylko mi to ulatwiac;) lub komplikowac;) Poardzilbym sobie z kazda przeciwnoscia;)

Sarah Jessica Parker Sugerujesz ze nie jestem na tyle interesujacy zebys mi sie oparła?:) Gdybym Cie spotkal to juz bys mnie nie puscila;)

11:05 [zgłoś do usunięcia] wykladowca pewnie ze bym popatrzyl, i nie chce moralizowac, autorka jak bedzie chciala zdradzic meza to zrobi to, juz poddaje sie pokusie i bardzo niedaleka jest droga do zdrady, tylko nie rozumiem tego, ze gdzie indziej zdrada jest pietnowana a tutaj jest pochwalana. Przeciez to jest to samo jakby to byl np. kolega meza. Tylko ze heteroseksualista patrzy na to inaczej a homoseksualista inaczej. Zrozumiecie jedno. Czlowiek jest podatny na pokusy i latwno im ulega. Wiec jesli ktos poddaje sie pokusie swiadomie, to juz w 50% zdradzil, nie jest to niewinna fantazja jak sie na poczatku wydaje, intesywne myslenie o tym rodzi emocje, ktore czesto kieruja naszym postepowaniem. Poza tym, skoro atorka moze sie kochac z instruktorka fitness, to takze ja moge z kazda napotkana kobieta czy tez studentka, ktora mi sie spodoba i opowiednio mnie podnieci. (o facetach nie pisze bo nie mam do nich pociagu). POPIERAM WYKŁADOWCĘ. ZDRADA TO ZDRADA... Ciekawe, czy panowie patrzący na związek zony z inną kobietą równie przychylnie jak oderdobe byliby tak samo szczęśliwi, gdyby do tej kobiety odeszła...? A znam taki przypadek... szczałka wiekszośc facetów tak gada jak oderdobe. W drugą stronę to juz nie działa, żadna kobieta by nie była zachwycona pomysłem by jej facet niewinnie sie całował z kolegą ciekawe czemu..... A ja znam takie kobiety i to jest dopiero niezdrowe :(

Gość NormalnaDziewczyna
przez te wasze rozmowy to teraz i mnie wzielo na kobiety, a zawsze mialam do nich jakis dziwny sentyment i uwielbialam na nie patrzec bardziej niz na mezczyzn, chociaz to zawsze mezczyzni mnie pociagali.