Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 183 cm

Wiecie jaki wzrost u kobiet najbardziej podoba się ?

Polecane posty

Gość 183 cm

amerykańskie uczelnie obliczyły, że najseksowniejsze dla facetów są szczupłe kobiety o wzroście 175 cm. Dodatkowo potwierdza to statystyka , najwięcej Miss World miało właśnie taki wzrost...Koniec mitu " małe jest piękne"

Gość ależ to wiadomo od dawna
że wyzsi mają łatwiej w zyciu. nie ma to jak potwierdzanie czegos co juz wiadomo od zarania dziejów.:p

Gość sarah a przeczytalas
co on napisał? szczuple dziewczyny o wzroscie 175 cm.

Gość gosietta
przeciętny wzrost Polki to 165 cm wiec chyba nikt nie bedzie marudził ze za mała bądź za duża

Gość ekee
nie wiem co podoba sie innym ale mnie (185) najbardziej 158-160cm :)

Gość ale w Polsce faceci
to karakany wiec dla nich w teorii najatrakcyjniejsze sa te do 160 cm wzrostu bo o tych wysokich moga tylko pomarzyc.:classic_cool:

Gość 183 cm
wzrost ma u kobiety jeden cel...eksponowanie długich nóg, zaraz po pośladkach największy wabik , niskie kobiety choćby nie wiem co robiły w miniówkach , na szpilkach , eleganckich sukienkach zawsze gorzej będą wyglądały....

Gość ollinka135
nogi wysokiej kobiety są ładne, ale wtedy, kiedy porusza się tzw. kocimi ruchami, inaczej wyglada pokracznie

Gość onarson
mi wystarczy 170 cm. niższe mają brzydkie nogi (kolumnowe)

Gość no i zaczyna sie udowadnianie
ze to wlasnie moj wzrost jest najlepszy i nie chcialabym go zamienic na zaden inny. :classic_cool:

ale jakie to ma z perspektywy kobiety znaczenie??? jak ma mniej jak 175cm, to ma sie powiesic? :-O O ile z tusza mozna cos zrobic, to juz ze wzrostem NIC sie nie da zrobic. Po co ludzi stresowac? :-O

Gość 183 cm
może przynajmniej niskie kobiety przestaną się pastwić na facetami o wzrost , bo same nie należą do kanonu piękna...i wymagać to sobie mogą jak same są wysokie

zgadzam sie, 175 to super wzrost jesli kobieta jest zgrabna ale nie znaczy ze nizsze wygladaja zle, licza sie proporcje przede wszystkim

Gość cios w plecy
przecież na tym forum jedzie się po niskich facetach jak po łysej kobyle...czas na rewanż

Gość proszę pamietać że na tym
forum niski facet to facet ponizej 185 cm. :classic_cool:

Gość ekee
takie 175cm i powyzej nie wygladaja kobieco, a takich przykladow jak szuple modelki jest niewiele w porownaniu z cala reszta. nie bede mowil ze to kobyly ale po prostu mi sie nie podobaja, oraz to jak wysokie dziewczyny (tutaj rowniez) probuja leczyc swoje kompleksy mowiac zeby niskie nie wymagaly za duzo, ze nie maja ladnych nog itp., bo te male i niskie wlasnie najbardziej adoruje :)

Gość czytajac topiki na temat wzros
odnosze wrazenie, ze to wlasnie te nizsze są bardziej zakompleksione i agresywne w stosunku do innych.:O

troche glupi ten temat. w wyzszych spoelcznosciach wyzsze kobiety beda sie podobac, w nizszych nizsze

taaa mój były miał taką przyjaciółeczkę- mała wredna małpiatka, może z 1,55 miała, 1,60 max. rzucało się to to jak ratlerek czy inna sarenka, szczekało, ujadało i najchętniej by wszystkim do gardeł leciało.. (gdyby dosięgało;P ) aczkolwiek nie uważam, żeby była to zasada.

ja tam jestem mała, karakan, jak ktoś powiedział i nie mam z tym problemu. bez sensu licytować się o to, jaki wzrost jest lepszy. każdy ma swoje zalety i wady no i każdy lubi coś innego.

nizsze,grubsze,pryszczate..to normalna reakcja obronna przed odrzuceniem... kobieta wzrostu nie wybiera wiec...trzeba sie pogodzic z tym co sie ma... no ale jak taka 1,55 zwiaze sie z kolesiem 1.90 ...to pozniej ma komplexy i sie wcale nie dziwie:(

"bez sensu licytować się o to, jaki wzrost jest lepszy" hehe, wiadomo ze wiekszy wzrost jest zawsze lepszy :)

Gość to tak jak z piskami
im mniejsze toto tym głosniej ujada.:p

Gość dead space
ja mam 181 cm wzrostu i wole właśnie taką 175 cm....seksowna bielizna obłędnie na takich wygląda :) zwłaszcza pończochy samonośne na długiiiich nóżkach :)