Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka_

co myslicie o obecnej dziewczynie swojego ex?

Polecane posty

Gość lorennetia
Współczuję tej dziewczynie,że musi przechodzic to, co ja przeszłam

Gość o dziwo nawet ją polubiłam

Gość yyyy....
:DS:D:D Bracie, popsułeś taki interesujący temacik. :P Teraz żadna się nie przyzna co myśli. ;)

ja nie utrzymuje kontaktu więc nie wiem czy ma kogoś. odczucia mam dwojakie: 1. mam nadzieje że żadnej kobiety takie nieszczęście nie spotkało :P 2. jeśli jest jakaś dziewczyna która jest z nim i jednocześnie tak go ustawiła, żeby być szczęśliwą to mogę powiedzieć że taką mocną fest babę lubiłabym na pewno :D

Gość fhngfjdu
ja jej wspolczuje bo zrobil jej dziecko i odszedl

ojj zaraz zazdrosnice stwierdxamy fakty nie moja droga...:( tutaj sie pocieszacie po stracie faceta zkładajac i dyskutujac na takie tematy nie powinno was obchodzic nic co wasz z były facet robi z inna a tym bardziej nie obgadywac jego obecnej kobiety...:( to jest takie głupie budowanie własnej wartosci koztem obcej kobiety..:(

ja tam pisze bo mi się nudzi. poleć mi bracie jakiś ciekawy topik to się przeniosę :P po za tym nie kosztem, bo w twarz im nic nie mówimy i nasze gderanie ich nie tyka. kobiety maja taki mechanizm obronny psyche że muszą wyrzucić z siebie emocje. to chyba lepiej tu sobie poplocić niż jak niektóre eks prześladować byłego i kobietę. tak wiem faceci nigdy nie pojma babskiej potrzeby pustego kłapania dziobem/klawiaturą :P

gwiazdki nie ma dzisiaj fajnych tematów... ostatnio były członki ..dzisiaj wszzedzie piersi:P:P gwiazdki to taka wasza natura juz by kłapac dziobem o byle czym i stwarzac problemy z niczego na potrzebe wyładowania emocji :D

o zajdź to to przeczytasz co ja myśle o stwarzaniu problemów :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3898635&start=0 raczej chodzi o to że jak się odczuwa jakąś niefajną emocję to najłatwiej sie jej pozbyć wykłapując dziobem. owszem są inne sposoby radzenie sobie z niefajnymi uczuciami, bo to w końcu tylko uczucia i poddają się naszej woli, ale kłapanie jest najprostsze i efektywne (przynajmniej z moich obserwacji tak wynika). w realu z kłapaniem trzeba się ograniczać , bo nie można otoczenia zakłapywać swoimi bolączkami, bo otoczenie też ma swoją wytrzymałość. a tu na kafe anonimowo. leci w przestrzeń i tyle. kafetria jest super miejscem do klapania i dlatego jest tak pełna negatywnych emocji.

Gość yyjeyet
to moja byla przyjaciolka, ktora mi go odbila, wiec jej nienawidze

12:17 [zgłoś do usunięcia] brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) gwiazdki to taka wasza natura juz by kłapac dziobem o byle czym i stwarzac problemy z niczego na potrzebe wyładowania emocji Nie lubię Twojej złośliwej wersji :(

to moja byla przyjaciolka, ktora mi go odbila, wiec jej nienawidze jak bys była fajna dla swojego facet..to nie miała bys takich dylematów:P

brat no ja znam dziewczyny które robią "by kłapac dziobem o byle czym i stwarzac problemy z niczego na potrzebe wyładowania emocji ". facetów też. w realu unikam takich ludzi jak ognia. toksyna...brrr...

Gość wysmiewczyni
a niby dlaczego mamy sobie nie pogadac o kobietkach? Kazdy ma prawo wyrazac soja opinie. Nie stosownie jest wyrazac opinie nie bedac pytanym ale jesli ktos pyta to dlaczego nie:) I to wcale nie jest tak ze nas obchodzi byly i jego dziewczyna, poprostu czlowiek zna kogos wiec rozmawia o nim. Nieuniknione zlosliwosci ale mysle ze i pozytywne komentarze. Ja np. moge powiedziec ze moj byly spotyka sie z super kobieta ktora pracuje w mojej branzy. Znam ja osobiscie bo mialam okazje ja poznac ale nie dzieki niemu. Poprostu w takiej branzy ludzie sie znaja wzajemnie i uwazam ze nie dosc ze jest sliczna to dotego swietny z niej fachowiec. Tak naprawde jest dla mnie konkurencja zawodowo ale i prywatnie pewnie tez, ale jest godnym rywalem z ktorym warto konkurowac bo poprzeczka idzie w gore.

wysmiewczyni jezeli to jest zdrowa i konstruktywna rozmowa to czemu nie..? ale jezeli to jest zal wylewany za niepowodzenia w byłym zwiazku na nowa kobiete byłego faceta ..to jest to chore:(

eh no dla ciebie chore, bo faceci wylewać nie potrzebują dlatego częściej maja problemy z sercem i żyją krócej ;) ludzie odczuwają złe i bardzo brzydkie emocje (tobie się nie zdarzyło?) i większość kobie już ma taka konstrukcję, że gdzieś te emocje musi wylać. może i to obrzydliwe wygląda, ale lepiej wylać je tu na kafe niż na żywych ludzi, prawda?

Gość głowa wielka i mądra
ja nie wiem, czy mój ex ma obecnie jakąś dziewczynę. Rzucił mnie dla takiej jednej, ale nawet jej nie widziałam, bo mieszkalismy daleko od siebie. I poza pierwsza wściekłoscią, gdzie zabiłabym wszystkich zamieszanych - nic o niej nie myślę złego. Nic mi nie zrobiła. Dobrego tez nie, bo jej nie znam. Pewnie jest fajna, skoro jeden wieczór wystarczył, zeby sie zdecydować na zerwanie z poprzednia, czyli mną. A teraz to on chyba nikogo nie ma. W każdym razie jestesmy od niedawna w lekkim kontakcie mailowym, ale na temat swojego życia uczuciowego nic nie pisał, mimo że pytałam o to. Ale jeśli ktos mu sie nawinie - to lekko współczuje, bo to popapraniec. Nie jakiś ekstremalny, ale nie nadaje się do powaznego zwiazku

SunsetSuit--> no tak, ale staramy się z bratem o podniesienie poziomu rozmowy. może załóż jakiś ambitny temat bo jakoś dziś nie możemy znaleźć dla siebie miejsca do dyskusji. (sama bym założyła, ale nie mam talentu i na moje tematy nikt nie odpisuje)