Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka_

co myslicie o obecnej dziewczynie swojego ex?

Polecane posty

ludzie odczuwają złe i bardzo brzydkie emocje (tobie się nie zdarzyło?) i większość kobie już ma taka konstrukcję, że gdzieś te emocje musi wylać. może i to obrzydliwe wygląda, ale lepiej wylać je tu na kafe niż na żywych ludzi, prawda? gwiazdki czy to real czy wirtual...wy po prostu jestescie wrecz perfekcyjnie stworzone do takich postepków jak obgadywanie,żalenie sie uzewnetrznianie emocji kłapaniem czy tez klikaniem w klawisze.. wy po prostu potrzebujecie wrazen by rozładowac własne emocje targajace wami co jakis czas...a zwłaszca przed okresem:P nic na to sie nie poradzi...taki macie urok ale zgodze sie ze lepiej jednak tutaj niz na zywo:D

Gość co za ludzie..........
SunsetSuit to bierz swoja dupei wypierdalaj stad jak ci sienie podoba a chj tu siedzisz?????????

patrzę na Wasz nędzny poziom - tych którzy zakładają tak nędzne tematy jak ich życie :D niedźwiedź - to nie wiśnia była ;) tylko mikstura niezła...

Gość chyba nie kumam
za stara jestem by zastanawiać się z kim są moi byli..... zupełnie mnei nie interesuje by ich szpiegować, w końcu ex z jakiegoś powodu są EX

taaa...brat znowu każde z nas zostanie przy swoim zdaniu...ty że my kochamy kłapać i stwarzamy sytuacje do klapania ja że kłapanie jest wynikiem sytuacji :p a może w sumie to ja się powinnam przestać na temat kobiet wypowiadać, bo jak tak sobie czytam kobiety lub o kobietach, to zaczynam dochodzić do wniosku ze jedyne co mam z kobiety to stosowne organy żeńskie i popęd do facetów :P

SunsetSuit-> a my nędznicy na nie odpisujemy :p niech ten mail od klienta już przychodzi i niech ja mam jakaś robotę bo się staczam na tej kafe :P

, to zaczynam dochodzić do wniosku ze jedyne co mam z kobiety to stosowne organy żeńskie i popęd do facetów gwiazdki bał bym sie o ciebie jak by było inaczej...:P

do Brata Niedźwiedzia Myślę, że żarcisz, twierdząc, ze kobiety są genetycznie przystosowane do wylewania jadów i plotek, bo równie dobrze mógłbyś twierdzic, że mężczyźni z natury zdradzają. Toż to głupota :P Po co głosic takie niemądre tezy?

ja z zasady nie mysle o bylych bo i po co? sama nazwa wskazuje ze nie warto juz o nich rozmawiac i basta

oj kurde znowu te odsetki. to odsetek tam odsetek. nie podpuszczajcie mnie znowu, żebym znowu walnęła wykład o statystyce....choć może wtedy poczuła bym się mniejszym luzerem niż teraz, gdy mi się tak nieee chce wymyślić sobie konstruktywnego zajęcia .

a to tak. zwłaszcza jak to setka czegoś dobrego. tequili na przykład. jak piknie że jutro się mi zacznie długi weekend.

Gość Live is good
He he... że jest głupia, naiwna, bez honoru, ambicji i przyjaciół :D No i co tu ukrywać brzydka jest:P i to nie jest moja opinia tylko JEGO przyjaciół przez których czasami się dowiaduje co tam u tego pasożyta :D