Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gykummygmy

Czy mężczyzna potrafi być WIERNY?

Polecane posty

widocznie nie jest taka super, skoro bolcuje inną szpare.. Sami - a z kim się puścił? :P:P:P

On był powodem dla którego chciałam sie sparować,bo był wierny i taki cool, a dziś już nie mogę na Niego patrzeć.Zabił we mnie wiarę w facetów.Morderca nadziei.

z kim sie puścił?nawet nie pamieta jej imienia:O bo pijany był

On był powodem dla którego chciałam sie sparować,bo był wierny i taki cool, a dziś już nie mogę na Niego patrzeć.Zabił we mnie wiarę w facetów.Morderca nadziei. a to huj z niego!!

Gość mężczyzno
który potrafisz być wierny jedynie kumplom i rzeczom to kiedy się puścisz ze mną? lasia się nie dowie, słowo prawczniczki:classic_cool:

są faceci, którzy zdradzają z łatwością, bo w gruncie rzeczy lekceważą swoje kobiety. Ich jedynym motywem jest kaprys, bo mam na to ochotę. Alę są też faceci, którzy zdradzają z powodu swoich kompleksów. Jak ów gość ma kompleks, że miał wcześniej mało kobiet, to będzie ciągle niespokojny, aż jakoś nie dowartościuje się poza żoną. Są też faceci, którzy potrafią zdradzić z powodu wizyty żony u ginekologa mężczyzny, choć normalnie żony by nie zdradzili. Dla kobiety to chyba trudne do zrozumienia, ale męska psychika jest czasem jednak słaba.

"z kim sie puścił?nawet nie pamieta jej imienia bo pijany był" jestes tego pewna, ze nie pamięta z kim? :P

akurat nie lubie w łóżku koleżanek po fachu a kogo ty lubisz tak wlasciwie??

Gość zdradzijeśli już nie zdradził

Gość mężczyzno
akurat nie lubie w łóżku koleżanek po fachu masz szerszą listę wyjątków? nie bój się niekorzystnego wyroku o męskości na koniec jeśli coś ci nie wyjdzie, odwołamy się do drugiej instancji i powtórzymy cały proces od początku:p

a jak nie wyjdzie, to zostane poddany egzekucji z rygorem natychmiastowej wykonalnosci :P

hehe pijany był? kity niech zostawi dla zony,jak facet jest bardzo pijany to ma duże problemy z erekcją.No chyba ze wiagre popił wódą.

jeden ma problemy inny nie ma - nie ma zasady... chyba, ze wiesz, ze on ma? :P:P ciekawe skąd? :P

Gość mężczyzno
a jak nie wyjdzie, to zostane poddany egzekucji z rygorem natychmiastowej wykonalnosci nie bój, wyjdzie ci a jak nie: wyrok skazujący na prace społeczne = język + ręce bez satysfakcji własnej albo egzekucja w postaci powieszenia za bezwartościową główkę :P:P

Nie denerwuj mnie dziś Komik bo miła nie będe jeszcze sie pyta cZy żonie powiedzieć

\"z kim sie puścił?nawet nie pamieta jej imienia\" no a Ona już go nie kocha po upojnym wieczorze? :(

Sami... probuje wyciągnąć z Ciebie coś, co chcesz nam chyba powiedziec, ale sie krępujesz

*Sami*... chyba nie wstydzisz sie nam przyznac ze nareszcie Go zdobyłaś? ;)

Komik dostaniesz zaraz strzała w monitor co mu doradziłam? ech po wyzwiskach które ode mnie usłyszał,powiedziałam ze jesli to naprawde nie miało znaczenia to zeby nie mówił i nie robił z siebe męczennika. Cholera udane małżeństwo z nich ,lubie ich obydwoje,a teraz musze milczeć jak Go bedzie chwalić .

>> powiedziałam ze jesli to naprawde nie miało znaczenia to zeby nie mówił i nie robił z siebe męczennika. Mile się zaskoczyłem tą odpowiedzią :)

Oto przykład, że kobiety tolerują zdrade :P Poza tym Samica nie chcialaby stracic kolezanki - jego żony :P

no przecież mądra jestem nie rozumiem tego zaskoczenia:O Kwitek masz zakaz zblizania sie do mnie w odległości 3 topików

"Poza tym Samica nie chcialaby stracic kolezanki - jego żony " nie koleżanki tylko kandydtaki do trójkąta ;)