Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gykummygmy

Czy mężczyzna potrafi być WIERNY?

Polecane posty

heheh Komik poddałeś mi dobry pomysł Ide Mu powiedzieć ze sie puszczę z jego żoną:classic_cool: ech pomęcze Go dziś

Sami.. jesteś niemożliwa... przedwczoraj 4 facetów na raz. wczoraj najlepszy kolega i jego żona... smutne to że zaden Ci sie nie oprze... albo podniecające :D

\"Sami - a ładna ta jego żona przynajmniej?\" dla seksoholiczki liczy sie ilość, jakość schodzi na plan dalszy ;)

"sugerujesz, ze Sami jest sexoholiczką? Masz na to jakies dowody?" komik... no 4 gości przedwczoraj, wczoraj trójkącik... nawet jak na 30-latkę to normę wyrabia za trzy ;)

nie macie innych tematów tylko ja? Santo no własnie po co mi to mówił:(mam gdzieś ze mnie lubi szanuje i uwielbia teraz przeżywam to jak mrówka okres. ech

no i jeszcze... bierze chlopaków po uprzednim upiciu winem albo pobudzeniu viagrą :D

Gość saphirre.
Nie wiem czy gadacie jeszcze o sytuacji autorki, ale moja odpowiedz brzmi: NIE. Nie jest mozliwe, aby przez lata odczuwal potrzebe flirtowania z innymi kobietami i zawsze w pore sie opamietywal.

nie śledze az tak losów Sami, ale widze, ze nieźle szaleje - opierajac sie na Twoich słowach kwiatek... cóż - jest wolna, moze robic ze swoim ciałem co chce, nawet jelsi nie jest to społecznie akceptowalne

komik... piękny wiek dla kobiety. jest jak dobrze rozgrzany mocny silnik z turbodoładowaniem... łyka wszystko na swojej drodze ;)

Sami - ja nie wiem, oparłem sie tylko na relacjach Kwiatka - z tego co on pisał w innym temacie, jestescie w dość bliskich stosunkach

taaa Kwiatek mnie zna jak swojego penisa :O Kwiatek boi sie mnie :P

"Kwiatek boi sie mnie " któż by Cie utrzymał przy sobie na dłużej, o Pożeraczko Męskich Serc ;)

ja pożeraczka męskich serc? ja nawet muchy nie umiem skrzywdzić spadam do pracy' Komik nawet nie wiesz jak mnie rozlużniła pisanina z Tobą;) pa

Gość nawet muchy nie umiem
szkoda i żal taka skrzywdzona mucha to ekstaza bdsm

Gość Samica doszłaś po gadce z
komikiem?

oj komik, komik... tak sie podkładasz tym babom :D z takimi jak sami to tylko za włosy i do ziemi :D

Sunset - po co tak drastycznie kolego... one maja realizowac nasze potrzeby, czy nie tak? ;) a po takim zderzeniu... to wrazenia estetyczne beda odpychające :P