Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ciekawa i .

jak w dwa miesiace zrzucic 25 kg?no dobra moze byc 20,jak?

Polecane posty

Gość no ciekawa i .

da rade?przy uzyciu mocnych odchudzaczy,kremow,duzo motywacji do dzialania,cwiczenk ok 2 h dziennie, i dietka ok 800-900kcal? zaznaczam ze ze sporej wagi

Gość Jordan.pl
no ciekawa i.. - zdajesz sobie sprawie jak to jest dużo 20 kg?? nie sądze żeby dało się zdrowo schudnąć tyle w 2 miesiące.

Gość ech kolejna

Gość ech kolejna

tak na zdrowo to się powinno chudnąć wolniej, nie zbyt drastycznie, po 4 kg na miesiąc, góra 8 kg - bo inaczej będzie efekt jojo ale jak dobrze rozplanujesz to możesz z 15 kg w dwa miesiące zrzucić, skoro jak mówisz jest z czego jeśli cie taka opcja zadowala to mogę rozplanować ogólny trening

widzę że już Cię nie ma to nie opisuje, najlepiej zgłoś do jakiegoś fitness klubu i poporś instruktora by Ci rozplanowałam trening i ułożył dietę

Gość zdrowo chudnac to
0,5- 1 kilo tygodniowo!!!!!!!!a wiec rzed toba min. pol roku bycia na diecie!!!!!!!!!!!!!

Gość saphirre.
20kg da sie schudnac w 3miesiace, 3.5. W dwa nie da rady chyba, ze chcesz sie glodzic i doprowadzic organizm do ruiny.

Gość no ciekawa i .
sportsmenka bywasz tu czesciej?jakbys mogla to ja bardzo chetnie poprosilabym o ten plan treningowy do tego jakies wspomagacze koniecznie

a po co chcesz tak szybko to zrobić?? tzn. no wiadomo - każdy kto się odchudza chciałby się obudzić o pare kg lżejszy :-) ale patrząc tak realnie na sprawę utraty kg, to przecież masz całe życie przed sobą i nawet jeśli zrzucisz te 20 kg w rok to będzie to szczęście i sukces a Ty będziesz bardziej spokojna, że kg nie wrócą tak łatwo

sportsmenka ja bym też prosiła o cos takiego,ja chce zrzucic 10 kg, też chciała bym jak najszybciej, al pewnie to nie rozsądne, więc będę wdzięczna za każdą pomoc. mój @ to anna.nie@poczta.fm

Gość upuupupp

Gość olusia024
kochana, to jest bardzo niebezpieczne, a nawet jakbyś uzyskała tę wagę to jojo nieuniknione!! rozumiem, że masz na myśli sylwestra, ale nie wart się tak zamęczać, lepiej w dłuższym czasie schudnąć skuteczniej!!

bla bla blaaa zawsze wszycsy gadaja \"to jest bardzo nie bezpieczne, bedzie jojo, nie da sie....\" a wlasnie ze sie da np dieta pieprz syrop klonowy i cytryna z woda przez 10 dni beyonce schudla 9 kg!!! ja zaczynam ja od jutra bo do sylwestra chce schudnac z 20 kg przez 14 dni puzniej przerwa i znowu

chciec to ja bym ogolnie chciala jakies 20kg. a ile sie uda tyle bede szczesliwa. oczywiscie nie dopuszczam mysli ze mniej niz 10. bo znam swoje mozliwosci w tej dziedzinie i wiem ze jak sie zapre to nie popuszcze i dam rade.

Gość da się ale...
Moja koleżanka schudła 20 kilo w 2 miesiące ale startowała z wagi 120 kg. Na początki waga spadała szybko a potem wolno. teraz waży 70 kg ale zajęło jej to w sumie 8 miesięcy. Jest na ścisłej diecie dalej bo jakby zaczęła jeść normalnie to waga zaczęła by wracać. Niestety na tyle kilogramów potzrebne jest dużo więcej czasu...

Gość a czy mnie moze sie udac
schudnac 25 kg w 4 miesiace? waze teraz 80. nie moge sie zmobilizowac,zeby zaczac...

no to bede ciagle na rygorystycznej i tyle. nie umem inaczej. moj wybor w koncu ;)

ostatnio tak przejebalam po diecie z to naprawde poraszka. teraz waze jakies 84 kg [ wazylam 9 kg mniej nie dawno] przy wzroscie 173.

nawet jak mnie krew bedzie zalewac to i tak sie nie poddam!!! musze schudnac, bo w sylwestra mam wesele i chce schudnac

Gość da się ale...
paula jaki masz plan? ja od jutra też jadę ostro!!!

Gość paka
ja schudłam w 4 tyg. 8 kg Jakby ktos był ciekawy odpowiem jak to zrobic. pzdr.

Gość kasia 290183
Ola22096 mozesz napisac cos wiecej o tym pieprzu, syropie klonowym i cytrynie??