Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ciekawa i .

jak w dwa miesiace zrzucic 25 kg?no dobra moze byc 20,jak?

Polecane posty

Gość Venus in Furs
Głodówka, pachnie reklamą :) Ja też jako nastolatka szybko i dużo schudłam - z rozmiaru 44 do 38 w 5 tygodni. Teraz znowu noszę 44, ale dojście do tego zajęło mi 3 lata, w tym okresy obżerania się, więc nie wiem, czy mozna mówić o jojo. Wtedy jadłam warzywa, owoce, trochę nabiału, chudych wędlin, czasem się głodziłam (jak np pękłam i zjadłam loda albo kawałek ciasta, to następnego dnia się karałam głodówką). Ale fakt, że przy tym (o ile miałam siłę, bo czasem nie :) ) strasznie dużo ćwiczyłam. Boże, ile ja się wtedy napedłąowałam na rowerze, brzuszków narobiłam, na skakance naskakałam.... No ale były wakacje i miałam czas! I mimo, że teraz uważam ten sposób odchudzania za mało mądry, to podkrążonych oczu ani kłopotów z cerą nie miałam, wręcz przeciwnie, pamiętam, że bardzo mi się wzmocniły paznokcie. Teraz znowu się odchudzam i przyznam, że chciałabym zrzucić sporo wagi w dość krótkim czasie. Ale teraz nie mam tyle czasu na ćwiczenia i nie chcę przesadzić z niejedzeniem. Od poniedziałku jem jogurty naturalne, warzywa, nie jem chleba ani niczego smażonego, nie słodzę. Do dzisiaj powiedziałabym też, że nie jem słodyczy, ale upiekłam dziś szarlotkę i wymiękłam - spróbowałam kawałek. A potem drugi, bo była boska :). Ale dzisiaj zjem już tylko kilka marchewek - jem codziennie, bo zdrowe, dobre i zapełniają żołądek, a jestem też ciekawa, czy poprawią trochę kolor skóry. Ćwiczenia mi idą tak sobie, myślałąm, że zmotywuję się jakoś do większej ilości, ale mam żelazny zestaw, którego się trzymam - rano rozciąganie, ćwiczenia na brzuch i ramiona, a wieczorem godzinka na rowerze stacjonarnym. Wiem, że to niewiele, zwłąszcza, że pracę mam siedzącą, a spacery uwielbiam, ale rzadko mam na nie czas. No ale zawsze to coś. Do tego zaczęłam robić regularnie peeling i smarować się balsamem ujędrniającym. Tak na wszelki wypadek, a skóra faktycznie jest po tym fajniejsza :) Pozdrawiam inne odchudzaczki i przepraszam za przydługą pisaninę :).

Gość upuupupup

Gość kredkaaa
ODSTAW CHLEB RYZ BURAKI ZIEMNIAKI OGOLNIE make

Gość upupupupu

Gość upupupup

Gość mika_24
hej. Mam pytanie czy jest możliwe schudnąć w niecałe 2 miesiące 12 kg? jeśli tak to co trzeba robić.

Gość mężczyzna-
chciałbym zrzucić z 10kg mam 12 lat 161cm wzrostu i 71 kg.

Gość Mia .
oo . ludzie . mi pomóżcie . ! ja waże ; 90 kg wzrost : 163 cm wiek : 13 lat . ale to nie moja wina ; jem normalnie śniadanie , obiad , kolacje . i raz na jakiś czas słodycz . ja byc moze mam inna przemiane materii ale napiszcie co moge zrobić .

mia. Ty pójdź do mamy porozmawiaj z nią poważnie niech zabierze Cię do lekarza bo normalnie jedząc nie da sie tyle ważyć ja swoją wagę zawdzięczam żarciu i to jakiemu ile sie dało chyba a teraz jutro idę znów na pomiar i myślę że znów sporo spadło. W Twoim wieku to chyba nie jest normalne tyle ważyć szok podejrzewam że poprostu jesteś chora skonsultuj sie z rodzicami