Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ciekawa i .

jak w dwa miesiace zrzucic 25 kg?no dobra moze byc 20,jak?

Polecane posty

Gość da się ale...
Ola - każdy ci powie że trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć żeby skóra nie wisiała.

wbrew pozorom po schudnieciu nie ma problemow ze skora. ja kiedys 20kg schudlam i nic sie z ia nie dzialo. ja jogurtowa. tzn na samych maslankach jade.

Gość da się ale...
paka - nawijaj ja jestem ciekawa

tu macie link ze gwiazdy tez ja stosuja wiec napewno jest skuteczna http://www.lansik.pl/2182/ashanti-schudla/ "Lemon detox diet(bo tak to sie poprawnie nazywa), czyli cytrynowa dieta odtruwajaca, od jakiegos czasu jest bardzo popularna wsrod gwiazde Hollywood Jest to dosc drastyczna dieta polegajaca na piciu przez 7 dni tylko wody z cytryna(to mocny "oczyszczacz") i syropem klonowym(ma dostarczac witamin, mineralow i energii na czas detoxu) oraz odrobina pieprzu kajenskiego(przyspiesza przemiane materii). Stosowanie tej diety prowadzi zrzucenia okolo 4kg w tydzien, wlosy maja stac sie blyszczace, a skora-swietlista. Niektorzy lekarze nie widza zadnych przeciwwskazan, zeby ja stosowac. Inni specjalisci sa juz bardziej sceptyczni."

Gość kasia 290183
i na tych jogurtach i maslankach tak sie leci z wagi? Musze szybko schudnc... Nawet bardzo szybko

Gość paka
kasza jaglana zamiast ziemniaków, ryby duszone zamiast miesa, bez chleba białego, bez cukrów, bez mleka slodkiego tylko ukwaszone lub jog naturalny, duzo warzyw gotowanych, oczywiscie zero smazonych rzeczy. u mnie dziala, nie glodze sie.

Gość kasia 290183
Ola22096 A jakies proporcje? Czego ile?

tak przynajmniej w moim przypadku. powiem wam za tydzien jakie efekty. ale malsanka jest do picia wiec to nie jest jakies tam jedzenie. do tego pomaga w przemianie materii. generalnie bede jadla maxymalnie jedna dziennie wiec max 200kcl.

i bardzo duzoooo wody nie gazowanej ktorej nie lubie i cherbatki czerwona i zielona bez cukru

Gość kasia 290183
od jutra chyba zaczne. Mam nadzieje ze sie powiedzie

Gość kasia 290183
Ja mam taka prace ze musze sie ruszac i to duzo wiec z tym nie bedzie problemow

Gość kasia 290183
79 kg. A musze spasc do soboty przynajmniej 5kg

Gość kto waży koło 90
Kto powalczy ze mną z 90 kg?

proponuje Ci diete norwerska, schudlam przez tydzien 10kg i waga sie utrzymuje!

ktos napisal wyzej ze na diecie norweskiej schudl 10 kg w tyga .jak dla mnie niemizliwe bo sama ja stosowalam i schudlam 2 kg ,ale pewnie startowalas z duzej nadwagi inaczej jest to niemozliwe :)

No i dziewczynki minol pierszy dzien diety:) hehe jestem troche glodna ale zaraz zrobie sobie ten magiczny napoj i wypije hehehehe dzis sie wazylam i 76,6 hehe spoko jak narazie:) a jak wam idzie?

Gość no ciekawa i .
widze ze temacik sie rozwinal ;) dziewczyny powiedzcie czy da rade wyzyc na tym samym napoju? kurcze ja to chcialabym cwiczyc a do tego trzeba cos jesc :/ to jak?

Ja kiedyś schudłam ponad 20 kilo, w 2 miesiace. Ale potem kilogramy wrocily. Chociaz nie nazwałabym tego efektem jojo. Bo moim zdaniem efekt jojo jest wtedy jak juz zaczynamy jesc normalnie, racjonalnie i kilogramy pną się w góre. Ale ja wtedy nie zaczełam jesc tylko ŻREĆ! A moja dieta wygladala mniej wiecej tak rano jakis jogurt, jajko na twardo itp na obiad jakies miesko, bez ziemniaków i na kolacje tez albo jogurt, albo jajko czasem jakies wazywa. I tak schudlam...

Gość pupupupupupu

Gość uupupupuu

Gość po co pytam po co

Gość no i kolejny topik widmo
autorka i reszta pewnie od kilku dni buszuja w lodówce po wyczerpujacej diecie. :classic_cool:

cześć dziewczyny widzę że temat się jednak przyjął - dzisiaj niestety nie mam zbytnio czasu rozpisać treningu, ale jutro powinnam mieć luźniejszy dzień i postaram się zamieścić jakiś przykładowy plan treningowy. jeśli chodzi o tzw. wspomagacze to ja mam zaufanie tylko do L-karnityny, przy czym ona jest skuteczna tylko jeśli się intensywnie ćwiczysz

Gość altagela
Przede wszystkim, chyba najracjonalniejszym zrodlem informacji o dietach to bedzie dieta.pl teraz. No i nie zalamujcie mnie tekstami, ze püo wodzie z cytryna i pieprzem skora stanie sie swietlista... wlosy ... ta, na pewno zaczna wypadac, ale nic poza tym. Moja najlepsza psiapsiola, od stycznia tego roku schudla z 93 do 68 (obecnie) kilo i nadal idzie w dol. Jestem przy tym caly czas, widze co robi, razem z nia cwicze. Nie ma cudow... zeby schudnac w 2 miesiace a potem zapomniec o diecie i cieszyc sie efektami. A z naprawde drastycznie odchudzajacych diet, to najlepsza sa dwie: Cambridge i Eurodieta. Oparte na tych samych zasadach, kosztowne, i Eurodieta jest prowadzona pod kontrola lekarza, ale w wielu przypadkach to jedyne wyjscie dla osob z powaznymi problemami. Na szybkie zrzucenie kilku kilo w 10 dni: dieta oczyszczajaca albo bialkowa. Glodzeniem tylko zatrzymacie sobie metabolizm, i skutek bedzie taki ze nawet po salatce zaczniecie tyc.