Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perelka...23

dziewczyny jak sie czujecie kiedy facet zostawia was dla brzydszej glupszej itd?

Polecane posty

Gość perelka...23

Gość Live is good
że nic wartościowego nie straciłam:)

Gość perelka...23
np jego kumpel, znajomi

Gość jhjhjkgj
popieram bo dokladnie to samo mysle ;)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobre, bardzo dobre ... wychodzi szydło z wora, jakie to mądre i wartościowe dziewczyny zostały zostawione haaaa

jakby mnie facet rzucil dla jakiegos paszteta, to bym pomyslala ze pewnie ma lepszy charakter i pozwala mu chodzic na dziwki

>> np jego kumpel, znajomi Aha, ale mówią to tobie, tak? Tzn pocieszają cie, ze tamta jest brzydsza i głupsza?

Gość perelka...23
a jak np kolega jego mpwi daj sobie spokoj on sam nie wie czego chce to duze dziecko

troche bez sensu ten temat, facet was zostawia - czy to wazne dla kogo? porozmawiajcie lepiej o tym DLACZEGO zostawia a nie dla kogo? no chyba ze ten temat jest tylko po to zeby powylewac troche jadu ku uciesze wlasnego ego to zycze milej zabawy

Gość a co.......
sa pasztety przeciez nic nie mysl frajer z niego i tyle:P

>> daj sobie spokoj on sam nie wie czego chce to duze dziecko Pociesza cie 😴 Facet nigdy nie rzuci dziewczyny dla, w jego ocenie, gorszej od poprzedniej.

Gość ocencie mja histroeee
podrywal mnie opowiadal nawet moim znajomym ze mu sie podobam zaprosil na impreze pocalowal a wczesniej przyszedl spotykac sie z moja niby kolezanka jak otworzylam drzwi a on mnie zobaczyl to sie odwrocil i cofnal pare razy widzialam jak potajemnie sie patrzy na mnie po jakims czasie ( ok 6mc) widze go znow idzie z dziewczyna za reke jak mnie zobaczyl to sie zarumienil odwrocil i nawet na mnie nie patrzyl z poczatku uciekal jakby przede mna pozniej przywital sie jak szedl z kolega ja udalam ze go nie widze on zaczl mi mahac reka przed oczami nie rozumiem dodam ze powiedzial mojej najlepszej przyjaciolce ze po tych 6 mc jak znow sie pojawi w miescie to zrobi wszystko zeby ze mna byc hmmm...pojawil sie ale nie sam

Gość ocencie mja histroeee
i co ja mam myslec?

Gość a Ty niby
A Ty niby uwazasz sie za piekna i madra? Powim Ci cos...to tylko Ci sie tak wydaje. Dla tamtego faceta tamta dziewczyna jest piekna.