Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet29__

widze sie w sobote z 18tka za 500/noc

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
santo - aids nie łapie się przez pocałunek:-D można co najwyżej zwymiotować:-)

ale nie rozumiem i tak tego pocałunek nie, bo mozna sie zarazić,a seks bez prezerwatywy ok?

Gość orangutano
facet29 jestem kobieta jakby co :-)

facet29__---Ty lepiej zamilcz człeku bo masz zonę i chodzisz na tanie dziwki zamiast zonie coś kupić :O a może z dziwką sa mniejsze wyrzuty sumienia? a fuj:P

Gość niezły odlot
facet29 zdradzasz żonę - ok, jak tak chcesz, to ok, twoja sptawa ale zdradzać także kochankę :Dto już szczyt absurdu:D ptem zostanie ci tylko opcja zdrady dziwki:classic_cool: musi wepchnąć, inaczej mu się zagotuje żałosne

a nich chłopak ćwiczy pompki nad 18tką :-) jesli go to rajcuje? szkoda tylko zony...

>> można co najwyżej zwymiotować Od całowania? NIe wydaje mnie sie taaaa? kazdego pocałujesz? :P

>> szkoda tylko zony... Mi nie. Widocznie przestała go kręcić. Pewnie roztyła się, zaniedbała, zapuściła :o A potem dziw, ze faceci szukają młodszych :o

Gość facet29__
*sami* zone i kochanke mam wyrzuty mialem jak mialem 18 lat to nie jest typowa dziwka z alfem to cichodajka z czata ktora sobie dorobic chce niezly odlot - nie zdradzam kochanki ona wie ze sypiam z zona i jakie mam do tego podejscie

Facet spoko róbta co chceta jesli od tego zwiekszyło sie Twoje ''ego''to spoko

>> róbta co chceta jesli od tego zwiekszyło sie Twoje ''ego''to spoko Co ma do tego ego? Po prostu chce sobie podupczyć, dla sportu :)

praca dziwki to jednak ciążka harówa cała noc z jakims niewiadomo kim, niewiadomo jakiej aparycji, niewiadomo jakich umiejętności... udawaj całą noc krzyki, orgazmy i inne... ciężka harówa, oj ciężka...

zalosny jestes:P skoro musisz tyle kasy za seks placic to widac jakis ciota jestes a nie facet🖐️

Gość facet29__
udaja wszystkie co do joty :-)

Gość facet29__
setunia- wracaj na wies jak dla ciebie 500 to tyle kasy, ty pewnie za kino idziesz

Gość facet29__
oczywiscie ze sa takie co nie udaja, ale wiekszosc tak, same sobie robia krzywde i sypiaja z facetami bez przyjemnosci i udaja (np. moja kochanka i jej maz) same sobie krzywde robia, wystarczy faceta naprowadzic anie dla niego "udawac"

Gość niezły odlot
nie zdradzam kochanki ona wie ze sypiam z zona i jakie mam do tego podejscie żona nie wie, że sypiasz z kochanką kochanka nie wie, że sypiasz z dziwkami tylko dziwki to nie rusza, że sypiasz z żoną, kochanką i z nią następną deldegację rozłóż sobie na dwie razty zamów dwie 18-letnie dziwki - po 250zł każda za dwie godziny mogą być koleżankami z jednej uczelni potem zostaną tylko trójkąty inne układy przestaną cię kręcić gdzie w tym wszytkim znajduje się żona? po chuj ją w ogóle masz?

>> ja sie nie puszczam Każda się puszcza, przynajmniej pośrednio - za kwiaty, kolacje, wisiorek, czy inne prezenty :o

a nie męczy Cię to pamiętanie imion, urodzin? z kim gdzie byłeś? co robiłeś? masakra miec takie podwójne zycie :-) widać potrzebujesz Emocji przez E w swoim zyciu... to dysfunkcja

a mysle ze tu wlasnie nei ma zadych emacjo a co dopiero mowic o emocjach przez E;) no ale to takie moje spekulacje;)

Gość santo
dałbyś sobie łaskawie obciągnąć gdyby jakaś laska posatwiła ci za to kolację albo kino? chyba nie, bo nie jesteś meśką dziwką sam nie dajesz prezentów, od laski byś nie wziął umrzesz z niedojebania w takim trybie