Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stara zgreda

Pytanie do tych co usuwaly

Polecane posty

Gość evaeva
Nie znasz tej dziewczyny przecież. Ja też nie. Ale są w życiu sytuacje kiedy bardziej humanitarnie jest dokonać aborcji niż urodzić dziecko.

Gość evaeva
A do "polipol" Zgadza się, że to nie ja dam Ci dyplom, ale gdybym trafiła do Ciebie jako pacjentka - zrezygnowałabym z Twoich usług. Mówiąc WIELKIE SERCE, nie miałam na myśli poklepywania po główce.

Gość to nie macica
Stara zgreda, potwierdzasz regułe. A jaką? A taką, że 17-latki nie dojrzały do seksu ;) Taka panuje obiegowa opinia o nastolatkach, którą w innych słowach ujęła też Polipol (o ile się nie mylę). Do seksu trzeba podchodzić z głową. Przyjemność przyjemnością, owszem, na to jesteście dorosłe, ale w momencie \"niespodzianki\" (dwie kreski) zachowujecie się jak zestrachane gówniary, dzieciaczki, które szybko wycierają plamę po rozlanym mleku, żeby nikt nie zobaczył i nie nakrzyczał. Nie ma w Was odwagi cywilnej. Cwane jesteście tylko w internecie. Nie mówię tu o wszystkich nastolatkach, ale o zdecydowanej większości. Stara zgredo, i nie chrzań mi tu o empatii, b znajomość tego wyrażenia wcale nie oznacza, że wiesz na czym to polega. Wyzwiska to również Twoja domena, świadczy to również o Twojej niedojrzałości, jak i o tym, że tak naprawdę to niewiele masz mądrego do powiedzenia. Akurat Polipol okazała chyba najwięcej \"wielkiego serca\" z osób tu wypowiadających się.

Gość evaeva
dziewczyny są niedojrzałe..... a co z facetami? oni jak zwykle niewinni...

Gość to nie macica
Jeśli chodzi o mężczyznę autorki to on raczej nie miał nic do gadania :P A poza tym określenie \"nastolatki\" obejmuje rodzaj zarówno żeński, jak i męski ;) Już nie masz do czego się przyczepić ? Poza tym: pies nie weźmie gdy suka nie da. Jeżeli chłopak wziąłby ją siłą (że tak to ujmę) to nazywa się to "gwałt", a ciąża z gwałtu może być legalnie usunięta.

Gość zygi
no i MORDERSTWO sie dokonało ... a teraz czekamy na KARE za to ... moherm nie jestem, ale ,,wyrodnymi matkami,, , ktore usuwają swoje dzieci gardzę.

Gość zygi
wiecie co ... nie ma sensu tracic czasu na rozpatrywanie tej sprawy, bo wydaje mi sie, ze to tylko prowokacja jakiejs malolatki,ale zawsze na wszelki wypadek mozna zglaszac takie sprawy do prokuratury (przez internet) / sa nawet gotowe formularze, tylko do wypelnienia

wiesz, ja mam to gleboko czy ona usuwala ciaze czy nie, to jest jej zycie i nie zamierzam sie w pieprzac, ale ruszylo mnie to ze jej najwiekszym problemem bylo ogolenie sobie pizdy :o jezeli to prowokacja to zycze dobrej zabawy autorce! pozdrawiam

Gość zygi
do sami260 / to jej zycie, to jej pi//da ... to jej sumienie, to jej zabawa, ale czemu nie dawac nauczki raz po raz - jezeli to prowokacja, to czemu ma prowokowac wiecej i kusic ludzi do ,,wrzucania,, sobie, a jesli to prawda, to czemu mam popuscic smierc bezbronnej istoty. Jak to juz nie raz na tym forum bylo pisane - (dokladnie nie zacytuje), ze zyjemy w XXI wieku, jestesmy zacofani w porownaniu do panstw zachodniej europy ... hmm ... moze i tak, ale z tego co sie orientuje polska ,,wladza,, jest wstanie dojsc kto na necie wystawia takie posty ... wiec szybciutko skonczy sie podjudzanie ludzi - dobra zabawa malolatow, badz pomniejszy sie liczba aborcji. pozdrawiam wszystkich goraco

nie, to nie jest prowokacja, to sie wydarzylo naprawde co mnie smieszy to rozpatrywanie tego w kategoriach moralnych przez stado dzikich sun (tak, tak, o was chodzi) no i gdzie ja kogos wczesniej wyzwalam? mam z was polewke, bo tak sie przejmujecie nienarodzonym plodem, a zywa istote byscie najchetniej zabily jedno przeczy drugiemu tak na ludzie do tego podeszlam bo i po co mialabym sie tak denerwowac? mam wlasne zycie, cudze mnie nie interesuje, daze do celu. swojego tylko. i nie obchodza mnie opinie nieszczesliwych sfrustrowanych kobiet ja tu tylko zadalam pytanie, nie chcialam wywolywac wilka z lasu moze i jestem za mloda waszym zdaniem na takie dyskusje, ale radze wam sie zajac wlasnym zyciem, bo takimi idiotyzmami, jakie piszecie na nikim nie zrobicie wrazenia, no, chyba ze na takich samych jak wy no to dalej sie podniecajcie tym, ze usunelam ciaze i jaki ze mnie potwor bo nie zaluje tego kroku wspolczuje takim kobietom jak wy.

a ja tobie. i już nie dlatego, że dokonałaś aborcji, ale dlatego, że jesteś egoistka, która dba tylko o swoją dupę :)

do sami260 / to jej zycie, to jej pi//da ... to jej sumienie, to jej zabawa, ale czemu nie dawac nauczki raz po raz - jezeli to prowokacja, to czemu ma prowokowac wiecej i kusic ludzi do ,,wrzucania,, sobie, a jesli to prawda, to czemu mam popuscic smierc bezbronnej istoty. sluchaj, to zrob cos z tym, kazdy potrafi tylko gadac... :)

Gość co za beznadzieja
stara zgreda :) nie przejmuj sie kobieto mocherowymi beretami olej je ciepłym moczem myslałby kto jakie przeciwniczki aborcjii ,,, A CO QREWA SAME ROBIą ZABEZPIECZAJC SIE

Gość Sialalka
myślę, że w dzisiejszych czasach mamy o wiele więcej problemów niż czyjaś aborcja...jak takie święte jesteście to powiedzcie jak wychowujecie swoje dzieci? Czy za 20 lat będą to ludzie szczęśliwi i wdzięczni swoim rodzicom? A czy reagujecie na przemoc słowną, fizyczną lub psychiczną u sąsiadów? Pomagacie dzieciom w domach dziecka, pogotowiach opiekuńczych, poprawczakach? A ile razy w życiu byłyście w takim miejscu? A ile razy w życiu byliście w ośrodkach dla dzieci niepełnosprawnych i podcierałyście im buzie i pupy? To są prawdziwe problemy i cierpienia dzieci i o tym zazwyczaj zapominacie. A jak padnie hasło aborcja to nagle tysiące obrończyń życia się odzywa

Gość zygi
do sami // nie przejmuj sie ... oczywiscie, ze to zrobię, nie po to wchodze na takie fora (udzielam sie, bądz nie), by puszczać takie rzeczy płazem. I moje panie możecie mnie wyzywac od moherów, itd ... choc nic o mnie nie wiecie. ja po prostu tak ja wy - bronie swoich racji ... i tak jak wy - dążę do celu po trupach, i tak jak wy -nie pozwolę na to by byle kto ,,opluwał,, mnie

Gość ksiądz tadek
najpierw puszczanie, pozniej skrobanie .... brawo drogie panie ... swiat upadnie, bo nie bedzie kolejnych pokolen ....

Gość zygi
do stara zgreda / czy to sie wydarzyło czy nie, czy to prowokacja czy nie - bede interweniowac, bo tak jak ty daze do swoich celow, a moim celem jest obrona zycia ... dla ciebie aborcja to nic nadzwyczajnego, a dla mnie to MORDERSTWO,a skoro na forum zadalas pytanie, to mam prawo wypowiedzi, chyba ze wy ,,egoisci,, tego nie rozumiecie. jak napisalas ,,mam z was polewke, bo tak sie przejmujecie nienarodzonym plodem, a zywa istote byscie najchetniej zabily,, - chce sie ustosunkowac do tego. tak masz racje, wyrwalabym ci rece,nogi, zmiazdzyla kregoslup, bo jezeleli ty nie masz politowania dla niewinnego dzieciatka, to czemu ja mam miec politowanie dla ciebie i tobie podobnym. A i jeszcze jedno postaram sie byś poniosla za to odpowedzialnosc - twoje posty poszly juz do prokuratury, mam nadzieje, ze wczesniej czy pozniej poniesiesz za to odpowiedzialnosc.

Gość z tego co mi wiadomo
to kobieta nie ponosi prawnej odpowiedzialności za usunięcie ciąży, ponosi ją lekarz, który dopuścił się "zabiegu" aby kogoś karać, trzeba jeszcze wiedzieć, jak to zrobić :O

Gość tak trzymaj
ksiezulku, sam dasz na skrobanke jak ci siostrunia w ciaze zajdzie!

Gość tak trzymaj
a ty zygi nie jestes bogiem zeby jej nogi i rece wyrywac. pilnuj wlasnej dupy!!

Gość tak trzymaj
do prokuratury!!!!! hahahahahaha bo padne. walnij sie w leb glupku. i wojuj ach wojuj!!!! Masakra.....

Gość zygi
do tak trzymaj / ,,a ty zygi nie jestes bogiem zeby jej nogi i rece wyrywac. pilnuj wlasnej d**y!!,, a czy ona jest bogiem, by pozbywac zycia niewinna istotke? zastanow sie co piszesz, twoja mocna strona chyba nie jest czytanie ze zrozumieniem. a wojowac bede,bo mam do tego prawo. chcesz to wyzywaj, nie robi to na mnie wrazenia, wrecz przeciwnie spllywa to po mnie... wiec ,,bujaj sie,, a ja smiechem sie zaniose pozdrawiam

Gość zygi
do z tego co mi wiadomo / to jasne, ze odpowiedzialnosc ponosi przede wszystkim lekarz, ale sam kobiecie skrobanki nie zrobil, wiec wina lezy po obu stronach.dlatego probuje zwalczyc te KURESTWO

Chyba jednak nie zwalczyc z taka wredota i nienawiscia. Taki jad z Ciebie plynie, ze az przykre. No i jednak na pewno nic nie wskorasz, poniewaz kobiety, ktore chca dokonac aborcji, dokonaja jej bez cienia wyrzutow. A Ty zajmij sie najlepiej wlasnym zyciem i poswiec ten czas swoim bliskim zamiast tak sie ekscytowac/denerwowac cudza aborcja. Jestes jeszcze gorsza, niz kobiety, ktore tego dokonaly. Przeczytaj swoje wlasne posty. Normalnie chora z nienawisci.

Gość zygi
do marta marta / to moze zacytuj gdzie te posty, w ktorych tryskam nienawiscia ... gorsza ... hmm ... moze i jestem bo bronie tego co ty zabijasz, ale w porownaniu do ciebie nie wyzywam ludzi, nie robie im sieczki w glowach, po prostu bronie swoich racji ... a o moja rodzine sie nie przejmuj, bo poswiecam sie ile moge i oni to doceniaja. moja droga ... nie rudno ciebie wyczuc ... jakbys nie miała problemu z tym co zrobilas (o ile to prawda), to nie pisalabys ,,zebrzac,, o zrozumienie, nie wylewalabys tego co przezylas ... a tak w ogole to zastanow sie nad tym co piszesz, bo w jednym poscie napisalas (nie na tym temacie) ze jestes sama, a na innym ze znosilas to z chlopakiem ... wiec gdzie mam szukac prawdy - w chlopaku, czy w samotnosci ??? bardyo mnie to ciekawi, moye ydradyisy nam tajemniec aaaaaaaaaaaaaa ... ps popracuj nad ortografia caluje cie martus serdecznie

Gość zygi
...moze zdrzdzilabys nam tajemnice ...

Hmm... Nad ortografia mialabym popracowac> Pokaz mi moje bledy to moze popracuje. :) Nie, nie mam zadnego problemu. Pisze na forum i bede pisac zeby uswiadomic dziewczyny w sytuacji, w ktorej ja bylam wczesniej, ze aborcja nie jest tragedia, ze nie musza przechodzic zadnej traumy, ze wszystko co widza i slysza od takich popaprancow, jak Ty, to wmawianie, manipulacja, etc... I bede tak dlugo pisac o tym jak dlugo takie popaprance zyciowe jak Ty beda kontratakowac.

I jeszcze cos... Nie potrafisz nawet czytac ze zrozumieniem. Gdybys przeczytala caly moj temat (choc to az 24 strony), to bys wiedziala dokladnie. I po co sie tak ekscytujesz i denerwujesz? Nie wiesz, ze zlosc pieknosci szkodzi? Nie musisz odpisywac do mnie wiecej. Twoje slowa nie robia na mnie najmniejszego wrazenia, po prostu ignor. Idz w swiat nawracaj, a nie na forum...