Gość Suga_Babe Napisano Listopad 17, 2008 Ja idę jutro do ginekologa - tylko na rutynowe badanie, cytologię i po receptę na pigułki, ale jak zawsze się ogoliłam, rano jeszcze wezmę szybki prysznic. Nie zagłębiam się w tematy światopoglądowe, zawsze jak idę do lekarza to jestem czyściutka i ogolona, wstyd by mi było przed kobietą wywalić owłosione i niedomyte narządy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do jebnietej nadgorliwej zygi Napisano Listopad 17, 2008 Mowisz, ze kobieta nie moze decydowac o zarodku w jej macicy, bo nie jest bogiem. A co jezeli ta kobieta jest ateistka i nie wierzy w Boga?? Co jezeli to ona czuje sie panem i wladca swojego ciala? Co jezeli jest wyrachowana, co jezeli ciaza napawa ja obrzydzenia. A slyszalas moze o fobi ciazy. Ja na to cierpie, z jednej strony jestem dziko zafascynowana wszystkim co ma do czynienia z ciazy, ale jest to fascynacja niezdrowa. Mnie napawa niesamowitym obrzydzeniem ten proces fizjologiczny. I gdybym kiedys zaszla w ciaze, usunelabym, bo psychika niedalby mi spokoju. Pewnie wyskoczycie zaraz ze sterylizacja. A to jest moje cialo, nalezy do mnie , nie do Boga i jezeli chce kiedys przezyc aborcje tylko zeby tego doswiadczyc to co , nie wolno mi?? Zrozum dziewczyno , ze niektorzy ludzie sa mniej wrazliwi, niktorzy bardzije, kazdy ma inne granice co dobre a co nie. Nikogo nie nawrocisz tymi bredniami, ze to morderstwo. No moze jakies slabe psychicznie, ktore same nie wiedza czego chca. Ale takie zadko decyduje sie na aborcje , czesciej sa przymuszane przez otoczenie. Jedna rada daj sobie siana czlowieku i zajmij sie czyms innym, bo tylko niepotrzebnie irrytujesz ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety Napisano Listopad 17, 2008 które się skrobią, to pozbawione człowieczeństwa suki, cofnięte w ewolucji. I jeszcze innych oskarżają o zacofanie. Kurwią się bez wyobraźni, a kiedy zajdą w ciążę, zabijają własne dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uhh Ahh Yeahh 0 Napisano Listopad 17, 2008 Ciekawy przyklad beda dawac swoim \\\\\\\"\\\\\\\" upragnionym \\\\\\\"\\\\\\\" dzieciom te tryskajace wulgaryzmem, nienawiscia i glupota pseudo-matki i ci pseudo-ojcowie. To dopiero jest mord na niewinnych istotach, ktore podpatrujac od rodzicow naucza sie nienawisci wobec postawi innych ludzi, wulagaryzmu (przyklad powyzej), braku zrozumienie etc. Ale coz... najwazniejsze, ze beda \\\\\\\"\\\\\\\" zyly \\\\\\\"\\\\\\\"... tylko, czy na prawde to bedzie wartosciowe zycie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani pana Napisano Listopad 17, 2008 "tylko, czy na prawde to bedzie wartosciowe zycie??? " Lepiej być żywym "niepełnowartościowo" niż martwym z powodu głupoty, lenistwa, nieodpowiedzialności i braku instynktu macierzyńskiego u własnej matki. Każde życie jest wartością. Ktoś, kto tego nie rozumie, musi być skazany na wieczną samotność i zwątpienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala72 0 Napisano Listopad 17, 2008 głupie zacofane mohery do rydzyka spie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak bo postęp Napisano Listopad 17, 2008 to dać się wyskrobać, jak przypalona patelnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala72 0 Napisano Listopad 17, 2008 głupie zacofane mohery do rydzyka spie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala72 0 Napisano Listopad 17, 2008 mam troje dzieci , usunęłam 2 ciąże , nie żałuje i nie żałowałam . Znajoma lekarka opowiadała mi że w latach 60-80 ona wykonywała więcej zabiegów niż jej mąż dentysta usuwał zębów. To się po prostu robiłoi już. Nie było chorej moralnośći jaka jest teraz. Głupie mohery zajmijcie się różańcem albo idzcie do kościoła pooglądać kto lepiej ubrany a kto nie . a najlepiej załużcie sobie swój topik pt. JAK WPIEPRZAĆ SIĘ W CUDZE ŻYCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ratuj swoją duszę zatraconą Napisano Listopad 17, 2008 póki nie jest za późno. Większość morderców, nawet wielokrotnych, też nie żałuje. Brak skruchy nie oznacza braku winy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala72 próbuje zagłuszyć Napisano Listopad 17, 2008 swoje sumienie, które bardzo ją dręczy. Taka agresja to typowy objaw udręki emocjonalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala72 0 Napisano Listopad 17, 2008 nic nie próbuje zagłuszyć , tylko wkurza mnie wpiepszanie się w cudze życie . Założycielka topiku zadała konkretne pytanie i skierowane do konkretnych osób . CZTAJCIE TYTUŁ TOPIKU. Ona nie chciała porady , nie miała problemów czy zrobić to czy nie . Zabierajcie głos tam gdzie ktoś się waha , a nie w takim przypadku. Skoro tego nie zrobiłyście nie powinnyście zabierać głosu w dyskusji , bo pytanie nie było do was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala72 0 Napisano Listopad 17, 2008 a co do życia , antykoncepcji i aborcji w wyniku gwałtu, to mało wiecie. Mam znajomą ma 5 dzieci w ciązy z następnym , mąż pije bije i gwałci ją kiedy ma na to ochotę. Raczej były mąż od 5 lat po rozwodzie, ma nakaz eksmisji , ale nie ma lokalu zastępczego. Od rozwodu urodziła już dwoje dzieci. Nigdzie nie pracuje,on wyżera jej to co ma w lodówce. Interwencje policji były , wysłali go na izbe, za izbe nie zapłacił, przyszedł komornik zabrał nawet stary telewizor, kiedyś jak ją pobił uciekła do domu samotnej matki, musiała wrócić po 3 miesiącach , w domu nie było już ani pralki ani lodówki. Sprawa o znęcanie się ciągnie się od lat bo ona nie ma obdukcji , a dlaczego bo jej nie stać.Opieka wie o tym i co z tego. Kocha dzieci i to bardzo , ale jak by mogła to usuwała by każdą następną ciąże. Ostatnie dziecko omało nie urodziła na polu truskawek, zbierała aby mieć na chleb, pogotowie prosto z pola zabrało ją na porodówke. Rodziny nie ma bo jest z domu dziecka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zygi Napisano Listopad 17, 2008 do mala72 / jakie biedactwo z tej twojej kolezanki - nie dosyc, ze z domu dziecka, to jeszcze bita, gwałacona i bardzo biedna. Droga pani, chyba nie masz pojecia co ty piszesz, za obdukcję przeba płacic - chyba kiedys w ZSRR, bo napewno nie u nas. Pierwsze lepsze pogotowie, to wykonuje - informacja dla biednej kolezanki. I droga pani, rozancem to moze sama sie zajmij, bo czytajac pani slowa stwierdzam, ze tylko to pozostalo. bo z wiedza to pewnie na bakier, ludzie wyksztalceni troszke lepszych slow uzywaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zygi Napisano Listopad 17, 2008 czemu tak jest, ze ci ktorzy opowiadaja sie za aborcja tryskaja tak ,,wspaniała,, nienawiscia i tlumacza sie nienawiscia swoich przeciwników ... co za bezsens !!!!!!!!!!! do marta marta / zadałam ci pytanie, ale widze, ze odpowiedzi unikasz jak ognia - w co mam wirzyc w twoja samotnosc, czy tego chlopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta_marta 0 Napisano Listopad 17, 2008 Zygi, daruj sobie, czlowieku. I kto tu nie potrafi czytac ze zrozumieniem? Przeciez napisalam Ci kilka postow wczesniej. Nie moja wina, ze z nerwow zapominasz przeczytac lub lecisz po lebkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala72 0 Napisano Listopad 18, 2008 do zygi . Wiem z własnego doświadczenia , że obdukcja jest płatna, rok temu jak wracałam z pracy po 22 zostałam napadnięta przez trzech zakapturzonych nastolatków, pobili mnie i zabrali torebke. NIc mi się nie stało wielkiego , podbite oko , otarty łokieć . Oddałam im torebke bez problemu bo telefon miałam w kieszeni , a do pracy nie nosze kasy. Zadzwoniłam do brata policjanta, pojechaliśmy na pogotowie, 30 km. od mojej miejscowości . Lekarz wystawił zaświadczenie ,że zostałam pobita i tylko tyle. Obdukcja kosztowała mnie 50 zł u tego samego lekarza. A co do wykształcenia jestem po studiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zygi Napisano Listopad 18, 2008 do mala72 / mo to ci powiem, ze wspolpracuje charytatywnie w osrodku ,,...,, z kobietami, ktore doswiadczaja przemocy od konkubentow, malzonkow, etc ... i jak do dnia dzisiejszego nie spotkałm sie tam z platna obdukcja ... zglaszaja sie do nas kobiety w podobnej sytuacji do twojej ,,kolezanki,, - one sie boja co bedzie dajej gdy pojda z pobiciem do lekarza, co zrobia jak odejda od ,,swojego,, oprawcy - zostana same - to ich problem, wiec ,,prowadzimy ich ... i z pelna szczeroscia przyznaje ze choc nie jest to latwe, zgadzaja sie na obdukcje nie placac nic za to. ja rowniez mam konkretny przyklad matka mojej bratowj - napastowana przez meza niejednokrotnie robila obd. nic za to nie placac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach