Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oifhoiehfic

Wszystko mnie wkurza...

Polecane posty

Gość oifhoiehfic

...ze wszystkimi sie ostatnio kłócę :O wszyscy na mnie najeżdżaja w domu...a ja przecież staram sie zeby moj bratktory nie pracuje mial co jeść. Moj drugi bart pracuje ale do domu nie daje ani grosza...dodam ze moich rodziców nie ma w domu bo daleeeko pracuja..a ja jestem służaca we własnym domu dla wlasnych braci...tak mnie nerwy zżerają ze w zołądku mnie ściska i czesto mnie boli :O czuje sie poprostu fatalnie i janchetniej bym stad wyjechała..ale trzyma mnie tu dom ktory pozostawiony bez mojej opieki stałby sie zapewne noclegownia dla alkoholików...no i studia....Zdycham tu :O

Gość adasdamsdas
kokokokokokokokokoko

Gość oifhoiehfic
No własnie juz to przerabiam....zrobiłam kolacje tylko dla siebie i obiad tez i lodówke juz wyczyścili..i mamusia zadwoniła i powiedziele jej ze wogóle nie ma co jesc bo nic nie kupuje:(i matka na mnie najechała i teraz mam takiego doła ze mam ochote sobie podciąć żyły...

Gość oifhoiehfic
No własnie tak bym chciała...ale bardzo by mi sie to podobało gdyby mi pomagali po sobie sprzatali i gdybysmy biady wspólnie gotowali....a nie wszytsko i całe zycie ja....jak nie ugotuje to nie jedza..jak małe dzieci...a to juz stare byki....w dodatku moj brat raz mnie przylapał jak moj facet w moim pokoju na mnie lezał....i oczywiście powiedział mamie ze sie puszczam ..mimo ze chodze z tym chłopakiem od dawien dawna...zajebista mam rodzine :O jeszcze 2 lata i stad wyjade na studia mgr i po kłopocie bedzie...

Gość to ze lezal
to nic wielkliego. gorzej jakby robil cos wecej niz tylko lezal ;p

Gość oifhoiehfic
puszczam sie ze swoim facetem ale mama odrazu nie musi wiedziec... Oni nawet wody w kiblu nie spuszaja;/ kiedys wyjechałam na tydzien i w muszli klozetowej było pełno kup:(

Gość oifhoiehfic
a kiedy mam sie bzykac z moim facetem jak nie w nocy?

Gość Jullila
Znowu?:)