Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matt Blue

Powiem Wam teraz kilka słów o tym, jacy jesteście śmieszni.

Polecane posty

Siedzę z dziewczyną i zaśmiewamy się do łez z niektórych tekstów. Nie miałem pojęcia, gdzie spędza czas, dopóki sama mi nie pokazała dzisiaj. No i na moich oczach założyła jeden temat, po którym zaraz mnóstwo osób wyzwało ją od kurw itp. Chwilę później pod swoim innym nickiem założyła inny temat - te same osoby lizały jej teraz dupę... :O Śmieszni jesteście, bardzo. Chyba same dzieciaki tu siedzą, bo nie możliwe, żeby dorośli robili z siebie takich debili...

Gość ty wieśniaku
Nie miałem pojęcia, gdzie spędza czas, dopóki sama mi nie pokazała dzisiaj. najpierw miej pretensje do swojej baby, ciekawe czy powiedziała ci jakie tematy zakłada jak cie nie ma przy niej myśle że coś w stylu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3898498

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
:o

Gość ty wieśniaku
licz na to:o

Gość hi hi. .
Ha, ha! :D Chłopcze, razisz swoim intelektem! Ok. Wkładam okulary;) Słuchaj, skoro Twoja dziewczyna założyła topik który prowokował do obraźliwych wypowiedzi na jej temat, to czemu miały się one nie pojawić? Dajmy na to, że założyła temat o sponsoringu. Drugi temat natomiast, o tym że np. niedługo będzie miała dzidziusia, bardzo się z tego cieszy i zaprasza do rozmowy inne przyszłe mamusie. To dlaczego niby ktoś na tym topiku miałby ją obrażać? Heh. Pajacyku..:D

Muszę Was zaskoczyć - nie zakładała tematów o żadnym tyłku, tylko np. pytając o przeżycia internatutów z ich piosenką z młodości i takie tam...

Gość fdgfvcgfc
A po co ci od razu czarny nick? Pewnie twoja baba kazała ci go założyć, żeby był0o bardziej wiarygodnie i.. poważnie.:D Jesteście żałośni:D

Gość fdgfvcgfc
Racja, "kabel":D "hi, hi"- że też na to nie wpadłem:D

nick jak nick ;)ale jak na pierwszy wystep to nawet o stopke sie postarales ....wnioskuje ze jestes tu pierwszy raz .....ale pod tym nickem :)

Jak zakładałem ten temat, to szczerze mnie szokowało to, o czym napisałem. Ale wystarczy 15 min tu i nic mnie nie dziwi. Niestety wyrosłem z słownych utarczek w necie, więc żegnam państwa! Chamiejcie dalej...

Gość fdgfvcgfc
I jeszcze stopkę dodał dla szpanu!:D O lol Puknij się w główkę:) Ponoć chciałeś tu być teraz i tylko teraz i już nigdy nie wrócić

Gość Wycofuje się
bo przegrał:P Ehh.. I myśli że dumę zachował..xD Za późno! xD

robaczek 41 😘 :) heheh .....nie kumasz klimatu :D :D :D....trza bylo walnąc nick żabka zielona .....zakumal bys na starcie :)

w życiu bym nie pokazała mojemu facetowi jakie pierdoły i głupoty tu wypisuje :o baaaaaa że tu przesiaduje i głupieje hehehe :)

Gość w sumie facet ma racje
pod tym nickiem mu pojechalismy a pod innym pewnie jest tu gwiazdą :P

Gość muciak bambisz
Wątpię . Żeby być tu gwiazdą trzeba być zdecydowanie bardziej inteligentnym:D